Poprad – Skalica 2:3 (po pr.) | Zvolen – Košice 0:0 (odl.) | Nitra – Žilina 4:1 (kon.)
Trenčín – B. Bystrica 4:1 (kon.) | Martin – HC Slovan 5:6 (po s.n.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
4:1 (0:0, 1:0,3:1)
HC MONACObet Banská Bystrica
Utorok 01.02.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Hostia v úvodnej časti jednoznačne lepší, rýchlejší, dravejší, aktívnejší, dôraznejší. Všetky tieto pohyby nechali počas prvej prestávky v šatni, domáci postupne prevzali kormidlo nad zápasom, v záverečnej časti dominovali a zaslúžene vyhrali. (19:48:03)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    1.850 divákov ešte v závere sledovalo nervózneho Kútneho.
     
    59:51
    Bánská Bystrica dala gól! Smolný moment pre brankára Hiadlovského, ktorý inaksuje 9 sekund pred koncom gól. Základným momentom a asistentom, ktorý vypracoval čestný úspech hostí bol domáci Koložváry, keď v prapodivnom tanci nikým neatakovaný prosto padol na ľad, prenechal puk Kútnemu, ten po ľavej strane do prečíslenia 2 na 1, po prechode pásmom napravo k LISOŇOVI, ktorý po ľade z prvej popod telo Hiadlovského skóroval.
     
    56:31
    Rumpel inkasoval tvrdý hit na mantinel od Hrušku, evidentne otrasený ťažko korčuľuje na striedačku, kde ho pri prestriedaní naviac zostrelil Kútny.
     
    55:53
    Ďuriš vo veľkej šanci, keď mu Gašparovič takmer priamo po buly v strede klziska posunul do jazdy, prestrelil švihom bránu spomedzi kruhov.
     
    55:43
    Trenčín dal gól! Hostia sa síce ubránili presilovke, naviac Hvilom, ktorý sa krásne poza bránu v útočnom pásme zbavil obrancu a nebezpečne zakončil, inkasujú však 3 sekundy po oslabovke, keď sa Blatný presadil v súboji s Kolbom, zbavil sa ho, hákovaný odzadu ešte posunul na stred pred bránu k MIKULOVI, ktorý z prvej tiesnený prekonal Šimonoviča po štvrtý krát.
     
    55:11
    Domáci v pásme, Tybor zo stredu na ľavej žrdke hľadal Gašparoviča, chaos pred Šimonovičom, napokon Bambúchh Tvrdoňom posúva bránu z miesta.
     
    53:40
    HC05, Šechný, 2 min. hrubosť.
     
    53:08
    Tybor znovu v klasickom pohybe na stred, tentokrát ho Cebák už k strele nepustil.
     
    50:15
    Na opačnej strane sa Lažo pripomenul strelou spomedzi kruhov.
     
    49:19
    Tlak domácich v pásme, keď si Gašparovič v súboji s obrancom pomohol asi nedovolene, čo hlavný v priamej blízkosti tak neposúdil, na konci akcie mal Koložváry tutovku tutoviek, keď ostal úplne sám pred Šimonovičom ako sirota, na dva metre nikde nikto, s morom času. Hlavu nezdvihol, len z otočky backhandom slabo po ľade. Nepochopiteľné.
     
    48:22
    Medzičasom na oboch stranách po jednej sľubnej šanci.
     
    46:27
    Time out hostí.
     
    46:27
    Trenčín dal gól! Po 38 sekundách prichádza ďalší gól v sieti HC05, keď puk od Tybora prevzal na ľavom krídle, vycvičil v pásme Vizváryho v priamom súboji, krížom medzi kruhmi napravo našiel prihrávkou TVRDOŇA, ktorý z prvej ponad lapačku k ľavej žrdke skóroval.
     
    45:49
    Trenčín dal gól! Domáci zvyšujú rozdiel na dva, keď Kopecký v strednom pásme posunul Blatnému, ten na pravé krídlo na útočnej modrej FILOVI, ktorý švihom spoza hráča trafil ľavú žrdku, dokorčuľoval okolo obrancu puk, položil Šimonoviča na ľad jazdou na opačnú žrdku a ponad telo golmana hostí zavesil do šibenice.
     
    44:37
    Chvíľka ničoty, Kubka nahadzoval z pravej modrej, Češíkov pokus o teč končí v lapačke Hiadlovského.
     
    40:54
    Celkom živý úvod tretej tretiny, najskôr Tománek v súboji so Sekerášom v útočnom pásme uspel len napolovicu, z protiútoku Mikula bránený obrancom z ľavého krídla načasoval na stred prihrávku Blatnému, ten len vložil čepeľ na teč, Šimonovič si pripísal ďalší dobrý zákrok.

    Rasťo Ušiak

    Góly a asistencie: 26. Kopecký (Filo, Daňo), 46. Filo (Kopecký, Blatný), 47. Tvrdoň (Gašparovič, Tybor), 56. Mikula (Blatný, Melichárek) - 60. Lisoň (Kútny)


    HK DUKLA Trenčín:
    HC MONACObet Banská Bystrica: