Kometa Brno – Sparta Praha 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 4:2 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
4:2 (2:0, 2:2, 0:0)
Rytíři Kladno
cz Nedeľa 27.02.2011, 17:30 • ŠKO-ENERGO Aréna • Play-out extraligy (ČR)
Partner:
     
    39:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Níže zmíněné vhazování vyhrála Boleslav a tryskem upalovala směr Cikánek. Boháč s Divíškem se dostali do situace 2 na 2, prvně jmenovaný zakončoval. Divíšek se poté dostal k odraženému puku, zpracoval si ho a po otočce zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Boháč.
     
    32:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Puk se odrazil na modrou k JIŘÍMU DRTINOVI a Kladno se dostává zpět do zdánlivě ztraceného zápasu.
     
    29:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se dostalo do přečíslení dvou proti jednomu. JAROSLAV KALLA zkoušel přihrát do tandemu na svého týmového kolegu, puk však zachytil Marušák a nešťastným obranným zákrokem ho zavezl až do vlastní sítě.
     
    22:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    No ale tohle byla paráda! RADEK MATĚJOVSKÝ se u modré čáry zmocnil puku, nebral si žádné servítky a tvrdou bombou se trefuje do horního rohu Falterovy klece. Asistence: Štefanka, Lehikoinen.
     
    14:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    DANIEL BOHÁČ si udělal okružní jízdu podél mantinelu, vybruslil si před bránu a lehkou střelou zápěstí posílá domácí do dvougólového vedení. Falter se kotouče ještě dotkl ramenem, ale nebylo to nic platné. Asistence: Peter Mikuš.
     
    7:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav se se štěstím udržela v útočném pásmu. Pabiška z levého kruhu nalezl před bránou zcela osamoceného MICHALA TVRDÍKA, který se střelbou do odkryté brány neměl problém. Asistence: Pabiška.

    David Bohata

    Góly a asistencie: 7. Tvrdík (Pabiška), 15. Boháč (Mikuš), 23. Matějovský (Štefanka, Lehikoinen), 40. Divíšek (Boháč) - 30. Kalla, 33. Drtina (Bicek)


    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Valent) - Hay, Dudáš, Marušák, Lehikoinen, Macháček, Benda, Mikuš - Plodek, Vrbata, Štefanka, Tvrdík, Bahenský, Nouza, Gajovský, Matějovský, Loskot, Divíšek, Pabiška, Boháč, Demel
    Rytíři Kladno: Falter (24. Cikánek) - Procházka, Mrázek, Drtina, Nedvěd, Šmach, Piskáček, Růžička, Kameš - Patera, Bicek, Hašek, Kalla, Kuchler, Bělohlav, Eberle, Látal, Smoleňák, Valský, Bílek, Stieler

    Rozhodca: Hrubý, Souček - Kis, Prchal