Litvínov – Liberec 4:3 (kon.) | Sparta Praha – Vítkovice 2:4 (kon.) | Třinec – Plzeň 4:0 (kon.)
Berani Zlín – Pardubice 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Slavia 1:0 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 1:5 (kon.)
Motor ČB – K. Vary 2:1 (po s.n.)
koniec
Rytíři Kladno
1:5 (0:0, 1:1, 0:4)
HC Kometa Brno
cz Piatok 18.02.2011, 18:10 • Městský zimní stadion • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    56:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jakub Koreis vyhrál buly a RICHARD STEHLÍK od modré propálil Faltera. Za tuto branku nese velkou zodpovědnost i kladenský brankář, výhled měl dobrý. Asistence: Jakub Koreis.
     
    48:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak teď už asi není o vítězi žádný pochyb. Erat vybojoval s Růžičkou puk pro Brno. Následně hledal před brankou Dlouhého. Jeho střelu ještě Falter vyrazil, ale proti dorážce JIŘÍHO DOPITY už byl bezmocný. Asistence: Radek Dlouhý, Roman Erat.
     
    44:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jenže při následné akci hosté odskakují na rozdíl dvou branek. Kvapil si zopakoval spolupráci s JOZEFEM BALEJEM. První jmenovaný nahrál, druhý střílel z mezikruží přesně k tyči. Asistence: Marek Kvapil, Pavel Mojžíš.
     
    41:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno otáčí zápas a jde do vedení. JOZEF BALEJ v rohu objel padajícího obránce a vyjel si do kruhu. Poté poslal puk po ledě do chumlu hráčů. Puk prošel až do branky. Asistence. Marek Kvapil.
     
    33:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    V magickém čase hosté srovnávají a brzy odpovídají na kladenské vedení. Petr Hubáček dvakrát nepříjemně prohazoval puk brankovištěm. Do druhého prohozu se od mantinelu tvrdě opřel PAVEL MOJŽÍŠ, který vymetl šibenici nic nevidícího Faltera. Asistence: Petr Hubáček.
     
    31:28
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí vyhráli v útočném pásmu buly. K puku se dostal Radek Smoleňák a poslal ho před branku, kde už číhal ANTONÍN MELKA, který zatím výborný výkon korunuje brankou. Trefil se po ledě přesně k tyči. Asistence: Radek Smoleňák, Jiří Hašek.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 32. Melka (Smoleňák, Hašek) - 34. Mojžíš (Hubáček), 42. Balej (Kvapil), 45. Balej (Kvapil, Mojžíš), 49. Dopita (Dlouhý, Erat), 57. Stehlík (Koreis)


    Rytíři Kladno: Falter (Cikánek) - J. Nedvěd, Drtina, Růžička, Toman, Procházka, Mrázek, Kameš - Bicek, Patera, Kuchler - Smoleňák, Kalla, Bílek - Melka, Hašek, Bělohlav - Eberle, Kotrla, Valský - Stieler.
    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Mojžíš, Malec, Houdek, Bičánek, Stehlík, Protivný, Ostrčil - Erat, Dopita, Dlouhý - Balej, Hruška, Kvapil - Širokovs, Koreis, Brabenec - Veselý, Hubáček.

    Rozhodca: Jeřábek, Polák - Bádal, Pouzar

    Diváci: 1960