Poprad – Žilina 3:1 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 1:3 (kon.) | Martin – B. Bystrica 5:3 (kon.)
Košice – Nitra 3:2 (po pr.) | Trenčín – Skalica 4:1 (kon.)
koniec po predl.
HC Košice
3:2 (0:0, 2:2, 0:0)
HK Nitra
Utorok 04.01.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Košice dali gól! Autorom víťazného gólu po presnom streleckom pokuse sa stáva DUŠAN ANDRAŠOVSKÝ, ktorý tak ešte počas predĺženia rozhodol dnešné stretnutie.
     
    38:11
    Nitra dala gól! Nitra teraz ukázala svojmu súperi ako sa hrajú presilové hry, pred bránou si pekne počkal na puk nikým nebránený KORHOŇ, ktorý tak pridáva svoj druhý gól v zápase.
     
    29:29
    Košice dali gól! Opäť musím konštatovať, že kto iný má vyťahovať oceliarov z "kaše" ak nie ich kapitán PETER BARTOŠ, ktorý sa s pukom prebojoval cez dvojicu hráčov Nitry, a presnou strelou vymietol aj ďalší roh Čiliakovej brány, asistencie : Dravecký a Gron.
     
    28:34
    Košice dali gól! Domáci hokejisti konečne prelomili gólové trápenie, keď Marek Vorel vošiel s pukom do útočného pásma naservíroval puk JAROSLAVOVI KRISTEKOVI a ten parádnou strelou prestrelil všetko čo mu stálo v ceste, druhá asistencia : Grman.
     
    21:43
    Nitra dala gól! Úvodný gól dnešného stretnutia si pripisuje ĽUBOMÍR KORHOŇ, ktorý dostal presnú prihrávky spoza brány od Tomáša Chrenka, útočník hosťujúceho tímu nezaváhal a prudkou strelou prekvapil košického brankára.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 29. Kristek (Vorel, Grman), 30. Bartoš (Dravecký, Gron), ?. Andrašovský - 22. Korhoň (Chrenko), 39. Korhoň


    HC Košice: Hudáček - Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Slimák, Grman, Baláž - Vorel, Kristek, Miklík - Bartoš, Gron, Dravecký - Andrašovský, Jenčík, Tomík - Huba, Frolík a Blatný.
    HK Nitra: Čiliak - Fabian, Rais, Hrudík, Gabriš, Novák, Polák, Georgievsky - Spilar, Štefanka, Ručkay - Čaládi, Slovák, Saliji - Korhoň, Chrenko, Šumichrast - Štumpf, Hrnka a Uhnák.