Kometa Brno – Sparta Praha 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 4:2 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Sparta Praha
cz Nedeľa 27.02.2011, 17:00Play-out extraligy (ČR)
Partner:
     
    Je tu konec zápasu. Kometa naprosto po zásluze poráží Spartu 4:1. Byla lepším týmem a měla i více šancí. Sparta nehrála vyloženě špatně, ale své minimum šancí nedokázala využit. Celkové střely na bránu a zásahy brankářů: Novotný 28, Hovi 28. To je pro dnešní den z Brna vše, hezký zbytek víkendu a úspěšný vstup do nového týdne. U hokeje nebo fotbalu z města pod Špilberkem se budu těšit na počtenou. (19:15:08)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Hraje se ve středním pásmu.
     
    59:15
    Ještě jedno vyloučení, O´Brien sekání.
     
    59:15
    Kometa mohla ještě v závěru zvýšit skóre, ale Kvapilovi není dnes přáno. Novotný na jeho střelu vyzrál.
     
    58:05
    Brno je v pěti a utkání se dohrává.
     
    57:15
    Kometa právě vstřelila branku!

    Sparta to zkusila ještě v šesti lidech, dvojnásobná výhoda se ale minula účinkem. Kotouče se zmocnil RICHARD STEHLÍK a z půlky hřiště zavěsil do prázdné a opuštěné sítě. Asistence: Pavel Mojžíš. Branka padla pochopitelně v oslabení.
     
    56:45
    Kratěna v přesilovce zaměstnal Hoviho a celou brněnskou obranu, ta se nakonec mohla uklidnit, protože Bartánus nemířil přesně. Lépe řečeno si Hovi dokázal poradit.
     
    56:17
    Dlouhý odpaluje do bezpečí.
     
    56:01
    Sparta má další možnost přesilovky, vyloučen Balej za vysokou hůl.
     
    55:33
    Dvojice Erat-Koreis si velice dobře rozumí, jejich akce jsou pro diváka velmi lahodné, jako například souhra v těchto minutách, ovšem Erat nadvakrát neprocpal kotouč za Novotného, sám před bránou byl ještě kolega Koreis, k puku se nedostal.
     
    55:20
    Domácí v plném počtu.
     
    54:55
    Icing Komety, nicméně byl zrušen, protože Kometa hraje oslabení.
     
    54:15
    Následně mohlo být v Rondu znovu veseleji, to by však musel Protivný propálit Novotného.
     
    53:38
    Sparta právě vstřelila branku!

    Hosté při hře 4/4 dokázali snížit. Pěknou kombinaci dokázal přetavit v první gól Pražanů MAREK BARTÁNUS, který procedil kotouč za Hoviho. Ten neměl šanci reagovat. Asistence: Sacha Treille, Doug O´Brien.
     
    53:05
    Dobrá kombinace v přesilové hře Komety a ostřelování Novotného svatyně. Nejprve to zkoušel od modré Malec, trefil jen padajícího obránce Sparty, posléze nadvakrát pálil neúspěšně Mojžíš. A ke smůle Komety jde za katr Koreis (sekání), který byl před bránou až moc aktivní.
     
    52:30
    Za zdržování hry putuje za katr Radek Philipp, Kometa má šanci zvýraznit své vedení.
     
    51:29
    Dnešnímu utkání přihlíží 3308 diváků, podstatně lepší návštěva jak v minulém zápase proti Mladé Boleslavi, kdy dorazilo 1820 diváků.
     
    50:57
    Malec dotíral před bránou, Novotný si dokázal poradit a do lapačky nadvakrát kotouč chytil.
     
    50:20
    Hovi si v těchto momentech zachytá, tentokrát to z dobré palebné pozici zkoušel Treille, nicméně pouze vytloukl bloky (betony) Hoviho.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 12. Dlouhý (Jankovič), 40. Protivný (Procházka R., Hubáček.), 47. Balej (Procházka R.), 58. Stehlík (Mojžíš) - 54. Bartánus (Treille, O´Brien)


    HC Kometa Brno: Hovi – Bičánek, Mojžíš, Stehlík, Protivný, Malec, Ostrčil - Erat, Koreis, Kvapil - Balej, Procházka, Hubáček - Jankovič, Dlouhý, Houdek.
    HC Sparta Praha: Novotný - Gulaši, O´Brien, Hanzlík, Philipp, Husák, Zacpálek, Macholda - Žalčík, Ton, Výborný, S. Treille, Kafka, Hromas, Pacovský, Tůma, Bartánus, Kratěna, Pavel, Luňák.

    Rozhodca: Kalivoda, Pešina - Jílek, Jindra

    Diváci: 3308