Znojmo – Olomouc 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 5:3 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 3:2 (kon.)
Písek – Tábor 1:4 (kon.) | Chrudim – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 3:2 (po s.n.)
Vrchlabí – Kadaň 1:4 (kon.) | Beroun – Hr. Králové 0:1 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
5:3 (1:2, 2:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
cz Streda 29.12.2010, 17:301. liga (ČR)
Partner:
     
    59:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je zřejmě rozhodnuto. Náskok Rebelů navyšuje střelou do prázdné brány MIROSLAV HOLEC! Aistence: Miroslav Třetina.
     
    58:13
    Jihlava hraje dost brzy power-play!
     
    58:00
    Hokejisté z krajského města se nastěhovali zpět do útočných pozic a vyloženě si šli pro faul, kterého se při postupné kombinaci nakonec dočkali, ale přesilovku hráč nebudou. Na lavici hanby míří Pavlík (HBR) za podražení a Jeslínek (JIH) za nafilmovaný pád.
     
    51:13
    Za havlíčkobrodskou brankou se proti pravidlům údajně provinil Morava (HBR) a dostává 2 minuty za držení protihráče.
     
    50:20
    Po nahrávce zpoza branky pálil z pravého kruhu osamocený Zeman bez přípravy, gólman Suchan se ale rychle přesunul a puk ukryl u bližší tyčky puk ve své náruči!
     
    49:20
    Další evidentní faul rozhodčí raději nevidí. Neuvěřitelné. Rovněž ostrý zákrok na druhé straně hřiště na jihlavského forvarda netrestá. A do řetice další podražení brodského hráče zůstává nepotrestána. Fanoušci obou táborů teď rozhodčímu spílají a Kotlina připomíná velký úl, který naplňuje neustávající a ohlušující pískot. Voj. Němec (HBR) dostává trest na 10 minut plus do konce utkání za nesprotovní chování.
     
    46:01
    Na trestnou lavici putuje Knotek (HBR) za sekání.
     
    45:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod se znovu ujímá těsného náskoku, když využil přesilovku. Tvrdou ránu Mariana Moravy od modré čáry vyrazil gólman Benda betonem jen do volného prostoru vedle sebe, kde číhal VOJTĚCH NĚMEC, nezazmatkoval, položil si Bendu na led a zblízka uklidil kotouč pohodlně do poloprázdné brány! Asistence: Marian morava.
     
    44:29
    Knotek při aktivním forčekinku získal puk za jihlavskou brankou, tělem si kryl kotouč a bekhendem jednoruč po obkroužení nepřehodil Bendův beton. Po odpískání putuje na alvici hanby za hákování Kaláb (JIH).
     
    43:48
    Utěšenou, ale výbornou přihrávku obdržel na modrou čáru volný Kaláb a tvrdě bez přípravy napálil kotouč na brodskou bránu, kde se brankář Suchan rychle přemístil a vyrazil puk betony!
     
    43:00
    Hosté dokonale vyšachovali brodskou obranu a gólmana Suchana, když Bakus předložil z pravého kruhu přesnou nahrávku na Čachotského, jenž úplně sám z bezprostřední blízkosti minul prázdnou bránu!
     
    42:37
    Jihlava má k dispozicvi další přesilovku, v nichž je hodně nebezpečná. Za vražení na hrazení vyfasoval 2 minuty Stromko (HBR).
     
    40:59
    Brankář Suchan se teď neuvěřitelně zaskvěl ve svém brankovišti. Úplně sám čelil sérii dorážek z bezprostřední blízkosti a s haldovými jihlavskými střelci svedl úspěšný minisouboj, když ukryl puk ve výstroji a přerušil hru!
     
    39:14
    Malenova tvrdá rána z vrcholu levého kruhu skončila na betonech gólmana Suchana, který puk vyrazil do rohu pásma, jenže domácí jdou do oslabení. Na trestnou lavici je vykázán na 2 minuty Vošmik (HBR) za nedovolené bránění.
     
    37:20
    Jihlava se usadila v útočném pásmu a po odpískání se bude hrát 4 na 4. Na trestnou lavici musí zamířit Morava (HBR) za držení protihráče a Sojčík (JIH) za nafilmovaný pád.
     
    32:33
    Další obrovskou šanci zahodili domácí. Meidl jel úpolně sám na gólmana Bendu, který jeho střelu vyrazil svým levým betonem do rohu jihlavského pásma a zabránil pohromě!
     
    30:50
    Třetina s pukem na holi zkoušel rychle obkroužit jihlavskou bránu , což se mu nármaně povedlo, jenže bekhendem na dlouhou hůl neposlal v těžké pozici kotouč do sítě!
     
    28:39
    Třetina pálil volný z pravého kruhu a nastřelil jen Bendovu hruď, po čemž gólman Jihlavy zalehl puk a přerušil hru. Malena (JIH) dostal 2 minuty za sekání.
     
    26:30
    Na trestnou lavici je vykázán Třetina (HBR) za sekání.
     
    26:29
    Dukla právě vstřelila branku!

    Opět platí v Kotlině nerozhodný stav. Rebelové zaváhali v obranném pásmu a nechali úplně volného OLDŘICHA BAKUSE, jnež si podél levého kruhu nabruslil před branku a mezi Suchanovými betony propasíroval po ledě puk do sítě! Bez asistence.
     
    25:01
    Jihlava je pod psychickou dekou a na výborně bruslící Rebely zatím nemůže najít účinný recept. Na trestnou lavici je vykázán Kucsera (JIH) za vražení na hrazení, poměr sil se nám na ledě na chvíli vyrovná.
     
    23:20
    Sova (HBR) dostává 2 minuty za držení hole.
     
    23:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se ujímají vedení. Miroslav Holec našel hezkou nahrávkou mezi kruhy volného JONÁŠE FIEDLERA, jenž přesnou střelou podél Bendova těla skóroval! Asistence:Miroslav Holec, Jakub Stromko.
     
    22:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Rebelové založili rychlý útok, při němž se po nahrávce ONDŘEJE ŠVAŇHALA ještě Hynek Zohorna ke střele neprobil, ale následně se puk dostal do levého kruhu, kde napřáhl prvně jmenovaný a přes zakrytý výhled překonal po ledě jemnou střelou gólmana Bendu! Asistence: Hynek Zohorna.
     
    13:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové bleskově odpovídají stejnou mincí. Po nahrávce Vojtěcha Němce napřáhl na vrcholu kruhů dnešní debutant RADEK NOVOTNÝ a tvrdou ranou prostřelil gólmana Řehoře, který měl zakrytý výhled! Asistence: Vojtěch Němec, Václav Meidl.
     
    12:24
    Dukla právě vstřelila branku!

    A hosté navyšují svůj hubený náskok. Po obrovském závaru před gólmanem Suchanem, kdy zblízka doráželi jihlavští hráči, se přes totálně rozhozenou brodskou obranu nakonec trefil nad ležícího muže s maskou z mírného úhlu na levé straně TOMÁŠ ČACHOTSKÝ! Asistence: Daniel Hodek, Jiří Dobrovolný.
     
    11:21
    A domácí soubor jde znovu do čtyř hráčů. Na trestnou lavici putuje kapitán Morava (HBR), jenž si pomohl proti protihráči hákováním.
     
    08:44
    Po delší časové odmlce se osmělují také domácí Rebelové, kteří drželi hru v útočném pásmu a přes aktivní jihlavskou obranu si hledali cestu k Bendovu ohrožení. Fauloval ale Fiedler (JBR), jenž si odnáší 2 minuty za hákování.
     
    05:47
    Dukla právě vstřelila branku!

    A Jihlava jde do vedení. Po tvrdé ráně Tomáš Ficence z vrcholu pravého kruhu se kotouč odrazil k úplně volnému OLDŘICHU BAKUSOVI, jenž z bezprostřední blízkosti usměrnil kotouč za Suchanova záda! Asitence: Tomáš Ficenc, Rostislav Malena.
     
    04:22
    Rebelům se podařilo vyhodit, jenže Dukla se nastěhovala zpět do přesilovkových pozic a zahrozila. Tvrdou ránu Kalába zastavila až pravá tyčka ležícího brankáře Suchana!
     
    03:42
    Hosté se usadili v útočném pásmu a získali přesilovou hru. Za hákování vyfasoval 2 minuty Fiedler (HBR).
     
    00:55
    Jihlava vyvezla puk zásluhou A. Padělka, jenž se ještě tlačil do zakončení, ale přes přesilu obránců neprošel. Poté naservíroval z rohu pásma přesný pas na hůl Kucsery, kterého betony vychytal Suchan!
     
    00:22
    Ihned po vhazování fauloval Bakus (JIH), jenž se provinil hákováním.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 14. Novotný (Voj. Němec, Meidl), 23. Švaňhal (Zohorna), 24. Fiedler (Holec, Stromko), 46. Voj. Němec (Morava), 60. Holec (Třetina) - 6. Bakus (Ficenc, Malena), 13. Čachotský (Hodek, Dobrovolný), 27. Bakus


    BK Havlíčkův Brod:
    HC Dukla Jihlava:

    Diváci: 2780