Nové Zámky – Košice 4:3 (po pr.) | Detva – Zvolen 3:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Miškovec 3:5 (kon.)
Poprad – Trenčín 3:5 (kon.) | Michalovce – Nitra 4:1 (kon.) | B. Bystrica – HC Slovan 0:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:5 (2:1, 1:2, 0:2)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 21.03.2021, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Trenčín dal gól!
    Dukla definitívne potvrdzuje víťazstvo v tomto zápase. Popradčania tridsať sekúnd pred tretím klaksónom získali už útočné pásmo, Seigova strela od modrej však bola zblokovaná. Puk skončil na hokejke MAREKA HECLA a ten gólom takmer cez celé klzisko zavŕšil svoj hetrik v tomto zápase!
    Bez asistencie.
     
    48:10
    Trenčín dal gól!
    Po ôsmich sekundách od vylúčení idú hostia po prvýkrát v zápase do vedenia. Starosta si prevzal prihrávku za ľavým kruhom, vynikajúco načasoval strieľanú prihrávku pred bránkovisko na hokejku AARONA BERISHU a ten len usmernil puk poza Hamerlíka.
    Asistencie: Tomáš Starosta, Carl Ackered.
     
    37:23
    Trenčín dal gól!
    Trenčanom výborne vyšla presilovková kombinácia a po tretíkrát v zápase vyrovnávajú. Ackered spoza pravého kruhu posunul na úroveň bránkovej čiary Paukovčekovi, ktorý to posunul krížom k druhej žŕdke MAREKOVI HECLOVI a ten z prvej úspešne dorazil cez Hamerlíka.
    Asistencie: Lukáš Paukovček, Carl Ackered.
     
    33:38
    Poprad dal gól!
    Možno také menšie hokejové: nedáš, dostaneš. Ferenyi nepremenil predchádzajúcu šancu, a tak dopredu vyrazili domáci. Po prihrávke z rohu klziska od Svitanu Haščák netrafil puk spred bránky, bol tam však aj IVAN VIŠNEVSKIJ a ten sa z blízkosti už nemýlil.
    Asistencie: Patrik Svitana, Dávid Skokan.
     
    22:28
    Trenčín dal gól!
    Dukla výborne vstupuje do druhého dejstva vyrovnáva. Hostia ostali v útočnom pásme po neúspešnom prečíslení. Na modrú čiaru to dostal Ackered, ktorého príklep betónom vyrazil do strany, kde bol pripravený MAREK HECL a z dorážky sa nemýlil.
    Asistencie: Carl Ackered, Erik Rajnoha.
     
    19:41
    Poprad dal gól!
    Domáci využili ešte popresilovkový tlak a opäť sa ujímajú vedenia v zápase gólom do šatne. Svitana z pravého kruhu posunul pred bránku Skokanovi, ktorý to perfektne posunul meter pred seba JAMESOVI LIVINGSTONOVI a proti jeho strele z prvej bol už Valent bezmocný.
    Asistencie: Dávid Skokan, Patrik Svitana.
     
    09:34
    Trenčín dal gól!
    Dukla využíva presilovú hru a máme vyrovnané. Vojaci opätovne získali útočné pásmo, Reddick po modrej čiare posunul Tomášovi Bokrošovi, ktorého tvrdú delovku dokázal šikovne tečovať AARON BERISHA.
    Asistencie: Tomáš Bokroš, Kruise Reddick.
     
    06:21
    Poprad dal gól!
    Kamzíci otvárajú skóre tohto dnešného duelu. Nahodený odrazený puk z rohu klziska skončil medzi kruhmi na hokejke Seiga, ktorý vystrelil a Valent vyrážal. Okamžite reagoval DÁVID SKOKAN a z otočky prízemnou strelou prekonal trenčianskeho gólmana.
    Asistencia: Steven Seigo.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 7. Skokan (Seigo), 20. Livingston (Skokan, Svitana), 34. Višnevskij (Svitana, Skokan) – 10. Berisha (Bokroš, Reddick), 23. Hecl (Ackered, Rajnoha), 38. Hecl (Paukovček, Ackered), 49. Berisha (Starosta, Ackered), 60. Hecl


    HK Poprad: Hamerlík (Vošvrda) – Drgoň, Brejčák, Seigo, Višnevskij, Ulrych, Kramár, Hodorovič – Svitana, Skokan, Haščák – Tavi, Preisinger, Handlovský – Mashinter, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Mešár
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Gabriš) – Ackered, Lemcke, Starosta, Bokroš, Jalasvaara, Ilenčík, Honzek, Rajnoha – Hecl, Paukovček, Sádecký – Okuliar, Rehuš, Kukuča – Kettunen, Reddick, Berisha – Krajč, Ferenyi, Devine

    Rozhodca: Baluška, Stano – Durmis, Kacej