Radomiak – Gdańsk 0:0 (*12:00) | Varnsdorf – Dukla Praha 2:4 (kon.) | Ostrava – Líšeň sk 2:0 (kon.)
Opava – L. Mikuláš sk 2:1 (kon.) | Jihlava – Brno 1:2 (kon.) | Teplice – Táborsko 2:2 (kon.)
Zlín – Prostějov 2:2 (kon.) | Ústí n. L. – Plzeň B 1:0 (kon.) | Hr. Králové – Příbram 1:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Chrudim 1:3 (kon.) | GKS T. – Karviná 3:3 (kon.) | Vlašim – Č. Budějovice 1:3 (kon.)
Žilina B – Trebišov 2:1 (kon.) | Dynamo Drážďany – Pogoń 0:0 (14:00) | Michalovce – B. Bystrica 2:0 (kon.)
Pardubice – Trenčín sk 2:1 (kon.) | Union Berlín – Dukla Praha 0:0 (zruš.) | Ružomberok – Pohronie 2:1 (kon.)
St. Pölten – Bohemians 1:0 (kon.) | Sigma Olomouc – Midtjylland 1:2 (kon.)
koniec
FK Teplice
2:2 (1:1)
FC SILON Táborsko
cz Sobota 10.07.2021, 10:30 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého fotbalu. V dnešním přípravném klání na novou sezonu se utkají týmy Teplic a Táborska.
     
    Poslední vzájemná utkání:

    Teplice vs. Táborsko – 6:1
    Teplice vs. Táborsko – 3:0
    Teplice vs. Táborsko – 1:0
     
    Úvodní sestavy:

    FK Teplice: Čtvrtečka – Knapík, Chlumecký, Hasil – Vondrášek, Mareček, Trubáč, Droehnle – Laňka, Ledecký, Moulis

    FC MAS Táborsko: Pecháček – Havrda, Brabec, Navrátil, Tusjak – Vozihnoj, Icha, Boula, Plachý – Matoušek, Provazník
    Náhradníci: Slavík, Hájek, Pavlík, Nielsen, Sanchez, Varietti, Pavlov, Tsolakis, Praveček.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Do prvního útoku se vrhají Teplice, ale nepřesná přihrávka jednoho z jejich hráčů ukončila akci ještě dřív, než vůbec začala.
     
    3
    K míči se dostali také hráči Táborska. Ti si sice dokázali vybojovat v útoku aut, na nic jiného se ale moc nezmohli a i oni v podstatě odevzdali míč soupeři.
     
    4
    Do dalšího útoku vyslal své spoluhráče dalekonosnou přihrávkou Knapík. Ani tato akce se nedočkala zakončení, její provedení už ale bylo znatelně lepší.
     
    5
    Matoušek zkusil vyslat nebezpečný centr do vápna, jeho pokus ale zblokoval jeden z obránců soupeře a tak se bude vhazovat aut.
     
    7
    Hráči Táborska stále drží míč a zkouší s ním vymyslet, co se dá. Po delším obléhání vápna jsou ale i oni obráni a Tepličtí si můžou oddechnout.
     
    9
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Tak toto byl opravdu ukázkově zahraný roh, na jehož konci stál s přesným zakončením PROVAZNÍK. Ten tak posílá své spoluhráče do překvapivého vedení.
    9. PROVAZNÍK - 0:1
     
    10
    Hráči Teplic se pokusili o rychlou odpověď. Těm se ale zatím recept na prostřelení soupeřova brankáře nepodařil najít, byť k tomu neměli vůbec daleko.
     
    12
    Po neúspěšném útočném tažení Teplic se dostal k míči jeden z obránců Táborska, který posílá nadýchaný míč přes téměř půlku hřiště. Žádného ze svých spoluhráčů ale nenašel.
     
    14
    Po obdržené brance hrají Tepličtí opravdu jako vyměnění. Na trávníků téměř dominují. Chybí tomu ale poslední úspěšná přihrávka a přesné zakončení.
     
    16
    I kvůli zmíněným chybám se nyní k odkopu dostal Pecháček. Jeho spoluhráč se ale o míč moc neporval a tak ho získali opět hráči Teplic.
     
    18
    A máme tady snad první faul utkání. Hráč hostů nedovoleně zabránil postupu soupeři. Jednalo se ale o zákrok mírný téměř u půlící čáry, takže se obešel bez karty.
     
    20
    Domácí měli velkou šanci ohrozit bránu Táborska, zahráním rohového kopu přímo do vápna. Jejich rozhodnutí ho zahrát na krátko ale bylo chybné, jelikož se nechali postupně vytlačit až k půlce hřiště.
     
    22
    Po delší době tady máme i útok Táborska. Ten ale končí po zmařené střele odkopem od brány.
     
    24
    A hosté to jen tak nevzdávají. Po odkopu jsou opět u míče a vykombinovávají si další akci. Ani ta ale pravděpodobně neskončí zakončením, jelikož bude vhazovat aut soupeř.
     
    26
    Laňka zkusil vyslat nadýchaný centr do vápna na své dobíhající soupeře. V té rychlosti a z takového úhlu to měl ale opravdu hodně náročné, což se projevilo i na provedení, které bylo hodně přetažené.
     
    28
    A máme tu druhý roh hostů. Z toho prvního dokázali skórovat, ten druhý už tak veleslavný nebyl. Míč, který letěl od praporku našel pouze hráče bránící a tak se můžou Tepličtí vrhnout do protiútoku.
     
    30
    Po ztrátě míče v útoku se k němu dostali hráči Táborska, kteří s ním nenaložili o moc líp, jelikož skončil na kopačkách soupeřova brankáře.
     
    32
    Zatím se nejedná o utkání příliš atraktivní pro oko fanouška jednoho z těchto dvou týmů. Snad se to v druhém poločase změní.
     
    34
    Do útoku se vrhají opět i tepličtí, kteří si nyní zkusili vymodlit penaltu po pádu jednoho z jejich hráčů. Sudí je dneska však neúprosný a ponechá své rozhodnutí tak, jak bylo.
     
    36
    A toto byl bravurní zákrok Pecháčka, který nyní doslova podržel celý tým po hlavičce, která přišla z rohu.
     
    38
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak jak první roh skončil pro Teplice smolně, ten druhý už byl mnohem šťastnější v podobě úspěšného zakončení MOULISE. Nutno uznat, že ale jednalo o vyrovnání zasloužené.
    38. MOULIS - 1:1
     
    40
    Efekt, kdy hráči Teplic po obdržené brance začali hrát na plné obrátky se tady zatím neprojevuje. Spíše naopak, hosté se skoro ani nedostali k míči od rozehry ve středovém kruhu.
     
    42
    Tak toto bylo opravdu hodně bídné zakončení od jednoho z útočníků domácích. Tomu střela očividně hodně nesedla a mířila o několik metrů mimo.
     
    44
    Blížíme se ke konci poločasu a do útoku se dostávají Teplice. Hráčům se už ale moc běhat nechce a tak dalekonosný pokus končí v rukavicích brankáře.
     
    45
    Druhý poločas začne přibližně v 11:23.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Tak toto byl opravdu hodně akční vstup do druhé půle utkání! Po opravdu hodně rychlém útoku dokázal najít jeden z hráčů Táborska PLACHÉHO, který byl nikým nehlídaným a tak se zakončením z bezprostřední blízkosti neměl nejmenší problém.
    46. PLACHÝ - 1:2
     
    48
    Hráči Teplic to zatím v druhém poločase hodně vypouští. K ničemu se nedostali a to hlavně i díky jejich minimálnímu pohybu.
     
    50
    Tak jsme tu přece jenom měli první akci i ze strany domácích, která ale skončila faulem právě jednoho hráče z řad Teplic.
     
    52
    Tak toto byla naprostá gólovka, kterou hosté zazdili! Po několika odrazech se ocitl hráč Táborska před zcela odkrytou bránou s míčem na kopačkách. Sice byl předním chumel hráčů obou stran, i tak ale mělo bát zakončení poměrně snadné.
     
    54
    A máme tady další pokus o zakončení hostů, kteří to tentokrát zkouší přes centr. Ten ale našel jenom obránce soupeře a tak tato akce končí.
     
    56
    Tak toto bylo hodně nebezpečné zakončení ze strany domácích! Po nádherném centru, který našel přesně svůj cíl, se ocitl Moulis nikým nehlídaný před Pecháčkem. Jeho pokus z první ale mířil přímo do brankáře a tak ani z tohoto útoku nic nebude. Zakončení ze vzduchu v takové situaci ale mohlo bát opravdu náročné na provedení.
     
    58
    Hráči Teplic se postupně rozehráli a i oni se dostávají k mnoha šancím. Ani tato nebyla daleko od vstřelené branky, kdy se dostal k nebezpečné hlavičce z velké blízkosti opět Moulis. Ani tentokrát ale neprostřelil Pecháčka, který zatím chytá skvěle.
     
    60
    Tak teďka pro změnu opravdu hodně zatlačili hosté, kteří dokonce donutili zahrát soupeřova brankáře míč do autu. Po něm ale nakonec Táborsko přichází o míč a tak tu máme další kolotoč přihrávek hráčů Teplic.
     
    62
    Už se tady rýsoval další útok domácích, tentokrát ale nekončí střelou ale útočným faulem, takže se k rozehrávce dostanou hosté.
     
    64
    Tak i hráči Táborska dali ochutnat soupeři jejich vlastní medicínu, kdy ihned po rozehrávce po faulu si při pokusu o odebrání míče počínal nedovoleně hráč z řad hostů.
     
    66
    Po několika minutách tu přichází i útok ze strany Táborských, kteří se ale nakonec nedostali ani k zakončení.
     
    68
    I přes dva fauly hráčů Teplic za sebou nevidíme kartu, což je trochu překvapivé, hlavně díky tomu, že ten druhý byl opravdu hodně nevybíravý.
     
    70
    A máme tady první střídání a to z řad Teplic, kdy na hřiště přichází čtyři nový hráči plní sil.
     
    72
    Hráči Teplic se už chystali k dalšímu útoku, který ale ukončil sudí svým hvizdem, kvůli opravdu hodně přísně posouzenému ofsajdu.
     
    74
    Toto byl opravdu hodně nebezpečně zahraný roh! Hráči Teplic už měli na svých hlavách vyrovnávací branku. Míč ale nakonec skončil opravdu pár centimetrů vedle branky.
     
    76
    Hráči Teplic tak dlouho kombinovali, až se dokombinovali k vlastní bráně. Nakonec se i přes hodně agresivní nápadní soupeře dokázali z tohoto tlaku vymanit.
     
    78
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak toto byla další z akcí, která byla zahrána na milimetr přesně. Po přízemním centru se dostal k míči HYČKA, který vystřelil naprostou metelici, se kterou už brankář neměl co dělat.
    78. HYČKA - 2:2
     
    80
    Tak toto byl faul, který se měl pískat! Při souboji o míč kopl do nohy jednoho z hráčů Teplic soupeř. Po tomto střetu, kdy došlo k přímému zasažení kolíky se hráč dlouho nezvedal a byl přivolán zdravotník. Nakonec se hráč zvedá a střídá.
     
    82
    A máme tady poslední minuty utkání a blíže k výhře mají zatím hosté, minimálně co se výkonů týče. I nyní se dostali k další střele.
     
    84
    Nutno ocenit agresivní napadání Mosteckých, kteří i v takto pozdních minutách utkání běhají po hřišti úplně všude a nenechávají soupeři moc místa. Ten se s tím i přesto vypořádává s klidem na kopačkách.
     
    86
    Po odkopu Čtvrtečky se mohli jeho spoluhráči dostat do dalšího útoku. Tentokrát je pro změnu zradil ofsajd.
     
    88
    Tak toto byla velká šance na rozhodnutí utkání, kterou Ledecký naprosto zahodil! Po zisku míče u půlící čáry se dostal do úniku jeden proti brankáři. Tak dlouho se ale odvažoval ke střele až se nakonec proti němu brankář rozběhl a v podstatě mu znemožnil zakončit.
     
    90+0
    Konec zápasu.
     
    V dnešním utkání jsme byli svědky dvou gólů na obou stranách. Ten první padl už v deváté minutě a poslal do vedení překvapivě Táborsko. Ten poslední naopak až 12 minut před koncem, kdy si aspoň částečně zachránil Teplice pověst. (12:50:43)
     
    Po čtyřbrankovém přípravném zápase Teplic proti Táborsku se s Vámi loučím. Děkuji Vám za pozornost a zase někdy na slyšenou.

    Patrik Hlaváč

    Góly: 38. Moulis, 78. Hyčka – 9. Provazník, 46. Plachý


    FK Teplice: Čtvrtečka – Knapík, Chlumecký, Hasil – Vondrášek, Mareček, Trubáč, Droehnle – Laňka, Ledecký, Moulis
    FC SILON Táborsko: Pecháček – Havrda, Brabec, Navrátil, Tusjak – Vozihnoj, Icha, Boula, Plachý – Matoušek, Provazník
    Náhradníci: Slavík, Hájek, Pavlík, Nielsen, Sanchez, Varietti, Pavlov, Tsolakis, Praveček