Poprad – Žilina 3:1 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 1:3 (kon.) | Martin – B. Bystrica 5:3 (kon.)
Košice – Nitra 3:2 (po pr.) | Trenčín – Skalica 4:1 (kon.)
koniec po predl.
HC Košice
3:2 (0:0, 2:2, 0:0)
HK Nitra
Utorok 04.01.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Koniec zápasu. (19:42:06)
     
    Košice dali gól! Autorom víťazného gólu po presnom streleckom pokuse sa stáva DUŠAN ANDRAŠOVSKÝ, ktorý tak ešte počas predĺženia rozhodol dnešné stretnutie.
     
    Stále sme nevideli strelu smerom na bránu, diváci začínajú v Steel aréne pískať.
     
    Počas predĺženia sa bude čas merať opäť ručne, počas ktorého sme nevideli ešte ani jeden strelecký pokus žiadneho z tímov, puk je väčšinou v strednom pásme.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:10
    Vorelove zakončenie tesne pred koncom riadneho hracieho času, puk však letel nad bránou Nitry.
     
    57:45
    Na opačnej strane zakončenie Petra Bartoša, jeho nepríjemná strela smerovala tesne vedľa brány.
     
    57:02
    Samir Saliji mal necelé tri minúty pred koncom riadneho hracieho času na hokejke gól, jeho dorážka tesne pred košickou bránou však úspech neslávila.
     
    56:42
    Puk letí 14 sekúnd pred návratom Richarda Jenčíka z trestnej lavice len k Čiliakovi, hosťom tak nič iné neostáva len sa ešte stihnúť vrátiť pred košickú svätyňu a niečo ešte vymyslieť.
     
    55:33
    Július Hudáček musel čeliť nepríjemnému pokusu Šumichrasta, ktorý pred bránou ešte pozmenil trajektóriu puku, domáci brankár však mal oči na pozore a pripísal si ďalší úspešný zákrok.
     
    54:58
    vylúčenie domáceho tímu, na trestnú lavicu si sadá za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou Richard Jenčík.
     
    Richard Jenčík v dobrej príležitosti ani následná strela Deyla od modrej neprekvapila dnes vynikajúceho Čiliaka, ktorý opäť podržal svojich spoluhráčov a aj vďaka nemu je stav v Steel aréne 5 minút dokonca nerozhodný 2:2.
     
    53:31
    Peter Huba sa ocitol pred bránou v dobrej príležitosti, zoči-voči Čiliakovi však útočník domáceho tímu opäť neuspel.
     
    52:34
    Frolík z otočky pálil smerom na bránu, jeho strela však smerovala po ľade kde mal pripravený pravý betón pozorný Čiliak, hra pokračuje v strednom pásme.
     
    50:43
    Nitre sa nedarí, navyše do dobrej príležitosti sa dostal Marek Vorel, jeho prudká strela na chvíľu zamestnala nitrianskeho brankára.
     
    49:34
    Polovica vylúčenia domáceho hráča je už za nami a Nitra prakticky ešte nevystrelila smerom na bránu, domáci diváci navyše tlačia svojich dopredu mohutným potleskom.
     
    47:12
    Nitra má teraz ideálnu príležitosť otočiť vývoj stretnutia na svoju stranu, domáci hokejisti budú ešte viac ako 4 minúty hrať vo štvorici.
     
    Jiří Polák už vstal z ľadu a za pomoci odišiel na striedačku svojho tímu, hlavný rozhodca vylučuje po nepríjemnom aj keď podľa mňa neúmyselnom zákroku Róberta Tomíka na 5 minút + dokonca stretnutia.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 29. Kristek (Vorel, Grman), 30. Bartoš (Dravecký, Gron), ?. Andrašovský - 22. Korhoň (Chrenko), 39. Korhoň


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Slimák, Grman, Baláž - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Dravecký - Andrašovský, Jenčík, Tomík - Huba, Frolík a Blatný.
    HK Nitra: Čiliak - Fabian, Rais, Hrudík, Gabriš, Novák, Polák, Georgievsky - Spilar, Štefanka, Ručkay - Čaládi, Slovák, Saliji - Korhoň, Chrenko, Šumichrast - Štumpf, Hrnka a Uhnák.