B. Bystrica – Trenčín 2:3 (kon.) | Žilina – Nitra 3:4 (kon.) | HC Slovan – Martin 5:4 (kon.)
Košice – Zvolen 2:4 (kon.) | Skalica – Poprad 3:5 (kon.)
koniec
HC Košice
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
HKM Zvolen
Piatok 07.01.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:41:15)
     
    59:43
    Zvolen dal gól! Hostia využívajú fakt, že si Július Hudáček odišiel oddýchnuť na striedačku, powerplay Košíc tak nevyšla podľa predstáv Rostislava Čadu, štvrtý gól posiela do prázdnej brány MARTIN TROCHTA
     
    59:20
    40 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času ešte oslabí hostí Robin Kovář, ktorý si tam sadne za držanie protihráča.
     
    58:54
    Oddychový čas Košice.
     
    58:01
    Hlásateľ na zimnom štadióne ohlásil dve minúty do konca riadneho hracieho času, domáci hokejisti pokračujú v tlaku.
     
    57:39
    Oddychový čas Zvolen.
     
    57:14
    Košiče majú tlak, snažia sa no absolútne sa im nedarí prejsť cez rozum obrane svojho súpera, dopredu ich momentálne ženie necelých 7000 fanúšikov v Steel aréne.
     
    55:01
    Prvá vlna útoku Košíc odišla ako tsunami po tom čo Ján Tabaček nezachytil puk na modrej čiare, domáci hokejisti sa tak budú musia vrátiť a založiť ďalšiu akciu.
     
    54:30
    Vylúčenie hostí v azda ten najhorší možný čas, domáci hokejisti tak po seknutí Mareka Haščáka budú mať ideálnu príležitosť na vyrovnanie.
     
    54:12
    Zvolen sa momentálne zbytočne nikde neženia, hostia majú jednogólové vedenie, domáci hokejisti navyše majú už len necelých 6 minút na prípadné vyrovnanie.
     
    52:30
    Pekná strela Michela Miklíka, ktorý využil menšie zaváhanie hostí pri striedaní, domáci útočník vyslal smerom na bránu peknú, prudkú strelu na Škrečko bol na tento pokus priprevený a opäť rýchlym zákrokom vyrážačkou puk zneškodnil.
     
    Jaroslav Kristek navyše dostáva 10 minútý osobný trest za nešportové správanie.
     
    51:24
    Vylúčenie Košíc, na trestnú lavicu si sadá opäť Jaroslav Kristek za hákovanie.
     
    50:43
    Diváci v Steel aréne, samozrejme okrem tích v sektore pre hostí sa momentálne môžu len držať za hlavu a spomínať aké krásne to bolo, keď ich tím viedol dvoj-gólovým rozdielom.
     
    49:17
    Zvolen dal gól! Dokonalý obrat hostí je na spadnutie, zo stavu 0:2 dokázal Zvolen "vytočiť" výsledok 3:2, o tretí gólový zápis sa tentoraz postaral PETER PUCHER, ktorý sa v útočnom pásme zbavil obrancu oceliarov a presnou strelou poslal svoj tím do vedenia.
     
    47:34
    Obrovskú šancu pred bránou mal teraz Dušan Andrašovský, domáci útočník sa rútil smerom na bránu, jeho blafák však dokázal zvolenský brankár ešte vyraziť vyrážačkou nad svoju bránu.
     
    46:53
    Stretnutie má stále relatívne veľmi dobrý náboj, všetko je ešte otvorené, dva góly hostí určite pomohli ďalšej fáze tohto stretnutia.
     
    45:13
    Škrečko si teraz musel dávať veľký pozor proti útoku domácich hráčov, puk však poletoval všade tam len nie tam kde mal, Zvolen navyše vytlačil hru do stredného pásma.
     
    44:13
    necelých 20 sekúnd pred návratom Kristek držia domáci hokejisti puk v bezpečnej zóne, ďaleko od svojej brány, už to vyzerá, že aj toto oslabenie prežijú bez väčšej ujmy.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 8. Frolík (Andrašovský, Tomík), 27. Frolík - 34. Barinka, 35. Kovář, 50. Pucher, 60. Trochta


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Slimák, Grman, Baláž - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Dravecký - Andrašovský, Jenčík, Tomík - Huba, Frolík a Blatný.
    HKM Zvolen: Škrečko - Čierny, Hranáš, Vosátko, Ďaloga, Valach, Juraško, Leskovjanský, Záhorovský - Barinka, Trochta, Chovan - Kovář, Haščák, Baláž - Škoda, Pucher, Jurík - Zuzin, Jurík a Otčenáš.