Petrohrad – Ženeva 4:3 (po pr.) | Davos – Team Canada 0:4 (kon.)
koniec po predl.
SKA Petrohrad
4:3 (0:3, 3:0, 0:0)
Genève-Servette HC
cz Štvrtok 30.12.2010, 15:00 • Vaillant Arena Davos • Spengler Cup
Partner:
     
    61:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!

    Rozehrávka po mantinelu, Čajánek ji zaschytil přihrál Butovi a šel před branku clonit, ANTON BUT si poté povyjel zpoza branky a poslal puk na zdaní tyčku! Asistence: Petr Čajánek.
     
    35:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!

    Petrohrad využívá přesilovku a skóre je 3:3! Stephan puk vyrazil před sebe a TONY HANS MARTENSSON využil zmatku na brankovišti a do odkyté branky srovnává! Asistence: Jašin.
     
    26:02
    Petrohrad právě vstřelil branku!

    Petrohrad je zpátky ve hře, na rozdíl jediné branky snižuje DENIS DENISOV ránou od modré, která ale mířila mimo tři tyče, jenže obránce Robin Breitbach si puk sráží do branky! Asistence: But.
     
    23:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!

    Ne útočník ale oránce protrhl střeleckou nemohoucnost Petrohradu, JOHAN FRANSSON si nabruslil od vlastní branky až před Stephana, napoprvé trefil betony, ale druhou střelu už gólman nechytil. Bez asistence.
     
    17:20
    Ženeva právě vstřelil branku!

    Rychlý protiútok, který založil Salmelaiune, poslal pas na Savaryho, který šel společně s THOMASEM DÉRUNSEM, Grebeškov zachyboval a Déruns proměnil žabičku Savaryho v gól. Asistence: Savary, Salmelainen.
     
    13:34
    Ženeva právě vstřelil branku!

    Je tu druhá branka v síti Petrohradu, JEFF TOMS se prolkiškoval až před branku, Sokolov mus puk vypíchnul, ale útočník Servettu pod brankářem protlačil puk do sítě. Asistence: Park.
     
    10:55
    Ženeva právě vstřelil branku!

    Goran Bezina získal ve středním pásmu puk, prokličkoval až před Sokolova, přihrál do druhé vlny na najíždějícho RICHARDA PARKA, který střelou pod víko posílá Servette do vedení! Asistence: Goran Bezina.

    Jakub Vais

    Góly a asistencie: 24. Fransson, 27. Denisov (But), 36. Martensson (Jašin), 62. But (Čajánek) - 11. Park (Bezina), 14. Toms (Park), 18. Déruns (Savary, Salmelainen)


    SKA Petrohrad: Sokolov (21.Štěpánek) - Fransson, Vorobjev, Grebeškov, Denisov, Gusev, Višněvkij, Petrov, Semenov - Jašin, Martensson, Sušinskij - But, Čajánek, Weindhandl - Rybin, Brylin, Afinogenov - Arťuchin, Kučerjavenko, Klimenko. Trenér: Václav Sýkora.
    Genève-Servette HC: Stephan (Tamo) - Vukovič, Bezina, Pothier, Mercier, Gobbi, Breitbach, Pivron, Höhener - Toms, Park, Salmelainen - Déruns, Savary, Fritsche - Walsky, Randegger, Traschler - Cadiux, Conz, Hennesey. Trenér: Cris McSorley.

    Rozhodca: Hebert, Reibert - Vogier, King