B. Bystrica – Trenčín 2:3 (kon.) | Žilina – Nitra 3:4 (kon.) | HC Slovan – Martin 5:4 (kon.)
Košice – Zvolen 2:4 (kon.) | Skalica – Poprad 3:5 (kon.)
koniec
HC Košice
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
HKM Zvolen
Piatok 07.01.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:41:15)
     
    59:43
    Zvolen dal gól! Hostia využívajú fakt, že si Július Hudáček odišiel oddýchnuť na striedačku, powerplay Košíc tak nevyšla podľa predstáv Rostislava Čadu, štvrtý gól posiela do prázdnej brány MARTIN TROCHTA
     
    59:20
    40 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času ešte oslabí hostí Robin Kovář, ktorý si tam sadne za držanie protihráča.
     
    58:54
    Oddychový čas Košice.
     
    58:01
    Hlásateľ na zimnom štadióne ohlásil dve minúty do konca riadneho hracieho času, domáci hokejisti pokračujú v tlaku.
     
    57:39
    Oddychový čas Zvolen.
     
    57:14
    Košiče majú tlak, snažia sa no absolútne sa im nedarí prejsť cez rozum obrane svojho súpera, dopredu ich momentálne ženie necelých 7000 fanúšikov v Steel aréne.
     
    55:01
    Prvá vlna útoku Košíc odišla ako tsunami po tom čo Ján Tabaček nezachytil puk na modrej čiare, domáci hokejisti sa tak budú musia vrátiť a založiť ďalšiu akciu.
     
    54:30
    Vylúčenie hostí v azda ten najhorší možný čas, domáci hokejisti tak po seknutí Mareka Haščáka budú mať ideálnu príležitosť na vyrovnanie.
     
    54:12
    Zvolen sa momentálne zbytočne nikde neženia, hostia majú jednogólové vedenie, domáci hokejisti navyše majú už len necelých 6 minút na prípadné vyrovnanie.
     
    52:30
    Pekná strela Michela Miklíka, ktorý využil menšie zaváhanie hostí pri striedaní, domáci útočník vyslal smerom na bránu peknú, prudkú strelu na Škrečko bol na tento pokus priprevený a opäť rýchlym zákrokom vyrážačkou puk zneškodnil.
     
    Jaroslav Kristek navyše dostáva 10 minútý osobný trest za nešportové správanie.
     
    51:24
    Vylúčenie Košíc, na trestnú lavicu si sadá opäť Jaroslav Kristek za hákovanie.
     
    50:43
    Diváci v Steel aréne, samozrejme okrem tích v sektore pre hostí sa momentálne môžu len držať za hlavu a spomínať aké krásne to bolo, keď ich tím viedol dvoj-gólovým rozdielom.
     
    49:17
    Zvolen dal gól! Dokonalý obrat hostí je na spadnutie, zo stavu 0:2 dokázal Zvolen "vytočiť" výsledok 3:2, o tretí gólový zápis sa tentoraz postaral PETER PUCHER, ktorý sa v útočnom pásme zbavil obrancu oceliarov a presnou strelou poslal svoj tím do vedenia.
     
    47:34
    Obrovskú šancu pred bránou mal teraz Dušan Andrašovský, domáci útočník sa rútil smerom na bránu, jeho blafák však dokázal zvolenský brankár ešte vyraziť vyrážačkou nad svoju bránu.
     
    46:53
    Stretnutie má stále relatívne veľmi dobrý náboj, všetko je ešte otvorené, dva góly hostí určite pomohli ďalšej fáze tohto stretnutia.
     
    45:13
    Škrečko si teraz musel dávať veľký pozor proti útoku domácich hráčov, puk však poletoval všade tam len nie tam kde mal, Zvolen navyše vytlačil hru do stredného pásma.
     
    44:13
    necelých 20 sekúnd pred návratom Kristek držia domáci hokejisti puk v bezpečnej zóne, ďaleko od svojej brány, už to vyzerá, že aj toto oslabenie prežijú bez väčšej ujmy.
     
    43:13
    Július Hudáček mal teraz čo robiť s dvoma pokusmi svojho súpera, domáci brankár sa len tak tak stihol premiestniť na opačnú stranu svojej brány.
     
    42:55
    Košice hrajú už vo štvorici, oceliari sa momentálne bránia väčšiemu tlaku svojho súpera, zverenci Rostislava Čadu však zatiaľ zvládajú túto situáciu.
     
    42:35
    Ďalšie vylúčenie Košíc, domáci hokejisti tak budú po nedovolenom zákroku Jaroslava Kristek hrať v trojici proti päťke zvolenčanov.
     
    41:40
    Domáci hokejisti hrajú toto početné oslabenie veľmi dobre, držia puk ďaleko od svojej brány, diváci ich za dobrú hru v tejto fáze odmenili potleskom.
     
    40:50
    Vylúčenie domáceho tímu, keď si na trestnú lavicu za nedovolené bránenie sadá Marek Vorel.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    38:23
    Obrovská šanca Michala Šedu, ktorý prudko napriahol v útočnom pásme, jeho pokus však zastavila pravá tyč zvolenskej brány, to však bol zatiaľ len prvý náznak šance počas tejto presilovej hry oceliarov.
     
    37:25
    Zápas má konečne správne napätie, zvolenskí hokejisti vyslyšali moje želenie a stretnutie má opäť svoju atmosféru, k slovu sa chytil aj zvolenský fanklub.
     
    36:57
    Vylúčenie hostí, za podrazenie si odchádza sadnúť Martin Trochta.
     
    35:12
    Zvolen je momentálne na koni a snaží sa uchmatnúť pre seba ešte jeden potešili by asi aj dva góly, železo sa totiž kuje kým je horúce.
     
    34:14
    Zvolen dal gól! Hosťom stačilo len 16 sekúnd na vyrovnanie, ROBIN KOVÁŘ tesne pred bránou dorazil puk za chrbát Július Hudáčka, ktorému pri tomto ani predchádzajúcom góle veľmi kolegovia v obrane nepomohli.
     
    33:58
    Zvolen dal gól! Hostia ako keby teraz počuli moje slová, po veľmi peknej akcii znižuje skóre dnešného stretnutia PETER BARTINKA, ktorý svojím prudkým pokusom skoro roztrhal sieť za košickým brankárom.
     
    33:23
    Zápasu chýba väčší nádych, väčšie napätie, hostia sa len veľmi veľmi ťažko dostávajú pred bránu, navyše ani veľa času nemajú aby s negatívnym výsledkom ešte dnes niečo spravili.
     
    32:33
    Radek Deyl teraz skoro zostrelil jedného z divákov v Steel aréne, domáci obranca sa pokúsil vyhodiť puk z pásma, jeho strela však bola a príliš vysoká a skončila na tribúne.
     
    31:23
    Tlak Košíc pokračuje, hostí teraz zachránili všetci svätí, puk je prakticky väčšinu času v útočnom pásme oceliarov.
     
    29:43
    Diváci v Steel aréne zatiaľ môžu byť s výkonom ich hokejistov spokojní, momentálne ich mohutným povzbudzovaním ženú vpred, navyše veľa nechýbalo a Škrečko mohol po dvoch-troch dobrých pokusov oceliarov loviť puk zo siete tretíkrát.
     
    27:54
    Domáci hokejisti sú stále jasne lepším mužstvom na ľadovej ploche, už ani diváci zvolenského tímu veľmi aktivitou nehýria, v hokeji je však možné všetko a jeden gól v sieti Júliusa Hudáčka by možno spravil zápas napínavejším.
     
    26:33
    Vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si na začiatku 27 minúty sadá Juraj Valach za hákovanie.
     
    26:05
    Košice dali gól! MARTIN FROLÍK pridáva svoj druhý gól v zápase, keď pred bránou prebral puk a nenápadnou strelou a s veľkou dávkou šťastia zvyšuje už na celkových 2:0.
     
    25:50
    Puk je opäť v obrannom pásme Zvolena, domáci hokejisti však momentálne len dolujú puk od mantinelu.
     
    24:23
    Richard Jenčík vyslal po prechode útočnou modrou čiarou smerom na Šrečka nabezpečnú strelu, tento prudký pokus košického útočníka však skončil len na pravom betóny pozorného ochrancu svätyne zvolenskej brány.
     
    23:32
    Ďalší menší závar pred bránou Zvolena, Škrečko musel byť na pozore, nakoniec však puk letiaci tesne nad ľadom dokázal zlikvidovať, gumový projektil navyše prechádza modrou čiarou a tak si môže zvolenský brankár aspoň na chvíľu oddýchnuť.
     
    22:43
    Domáci hokejisti kontrolujú priebeh stretnutia, zverenci Rostislava Čadu držia prakticky od začiatku tretiny puk vo svojej moci, chýba však presnejšia streľba.
     
    21:32
    Zvolenčania sa stále len väčšinou hľadajú na ľadovej ploche, po úvodnom góle oceliarov sa prakticky len bránia a Húdáček veľa roboty zatiaľ nemal.
     
    20:54
    Richard Jenčík nebezpečne dobiedzal pred bránou, zoči-voči Škrečkovi však neuspel, domáci hokejisti ostávajú v útočnom pásme.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:43
    Peter Bartoš sa pekne natlačil pred bránu, nechýbalo veľa a košický kapitán mohol v závere prvej tretiny zvýšiť skóre na 2:0, pochváľme dobrú prácu zvolenského brankára.
     
    19:12
    Július Hudáček sa po dlhšej dobe zoznámil s pukom, táto strela v podaní Petra Barinku však nemohla košického brankára ohroziť.
     
    17:54
    Zvolen už hrá v plnom počte a ani jedno mužstvo zatiaľ nevyužilo šancu využiť početnú výhodu na ľadovej ploche, všetky presilové hry by som skôr označil ako slepý hľadá hluchého.
     
    17:02
    Domáci hokejisti stále držia puk v útočnom pásme, v posledných momentoch sa im však absolútne nedarí dostať cez svojho súpera, sila mantinelu je väčšia.
     
    16:23
    Košičania sa už usadili v útočnom pásme no zatiaľ sa im nepodarilo uvoľniť a vystreliť smerom na Škrečka.
     
    15:52
    Vylúčenie Zvolena, na trestnú lavicu si sadá za hákovanie Ondrej Otčenáš.
     
    14:54
    Nebezpečný pokus Jána Tabačeka tesne pred bránou, na jeho strelu však dobre zareagoval jeho protivník v bráne, skóre sa tak 5 minút pred koncom úvodnej časti nemení.
     
    13:23
    Zvolen sa len veľmi ťažko dostáva k puku a nie to ešte do útočného pásma, domáci hokejisti zatiaľ zvládajú túto početnú nevýhodu na jednotku.
     
    12:27
    Opäť veľmi pekná kombinačná akcia domáceho tímu, na ktorej konci však bola nepresná strela v podaní jedného z útočníkov Košíc, Jaroslav Kristek sa však po tejto akcii dopustil zbytočného faulu a za hákovanie si odchádza sadnúť na trestnú lavicu.
     
    11:12
    Ďalší nebezpečný pokus oceliarov, Šeda hľadal pred bránou Vorela, ktorý síce mierne tečoval puk ale ten nakoniec smeroval mimo zvolenskú bránu.
     
    10:34
    Dušan Andrašovský sa už už dostával do samostatného zakončenia, nezvládol však krok najťažší, po prechode modrou čiarou aj za miernej pomoci obrany hostí neudržal rovnováhu a už nedokázal zakončiť.
     
    9:48
    Lukáš Škrečko si teraz musel dať pozor na nebezpečný pokus druhej košickej útočnej formácie, pred bránou ešte navyše clonil a dorážal Gron, tentoraz však hostia gólovú ujmu neutrpeli.
     
    9:32
    Domáci hokejisti sú momentálne na koni a diktujú tempo hry v útočnom pásme, hostia sa s veľkou dávkou námahy bránia.
     
    8:11
    Hostia sa teraz dokázali uvoľniť len za cenu zakázaného uvoľnenia, po pár sekundách sa tak hra opäť vráti pred ich bránu na vhadzovanie.
     
    7:15
    Košice dali gól! Hostia si nedali povedať, svojou ľahkovážnou hrou pred bránou nechali dôjsť puk až k MARTINOVI FROLÍKOVI, ktorý nemal veľa práce, pred ním bola len odkrytá brána a košický útočník poľahky otvára skóre dnešného stretnutia, asistencie : Andrašovský, Tomík.
     
    6:23
    Aktívnejší sú momentálne domáci hokejisti, ktorí sú častejšie pri puku, začala sa im dariť aj streľba no recept na pozorného Škrečka sa ešte nenašiel.
     
    5:30
    Zaujímavá situácia v útočnom pásme Košíc, keď jeden z oceliarov nahodil ľahký puk smerom pred bránu, počas jej cesty však puk zmenil smer a chýbalo len pár centimetrov aby skončil za bránkovou čiarou.
     
    4:59
    Zrejme ma teraz počul Jaroslav Kristek, ktorý krátko po prechode útočnou modrou čiarou napriahol, jeho prudký pokus vystrašil zvolenského brankára no jeho reflexívny zákrok na tento pokus košického útočnika nakoniec stačil.
     
    4:23
    Hrá sa veľmi opatrne, ani jedno mužstvo sa zbytočne neženie do útoku, chýba početnejšia streľba..
     
    3:45
    Nevyužitá presilová hra domáceho tímu, Zvolen už hrá v pätici a oceliari si počas tejto početnej výhody ani len nevystrelili smerom na Škrečka.
     
    2:45
    Fanúšikovia Zvolena už prichádzajú pomaličky na svoje miesta, odhadom ich je tak jeden autobus.
     
    2:18
    Zakázané uvoľnenie domáceho tímu, hra sa tak vráti na vhadzovanie pred košického brankára, ktorý ešte nemusel zasahovať.
     
    1:34
    Na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť odhadom tak 6500 divákov, pred šťadiónom som videl aj početnejšiu skupinu fanušikov zo Zvolena, ktorí sa však do útrob Steel arény nedostali.
     
    1:23
    Šeda prudká strela od modrej bez prípravy, tento pokus košického obrancu však nemal potrebný smer aby smeroval medzi žrde zvolenského brankára, ktorý tak opäť nemusel zasahovať.
     
    0:43
    Začalo sa opatrne, mužstvá sa momentálne len oťukávajú v strednom pásme, ani jeden z brankár ešte nemusel naťahovať kosti vo svojej bráne.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Slimák, Grman, Baláž - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Dravecký - Andrašovský, Jenčík, Tomík - Huba, Frolík a Blatný.

    HKm Zvolen: Škrečko - Čierny, Hranáš, Vosátko, Ďaloga, Valach, Juraško, Leskovjanský, Záhorovský - Barinka, Trochta, Chovan - Kovář, Haščák, Baláž - Škoda, Pucher, Jurík - Zuzin, Jurík a Otčenáš.

    Rozhodca: .
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 8. Frolík (Andrašovský, Tomík), 27. Frolík - 34. Barinka, 35. Kovář, 50. Pucher, 60. Trochta


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Slimák, Grman, Baláž - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Dravecký - Andrašovský, Jenčík, Tomík - Huba, Frolík a Blatný.
    HKM Zvolen: Škrečko - Čierny, Hranáš, Vosátko, Ďaloga, Valach, Juraško, Leskovjanský, Záhorovský - Barinka, Trochta, Chovan - Kovář, Haščák, Baláž - Škoda, Pucher, Jurík - Zuzin, Jurík a Otčenáš.