Japonsko – Čína 5:2 (kon.) | Ukrajina – Srbsko 7:0 (kon.) | Estónsko – Holandsko 4:2 (kon.)
koniec
Japonsko
5:2 (1:2, 2:0, 2:0)
Čína
cz Pondelok 24.04.2023, 11:30 • Tondiraba jäähall, Tallin • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. B • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Teruto NAKADŽIMA - 5:2
     
    59:22
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Nepovedenou přihrávku Cheliose zachytil mezi kruhy v obranném pásmu TERUTO NAKADŽIMA a z prvního doteku kus černé gumy neomylně nasměroval do odkryté čínské svatyně. Asistence: Taiga Irikura.
    43:20 Juto OSAWA - 4:2
     
    43:20
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Pearna dělají další důležitý krok směrem k vítězství! Kosukemu Ocuovi nevyšlo po obtočení brány zasunutí puku na přední tyč, proto nahrával na modrou Juseiovi Ocuovi. Obránce vymyslel parádní křižný pas do pravého kruhu na JUTU OSAWU, za střelou z první k bližší tyči Sun lapačkou nedosáhl. Asistence: Jusej Ocu a Kosuke Ocu.
    37:30 T. NAKADŽIMA - 3:2
     
    37:30
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Ano, tak tahle přesilovková kombinace se povedla a Japonci poprvé v zápase vedou! Šogo Nakadžima nahrál před bránu Osawovi, jenž sklepl pod sebe TERUTU NAKADŽIMOVI, proti ráně zleva do protějšího horního růžku Sun neměl šanci. Asistence: Juto Osawa a Šogo Nakadžima.
    35:15 Šigeki HITOSATO - 2:2
     
    35:15
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Skóre střetnutí znovu ukazuje vyrovnaný stav! Hiroto Sato nahrál od modré k levému mantinelu ŠIGEKIMU HITOSATOVI, který si nachystal puk na střelu a tu poslal ke vzdálenější tyči. Sun vůbec nereagoval, protože přes skvěle clonícího Hirana nic neviděl. Asistence: Hiroto Sato.
    16:45 Cory KANE - 1:2
     
    16:45
    Čína právě vstřelila branku!
    Irelandova družina je zase o krok napřed! Zůstala v útočném pásmu i po vypršení přesilovky a odměna se dostavila. Tvrdou ránu Ťün-čchenga Jena ještě Narisawa vyrazil, avšak na dorážku CORYHO KANEA už neměl nárok. Asistence: Ťün-čcheng Jen a Ryan Sproul.
    05:23 Čikara HANZAWA - 1:1
     
    05:23
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat! Furuhaši obral váhajícího Yipa, načež nabil Terutu Nakadžimovi, jemuž střela nevyšla, ovšem puk se od zadního mantinelu odrazil příhodně na hokejku ČIKARY HANZAWY a ten bez potíží napálil hrací předmět za záda pozdě reagujícího Suna. Asistence: Teruto Nakadžima a Makuru Furuhaši.
    04:00 Ť. FU - 0:1
     
    04:00
    Čína právě vstřelila branku!
    Čínská reprezentace nakonec početní převahu využívá a ujímá se důležitého vedení! ŤIANG FU si vyměnil kotouč s Cheliosem, dojel do pravého kruhu a z tohoto prostoru vyslal parádní ránu ze zápěstí do levého víka, nad rameno bezmocného brankáře. Asistence: Jake Chelios.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 6. Hanzawa (T. Nakadžima, Furuhaši), 36. Hitosato (H. Sato), 38. T. Nakadžima (Osawa, Š. Nakadžima), 44. Osawa (J. Ocu, K. Ocu), 60. T. Nakadžima (Irikura) – 4. Ť. Fu (Chelios), 17. Kane (Ť. Jen, Sproul)


    Japonsko: Narisawa (Fukufudži) – Išida, Jamada, Halliday (A), Hajata, Jonejama, H. Sato, Toko, J. Ocu – Hirano, Š. Nakadžima (C), Hitosato – K. Ocu (A), Osawa, Suzuki – Hanzawa, T. Nakadžima, Furuhaši – Takagi, Irikura, K. Sato.
    Tréner: Perry Pearn

    Čína: Sun (O'Brien) – Sproul, Chelios (A), P. Čang, Čeng (A), Joe, Fram, C'. Čchen, Ž. Jen – Yip (C), Kane, Ť. Fu – Wong, Lockhart, Š. Fu – C. Čang, Šen, Ť. Jen – K. Čchen, Kuo.
    Tréner: Gregory Ireland

    Rozhodca: Baca (POL), Ruuska (FIN) – Braten (NOR), Davidonis (LAT)

    Diváci: 280