B. Bystrica – Trenčín 2:3 (kon.) | Žilina – Nitra 3:4 (kon.) | HC Slovan – Martin 5:4 (kon.)
Košice – Zvolen 2:4 (kon.) | Skalica – Poprad 3:5 (kon.)
koniec
HC Košice
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
HKM Zvolen
Piatok 07.01.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Zvolen dal gól! Hostia využívajú fakt, že si Július Hudáček odišiel oddýchnuť na striedačku, powerplay Košíc tak nevyšla podľa predstáv Rostislava Čadu, štvrtý gól posiela do prázdnej brány MARTIN TROCHTA
     
    49:17
    Zvolen dal gól! Dokonalý obrat hostí je na spadnutie, zo stavu 0:2 dokázal Zvolen "vytočiť" výsledok 3:2, o tretí gólový zápis sa tentoraz postaral PETER PUCHER, ktorý sa v útočnom pásme zbavil obrancu oceliarov a presnou strelou poslal svoj tím do vedenia.
     
    34:14
    Zvolen dal gól! Hosťom stačilo len 16 sekúnd na vyrovnanie, ROBIN KOVÁŘ tesne pred bránou dorazil puk za chrbát Július Hudáčka, ktorému pri tomto ani predchádzajúcom góle veľmi kolegovia v obrane nepomohli.
     
    33:58
    Zvolen dal gól! Hostia ako keby teraz počuli moje slová, po veľmi peknej akcii znižuje skóre dnešného stretnutia PETER BARTINKA, ktorý svojím prudkým pokusom skoro roztrhal sieť za košickým brankárom.
     
    26:05
    Košice dali gól! MARTIN FROLÍK pridáva svoj druhý gól v zápase, keď pred bránou prebral puk a nenápadnou strelou a s veľkou dávkou šťastia zvyšuje už na celkových 2:0.
     
    7:15
    Košice dali gól! Hostia si nedali povedať, svojou ľahkovážnou hrou pred bránou nechali dôjsť puk až k MARTINOVI FROLÍKOVI, ktorý nemal veľa práce, pred ním bola len odkrytá brána a košický útočník poľahky otvára skóre dnešného stretnutia, asistencie : Andrašovský, Tomík.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 8. Frolík (Andrašovský, Tomík), 27. Frolík - 34. Barinka, 35. Kovář, 50. Pucher, 60. Trochta


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Slimák, Grman, Baláž - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Dravecký - Andrašovský, Jenčík, Tomík - Huba, Frolík a Blatný.
    HKM Zvolen: Škrečko - Čierny, Hranáš, Vosátko, Ďaloga, Valach, Juraško, Leskovjanský, Záhorovský - Barinka, Trochta, Chovan - Kovář, Haščák, Baláž - Škoda, Pucher, Jurík - Zuzin, Jurík a Otčenáš.