Lipt. Mikuláš – Piešťany 5:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:2 (1:2, 4:0, 0:0)
ŠHK 37 Piešťany
Nedeľa 27.02.2011, 17:00TIPOS Slovenská hokejová liga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Domáci priaznivci oslavujú zaslúžené víťazstvo svojich, o góly sa postarala hlavne prvá formácia a o postupujúcom do baráže sa rozhodne v Piešťanoch. (19:14:45)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    Petranova delovka. Takmer som sa mýlil, keď parádny projektyl vyslal na Fumačovu vyrážačku domáci obranca Petran - puk spadol tesne vedľa bránky.
     
    59:32
    Puk zašliapnutý pri ľavom mantineli útočného pásma domácich, nepadne zrejme už ani gól.
     
    59:00
    Puk stále v bezpečnej vzdialenosti od jedného či druhého brankára, stretnutie sa už len dohráva.
     
    57:55
    Dobrá šanca Prokopa. Hosťom sa už zrejme nepodarí tento výsledok zvrátiť, nevyužitou šancou to podčiarkol Prokop, keď z metra poslal puk iba na ľavý Palkov betón.
     
    57:20
    Domáci fanklub už oslavuje víťazstvo svojich, hrá sa prevažne v strednom pásme, keď sa Piešťanci nevedia dostať ani len cez červenú čiaru.
     
    56:30
    Vlk prihral iba Plevovym korčuliam, tie by potrebovali hokejku.
     
    55:52
    Pohanka puk v útočnom pásme púšťa a signalizuje bolestivý úder do jeho slabín.
     
    55:01
    Prokop ani nevedel ako sa dostal až pred Palka. Šťuchance ho posúvali stále ďalej cez hráčov Liptákov, cez brankára domácich sa už neprešťuchal.
     
    53:45
    Paukovček cez obrannú hradbu neprešiel, puk sa odrazil k Ďurnému, jeho strela končí na Fumačovej vyrážačke..
     
    53:19
    Domáci už len bránia. Kuric sa vybral napádať až za Fumačovu bránku.
     
    52:37
    Haringova rýchlosť nestačila na dlhokánsku prihrávku z obranného pásma a puk sa tak vráti v rukách rozhodcu pred Fumača.
     
    52:05
    Pukovček ešte čakal na odrazený puk od zadného mantinelu. Fumač dobre zasiahol pri prvej strele a puk poslal preč aby zabránil dorážke.
     
    51:00
    Presilovku znovu dobre zahrala aj tretia formácia hostí, strela pripravená pre Kalafúta však nebola pre Palka náročným sústom.
     
    50:22
    Hosťom sa podarilo vytvoriť si tlak, zodpovednosť v zakončení na seba zobral Románek a z ľavej strany minul Palkovu bránku.
     
    49:14
    Prvá formácia hostí v kombináciách dostala Liptákov takpovediac na kolená, dobré šance nepremenili Baran s Pupákom, Vránovu strelu od modrej vyrazil Palko a následne odchádza za držanie protihráča na dve minúty chladnúť Vlk.
     
    47:52
    Plevova prihrávka šla Bartíkovi iba na päty a hostia tak môžu rozvinúť ďalší z útokov, ktoré by mali v prípade, že chcú Piešťany niečo s výsledkom urobiť začať gradovať.
     
    47:20
    Pekný hokejový moment. Novák na ľavej strane počkal na Chyla v druhej vlne a príklep tohto útočníka končí medzi betónmi Palka.
     
    46:44
    Románek s Peškom dostali puk do útočného pásma, za bránkou ich vyriešil Bača a puk posiela ďaleko od Palka.

    Marián Handzuš


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 1. Roháč (Pleva, Bartík), 24. Bartík (Pleva), 31. Vlk (Kuric, Paukovček), 34. Petran (Bartík, Pleva), 37. Pleva (Bartík, Lištiak) - 3. Chylo (Rybárik, Kolník), 7. Pupák (Prokop, Baran)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Šiarnik) - Lištiak, Devečka, Petran, Bača, Kadlubiak, Vlk, Hyben, Klepáč - Bartík, Pleva, Roháč - Kuric, Paukovček, Pohanka - Ďurný, Mravec, Zlocha – Macík, Legerský, Oravec. Tréneri - Horváth Marián, Kuric Juraj, asistent trénera - Paukovček Pavol.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Fumač) – Kolník, Kalafút, Bučka, Zajac, Magušin, Grman, Poláček, Vrána – Baran, Prokop, Pupák – Románek, Peško, Haring – Gálik, Novák, Lušňák – Rybárik, Učeň, Chylo. Tréner – Klement Milan, asistent trénera – Sýkora Roman.

    Rozhodca: Orzság, Lokšík - Valach, Holienka