Poprad – Skalica 2:3 (po pr.) | Zvolen – Košice 0:0 (odl.) | Nitra – Žilina 4:1 (kon.)
Trenčín – B. Bystrica 4:1 (kon.) | Martin – HC Slovan 5:6 (po s.n.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
4:1 (0:0, 1:0,3:1)
HC MONACObet Banská Bystrica
Utorok 01.02.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Bánská Bystrica dala gól! Smolný moment pre brankára Hiadlovského, ktorý inaksuje 9 sekund pred koncom gól. Základným momentom a asistentom, ktorý vypracoval čestný úspech hostí bol domáci Koložváry, keď v prapodivnom tanci nikým neatakovaný prosto padol na ľad, prenechal puk Kútnemu, ten po ľavej strane do prečíslenia 2 na 1, po prechode pásmom napravo k LISOŇOVI, ktorý po ľade z prvej popod telo Hiadlovského skóroval.
     
    55:43
    Trenčín dal gól! Hostia sa síce ubránili presilovke, naviac Hvilom, ktorý sa krásne poza bránu v útočnom pásme zbavil obrancu a nebezpečne zakončil, inkasujú však 3 sekundy po oslabovke, keď sa Blatný presadil v súboji s Kolbom, zbavil sa ho, hákovaný odzadu ešte posunul na stred pred bránu k MIKULOVI, ktorý z prvej tiesnený prekonal Šimonoviča po štvrtý krát.
     
    46:27
    Trenčín dal gól! Po 38 sekundách prichádza ďalší gól v sieti HC05, keď puk od Tybora prevzal na ľavom krídle, vycvičil v pásme Vizváryho v priamom súboji, krížom medzi kruhmi napravo našiel prihrávkou TVRDOŇA, ktorý z prvej ponad lapačku k ľavej žrdke skóroval.
     
    45:49
    Trenčín dal gól! Domáci zvyšujú rozdiel na dva, keď Kopecký v strednom pásme posunul Blatnému, ten na pravé krídlo na útočnej modrej FILOVI, ktorý švihom spoza hráča trafil ľavú žrdku, dokorčuľoval okolo obrancu puk, položil Šimonoviča na ľad jazdou na opačnú žrdku a ponad telo golmana hostí zavesil do šibenice.
     
    25:34
    Trenčín dal gól! Domáci útok mladých pušiek zavrel hostí v pásme, puk od Daňa k Filovi na pravom kruhu backhandom posielal puk smerom na bránu, Šimonovič buď nevidel alebo necítil za sebou KOPECKÉHO. Nechal puk bez povšimnutia, spoza brány sa vyskatol Kopecký a prosto bachol puk do brány.

    Rasťo Ušiak

    Góly a asistencie: 26. Kopecký (Filo, Daňo), 46. Filo (Kopecký, Blatný), 47. Tvrdoň (Gašparovič, Tybor), 56. Mikula (Blatný, Melichárek) - 60. Lisoň (Kútny)


    HK DUKLA Trenčín:
    HC MONACObet Banská Bystrica: