Znojmo – Olomouc 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 5:3 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 3:2 (kon.)
Písek – Tábor 1:4 (kon.) | Chrudim – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 3:2 (po s.n.)
Vrchlabí – Kadaň 1:4 (kon.) | Beroun – Hr. Králové 0:1 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
5:3 (1:2, 2:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
cz Streda 29.12.2010, 17:301. liga (ČR)
Partner:
     
    58:00
    Hokejisté z krajského města se nastěhovali zpět do útočných pozic a vyloženě si šli pro faul, kterého se při postupné kombinaci nakonec dočkali, ale přesilovku hráč nebudou. Na lavici hanby míří Pavlík (HBR) za podražení a Jeslínek (JIH) za nafilmovaný pád.
     
    51:13
    Za havlíčkobrodskou brankou se proti pravidlům údajně provinil Morava (HBR) a dostává 2 minuty za držení protihráče.
     
    49:20
    Další evidentní faul rozhodčí raději nevidí. Neuvěřitelné. Rovněž ostrý zákrok na druhé straně hřiště na jihlavského forvarda netrestá. A do řetice další podražení brodského hráče zůstává nepotrestána. Fanoušci obou táborů teď rozhodčímu spílají a Kotlina připomíná velký úl, který naplňuje neustávající a ohlušující pískot. Voj. Němec (HBR) dostává trest na 10 minut plus do konce utkání za nesprotovní chování.
     
    46:01
    Na trestnou lavici putuje Knotek (HBR) za sekání.
     
    44:29
    Knotek při aktivním forčekinku získal puk za jihlavskou brankou, tělem si kryl kotouč a bekhendem jednoruč po obkroužení nepřehodil Bendův beton. Po odpískání putuje na alvici hanby za hákování Kaláb (JIH).
     
    42:37
    Jihlava má k dispozicvi další přesilovku, v nichž je hodně nebezpečná. Za vražení na hrazení vyfasoval 2 minuty Stromko (HBR).
     
    39:14
    Malenova tvrdá rána z vrcholu levého kruhu skončila na betonech gólmana Suchana, který puk vyrazil do rohu pásma, jenže domácí jdou do oslabení. Na trestnou lavici je vykázán na 2 minuty Vošmik (HBR) za nedovolené bránění.
     
    37:20
    Jihlava se usadila v útočném pásmu a po odpískání se bude hrát 4 na 4. Na trestnou lavici musí zamířit Morava (HBR) za držení protihráče a Sojčík (JIH) za nafilmovaný pád.
     
    28:39
    Třetina pálil volný z pravého kruhu a nastřelil jen Bendovu hruď, po čemž gólman Jihlavy zalehl puk a přerušil hru. Malena (JIH) dostal 2 minuty za sekání.
     
    26:30
    Na trestnou lavici je vykázán Třetina (HBR) za sekání.
     
    25:01
    Jihlava je pod psychickou dekou a na výborně bruslící Rebely zatím nemůže najít účinný recept. Na trestnou lavici je vykázán Kucsera (JIH) za vražení na hrazení, poměr sil se nám na ledě na chvíli vyrovná.
     
    23:20
    Sova (HBR) dostává 2 minuty za držení hole.
     
    11:21
    A domácí soubor jde znovu do čtyř hráčů. Na trestnou lavici putuje kapitán Morava (HBR), jenž si pomohl proti protihráči hákováním.
     
    08:44
    Po delší časové odmlce se osmělují také domácí Rebelové, kteří drželi hru v útočném pásmu a přes aktivní jihlavskou obranu si hledali cestu k Bendovu ohrožení. Fauloval ale Fiedler (JBR), jenž si odnáší 2 minuty za hákování.
     
    03:42
    Hosté se usadili v útočném pásmu a získali přesilovou hru. Za hákování vyfasoval 2 minuty Fiedler (HBR).
     
    00:22
    Ihned po vhazování fauloval Bakus (JIH), jenž se provinil hákováním.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 14. Novotný (Voj. Němec, Meidl), 23. Švaňhal (Zohorna), 24. Fiedler (Holec, Stromko), 46. Voj. Němec (Morava), 60. Holec (Třetina) - 6. Bakus (Ficenc, Malena), 13. Čachotský (Hodek, Dobrovolný), 27. Bakus


    BK Havlíčkův Brod:
    HC Dukla Jihlava:

    Diváci: 2780