Znojmo – Jihlava 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 4:2 (kon.) | Písek – Třebíč 3:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Vrchlabí – Tábor 4:2 (kon.) | Litoměřice – Chrudim 2:3 (kon.)
Ústí n/L – Hr. Králové 7:2 (kon.)
koniec
HC Stadion Vrchlabí
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
HC Tábor
cz Streda 02.02.2011, 18:00 • Vrchlabí • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    57:22
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    Krkonošští odskakují opět na rozdíl dvou branek, což už může být Táborským osudné. Kousal zavezl puk do pásma a posléze nádhernou žabičkou poslal puk za obranu, kam si najel LUKÁŠ RADIL, jenž překonal Čecha! Asistence: Robert Kousal, Štefan Rusnák.
     
    55:22
    Domácí odzbrojili hosty od kotouče a vydali se na rychlý kontr, z čehož se vyklubalo přečíslení 2 na 1 dvojice Radil a Kousal, druhý jmenovaný vyslal přízemní střelu, se kterou si Čech poradil.
     
    52:03
    A bude mít k tomu dobrou příležitost, neboť menší trest za sekání vyfasoval Petráček (TÁB).
     
    50:32
    Tábor právě vstřelil branku
    Brankový zářež přichází, nicméně na druhé straně. Jeden z domácích beků zakopl a zřítil se do branky Koutského, který přestal chytat v domnění, že rozhodčí hru přeruší. Toho ale využili hostující JAKUB KRÄTZER, jenž z levého kruhu poslal puk do horního rohu. Bez asistence.
     
    47:04
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    Chyba brankáře Čecha posílá domácí v přesilové hře do dvoubrankové vedení. VÁCLAV ČÍŽEK dostal puk na levý kruh, Čech proti němu nesmyslně vyjel a úplně minul střelu domácího obránce. Branka byla dosažena v přesilové hře, ale Vrchlabí bude mít stále ještě dvě minuty početní výhody k dobru. Asistence: Marek Loskot, Patrik Beck.
     
    46:25
    Dudášova rána od modré přinesla povzdvižení před brankou Čecha, který vyrazil puk před sebe a k dorážce se dostal Rusnák, který posléze schytal ránu do obličeje od hostujícího hráče, jímž je Petráček (TÁB), kterého rozhodčí potrestal trestem 2+2 minuty.
     
    44:41
    Domácí mají šanci navýšit skóre pomocí přesilové hry. Hartmann (TÁB) inkasoval dvě minuty za krosček.
     
    43:05
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    Krásná akce posouvá domácí do vedení! Nejprve Loskot přihrál z rohu hřiště před branku, kde Beck puck nezachytil, ale o chvíli později stejný útočník puk znovu vybojoval, předložil jej na modrou RICHARDU BAUEROVI, jehož pumelice končí v horním rohu Čechovy branky! Hostující brankář měl zcela zakrytý výhled. Asistence: Patrik Beck.
     
    38:46
    Kanov (TÁB) již podruhé v dnešní zápase potrestán dvě minutami, přesilovka Vrchlabí.
     
    37:25
    Dobrá možnost pro domácí. Kousal najížděl na Čecha, ale nedotáhl blafák do úspěšného konce.
     
    31:54
    Hosté mají možnost sehrát další početní výhodu. Drábek (VRC) inkasoval menší trest za držení hole.
     
    27:40
    První vyloučený i na Tábora. Kanov (TÁB) putuje na trestnou lavici za sekání.
     
    25:43
    Další přesilová hra pro hosty. Zukal (VRC) inkasoval dvě minuty za sekání.
     
    25:02
    Tábor právě vstřelil branku!

    Hosté sice přesilovou hru nevyužili, což je ale trápit nemusím, neboť z pokračujícího tlaku stejně vytěžili branku. JAROSLAV TÖRÖK byl dobře mezi kruhy postavený a zamířil mezi Koutského betony. Asistence: Martin Štrba, Adam Rašner.
     
    23:55
    Matušík v dobré šanci! Z prostoru mezi kruhy vypálil Švihem, ale Koutský ještě skvěle stihl zareagovat betonem.
     
    22:40
    Hosté pudou mít 29 vteřin dlouhou početní výhodu dvou mužů! Menší trest za zdržování si odpyká Čížek (VRC).
     
    21:09
    Ale byl přitom hákován. Rozhodčí bude vylučovat poprvé od začátku utkání. Dvouminutový trest za hákování inkasoval Pácal (VRC) za hákování.
     
    21:06
    Nedorost pokračuje v tradici neproměněných samostatných úniků, nevyzrál na Koutského blafákem.
     
    19:25
    Uběhlo 40 vteřin a Táborští měli znovu možnost vyrovnat ze sólového úniku, do kterého se dostal zkušený útočník Padělek, který se po střele již radoval z branky, ale Koutský perfektně zastavil puk ještě před brankovou čárou.
     
    18:45
    Voříšek si to namířil nikým nehlídaný na Koutského, ten mu puk hokejkou vypíchl.
     
    13:20
    Jihočeská defenzíva začíná být čím dál tím více prostupnější. Před Čecha se nyní dostal J.Drábek, ale ani on nevyzrál na skvěle chytajícího muže s maskou v týmu Tábora.
     
    10:58
    Další sólový únik domácích, tentokrát v podání Pácala. Ten najížděl na Čecha ze strany, mířil mírně nad ledem, ale hostující strážce bránky zachránil svůj tým.
     
    07:57
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    Neproměněná tutovka však domácí mrzet nebude, neboť o chvilku později přecijen přišla gólová radost. ONDŘEJ LÁTAL dostal do prostoru mezi kruhy přesný pas, vystřelil z první a táborský brankář se jíž nestihl přesunout. Asistence: Tomáš Pácal, Martin Filip.
     
    07:45
    Filip jel úplně sám na Čecha, ale bekhendový blafák poslal mimo branku.
     
    01:53
    Velká možnost domácích. Kousal ze strany najížděl na Čecha, který vyrazil puk pouze před sebe na dalšího domácího hráče Rusnáka, ale ani ten nevyzrál na táborského brankáře.

    Patrik Huber

    Góly a asistencie: 8. Látal (Pácal, Filip), 44. Bauer (Beck), 48. Čížek (Loskot, Beck), 58. Radil (Kousal, Rusnák) - 26. Török (Štrba, Rašner), 51. Krätzer


    HC Stadion Vrchlabí: Koutský (Ševčík) - Drábek V., Matějíček, Dudáš, Pácal, Zukal, Čížek, Hanzl, Bauer - Beck, Hubáček, Loskot - Látal, Filip, Urban - Rusnák, Zadina, Drábek J. - Radil, Zíma, Kousal. Trenér: Řeháček.
    HC Tábor: Čech (Klestil) - Kotaška, Rašner, Petráček, Zíb, Kanov, Hartmann, Hastrman - Krätzer, Matušík, Török - Mrkvička, Padělek, Nedorost - Voříšek, Štrba, Kocar - Kolomý, Šperger, Vild. Trenér: Pařízek.

    Rozhodca: Svoboda - Brejcha, Suchánek

    Diváci: 1000