Bergamo – Cagliari 0:2 (kon.) | CFC Janov – Udinese 1:3 (kon.) | Hellas Verona – Brescia 2:1 (kon.)
Fiorentina – Parma 1:1 (kon.) | AC Miláno – Lazio 1:2 (kon.)
koniec
ACF Fiorentina
1:1 (0:1)
FC Parma
cz Nedeľa 03.11.2019, 18:00 • Stadio Artemio Franchi (Fiorentina) • Talianska Seria A • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    85
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Kevin-Prince Boateng, přichází Pedro.
     
    84
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Dejan Kulusevski, přichází Riccardo Gagliolo.
     
    79
    Fiorentina si vynutila faul těsně za šestnáctkou, ale hlavně na středu hrací plochy. Tohle je pozice, ze které by domácí celek měl ohrozit branku ba dokonce otočit stav na svou stranu.
     
    74
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Yann Karamoh, přichází Mattia Sprocati.
     
    71
    Erick Pulgar (ACF Fiorentina) ztratil balon a tak skluzem poslal k zemi pronikajícího soupeře. Jednalo se o taktický faul, který daruje míč na kopačky hráčů Parmy.
     
    68
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Giuseppe Pezzella, přichází Antonio Barillà.
    67. Gaetano CASTROVILLI - 1:1
     
    67
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl a hráči ve fialových dresech už vyrovnali! Míč putoval ze středu hrací plochy na levou stranu, odkud odcentroval Dalbert. Jeho centr pak zamířil přesně na hlavu GAETANOA CASTROVILLIHO, jenž balon poslal do pravé části branky. Asistence: Dalbert.
     
    58
    Na levou stranu šestnáctky si naběhl Gervinho, který byl sice atakován přesto se mu povedlo vystřelit. Jeho zakončení po zemi ale nohou zlikvidoval Bartłomiej Drągowski.
     
    56
    Žlutou kartu dostává Dalbert (ACF Fiorentina), který skluzem zajel do soupeře. Hlavní rozhodčí neměl jinou možnost než hráče potrestat.
     
    55
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Rachid Ghezzal, přichází Dušan Vlahović.
     
    54
    Na pravé straně se uvolnil Federico Chiesa, jehož cent mířil na zadní tyč, odkud byl zahrán do druhé vlny. Kevin-Prince Boateng se do míče opřel halfvolejem, který minul zadní tyč jen o pár centimetrů.
    42. Kevin-Prince Boateng (FIO)
     
    42
    Hodně rychle mohlo být vyrovnáno, ovšem Kevin-Prince Boateng by musel být mnohem přesnější. Centr totiž na něj letěl z levé strany, ale domácí útočník hlavou zamířil jen nad horní tyč.
    40. GERVINHO - 0:1
     
    40
    Parma právě vstřelila branku!
    Tak přeci jsme se dočkali branky, ve které má prsty také slovenský záložník! Juraj Kucka získal míč a uběhl s ním poté pár metrů. Následně poslal balon za obranu, kam už mířil GERVINHO. Zakončení útočníka z Pobřeží Slonoviny pak proletělo kolem brankáře až za brankovou čáru. Asistence: Juraj Kucka.
     
    39
    Další žlutou kartu dostává Matteo Darmian (Parma Calcio 1913), který musel napravit ztrátu balonu a přerušil útok domácího celku. To se mu povedlo jen za cenu potrestání od hlavního rozhodčího.
     
    28
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Giuseppe Pezzella (Parma Calcio 1913), který pozdě přispěchal do souboje, a tak zastavil soupeře jen za cenu faulu. V hokeji byl tento zákrok označen za čistý hit.
     
    14
    Balon mířící za obranu si zpracoval Gervinho, který si to namířil přímo do šestnáctky, kde předvedl kličku obránci, ale poté si míč ukopl. Polský brankář celou situaci přečetl a balon chytil.

    Michal Luxa

    Góly: 67. Castrovilli (Dalbert) – 40. Gervinho (Kucka)

    Karty:   56. Dalbert (FIO), 71. Pulgar (FIO) – 28. Gi. Pezzella (PRM), 39. Darmian (PRM)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 11:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 15:20.
    ACF Fiorentina: Drągowski – Venuti, Milenković, Ranieri, Dalbert – Pulgar, Badelj (C), Castrovilli – R. Ghezzal (55. Vlahović), K-P. Boateng (85. Pedro), Chiesa.
    Náhradníci: Terracciano – Pedro, Benassi, Ceccherini, Cristóforo, Eysseric, Lirola, Rasmussen, Sottil, Terzić, Vlahović, Żurkowski.

    FC Parma: Sepe – Darmian, Iacoponi, Dermaku, Gi. Pezzella (68. Barillà) – Kucka, Hernani, Scozzarella – Kulusevski (84. Gagliolo), Gervinho (C), Karamoh (74. Sprocati).
    Náhradníci: Alastra, Colombi – Barillà, Brugman, Cornelius, Gagliolo, Sprocati, Camara.

    Rozhodca: Pairetto – Vivenzi, Vecchi