Znojmo – Olomouc 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 5:3 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 3:2 (kon.)
Písek – Tábor 1:4 (kon.) | Chrudim – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 3:2 (po s.n.)
Vrchlabí – Kadaň 1:4 (kon.) | Beroun – Hr. Králové 0:1 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
5:3 (1:2, 2:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
cz Streda 29.12.2010, 17:301. liga (ČR)
Partner:
     
    59:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je zřejmě rozhodnuto. Náskok Rebelů navyšuje střelou do prázdné brány MIROSLAV HOLEC! Aistence: Miroslav Třetina.
     
    45:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod se znovu ujímá těsného náskoku, když využil přesilovku. Tvrdou ránu Mariana Moravy od modré čáry vyrazil gólman Benda betonem jen do volného prostoru vedle sebe, kde číhal VOJTĚCH NĚMEC, nezazmatkoval, položil si Bendu na led a zblízka uklidil kotouč pohodlně do poloprázdné brány! Asistence: Marian morava.
     
    26:29
    Dukla právě vstřelila branku!

    Opět platí v Kotlině nerozhodný stav. Rebelové zaváhali v obranném pásmu a nechali úplně volného OLDŘICHA BAKUSE, jnež si podél levého kruhu nabruslil před branku a mezi Suchanovými betony propasíroval po ledě puk do sítě! Bez asistence.
     
    23:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se ujímají vedení. Miroslav Holec našel hezkou nahrávkou mezi kruhy volného JONÁŠE FIEDLERA, jenž přesnou střelou podél Bendova těla skóroval! Asistence:Miroslav Holec, Jakub Stromko.
     
    22:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Rebelové založili rychlý útok, při němž se po nahrávce ONDŘEJE ŠVAŇHALA ještě Hynek Zohorna ke střele neprobil, ale následně se puk dostal do levého kruhu, kde napřáhl prvně jmenovaný a přes zakrytý výhled překonal po ledě jemnou střelou gólmana Bendu! Asistence: Hynek Zohorna.
     
    13:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové bleskově odpovídají stejnou mincí. Po nahrávce Vojtěcha Němce napřáhl na vrcholu kruhů dnešní debutant RADEK NOVOTNÝ a tvrdou ranou prostřelil gólmana Řehoře, který měl zakrytý výhled! Asistence: Vojtěch Němec, Václav Meidl.
     
    12:24
    Dukla právě vstřelila branku!

    A hosté navyšují svůj hubený náskok. Po obrovském závaru před gólmanem Suchanem, kdy zblízka doráželi jihlavští hráči, se přes totálně rozhozenou brodskou obranu nakonec trefil nad ležícího muže s maskou z mírného úhlu na levé straně TOMÁŠ ČACHOTSKÝ! Asistence: Daniel Hodek, Jiří Dobrovolný.
     
    05:47
    Dukla právě vstřelila branku!

    A Jihlava jde do vedení. Po tvrdé ráně Tomáš Ficence z vrcholu pravého kruhu se kotouč odrazil k úplně volnému OLDŘICHU BAKUSOVI, jenž z bezprostřední blízkosti usměrnil kotouč za Suchanova záda! Asitence: Tomáš Ficenc, Rostislav Malena.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 14. Novotný (Voj. Němec, Meidl), 23. Švaňhal (Zohorna), 24. Fiedler (Holec, Stromko), 46. Voj. Němec (Morava), 60. Holec (Třetina) - 6. Bakus (Ficenc, Malena), 13. Čachotský (Hodek, Dobrovolný), 27. Bakus


    BK Havlíčkův Brod:
    HC Dukla Jihlava:

    Diváci: 2780