Bergamo – Cagliari 0:2 (kon.) | CFC Janov – Udinese 1:3 (kon.) | Hellas Verona – Brescia 2:1 (kon.)
Fiorentina – Parma 1:1 (kon.) | AC Miláno – Lazio 1:2 (kon.)
koniec
ACF Fiorentina
1:1 (0:1)
FC Parma
cz Nedeľa 03.11.2019, 18:00 • Stadio Artemio Franchi (Fiorentina) • Talianska Seria A • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Parma uhrála s Fiorentinou remízu, se loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. (20:01:14)
     
    Utkání končí remízovým stavem, který asi více bere Parma. Zaprvé hrála na půdě soupeře a navíc téměř celý druhý poločas byla pod tlakem soupeře. Fiorentina zahodila několik nadějných příležitostí, které se vypracovala až ve druhé části. S postupem času oba celky předváděly stále lepší fotbal, ale ani jednomu se nepodařilo rozhodnout.

    Fiorentina v tabulce zůstává osmá, Parma se o příčku propadla a patří jí desáté místo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Po centru od rohového praporku se k hlavičce dostal Riccardo Gagliolo, jehož pokus byl ale nepřesný. Parma musí rychle spěchat zpátky, aby se zformovala před další akcí soupeře.
     
    90+2
    Juraj Kucka přenesl hru na levou stranu, kde se nacházel Gervinho. Hostující kapitán vnikl do šestnáctky, ale vybojoval pouze rohový kop.
     
    90+1
    K postranní čáře přistoupil čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukázal, že se budou hrát ještě čtyři minuty. To je čas, který oběma celkům zbývá k tomu, aby rozhodly.
     
    89
    U rohového praporku se na druhé straně snažil uvolnit Gervinho, jenž neoklamal Lorenza Venutiho. Domácí hráč navíc vybojoval odkop od branky.
     
    88
    Další centr domácího mužstva byl sražený na rohový kop. S jeho rozehráním se muselo chvíli počkat, jelikož na hrací ploše byly dva balony. Po chvíli k centru došlo, ale hlavní rozhodčí viděl útočný faul.
     
    86
    Federico Chiesa si za šestnáctkou přehodil míč zpravačky na levou nohu a zakončil. Ovšem proti němu výborně vystoupil soupeř, jen střelu zablokoval.
     
    85
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Kevin-Prince Boateng, přichází Pedro.
     
    85
    Další centr letěl do hostující šestnáctky z pravé strany, kde si na první tyči naskočil Federico Chiesa. Domácí hráč balon pouze hlavou lízl, a tak jeho pokus jen proletěl do zámezí.
     
    84
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Dejan Kulusevski, přichází Riccardo Gagliolo.
     
    83
    Dalbert se znovu zlobí po výroku hlavního rozhodčího, ovšem není mu to nic platné. Parma znovu hru pozdrží, jelikož bude ještě střídat.
     
    82
    Hráči ve fialových dresech se opět usadili na útočné polovině, kde kombinují. Cestičky do šestnáctky se ale moc neotevírají, a tak musí být Fiorentina trpělivá.
     
    80
    K rozehrání přímého kopu se postavil Erick Pulgar, jehož pokus sice letěl přes zeď do horního rohu branky. Ovšem postrádal razanci, a tak v poklidu zasáhl Luigi Sepe.
     
    79
    Fiorentina si vynutila faul těsně za šestnáctkou, ale hlavně na středu hrací plochy. Tohle je pozice, ze které by domácí celek měl ohrozit branku ba dokonce otočit stav na svou stranu.
     
    78
    Dejan Kulusevski převzal míč na vlastní polovině a poslal jej na levou stranu útočné poloviny, kde si nabíhal neúnavný a nestárnoucí Gervinho. Ovšem přihrávka byla nepřesná, a tak ji zastavil bránící hráč.
     
    75
    Po dlouhé době si hostující obrana na chvíli odpočinula, protože Parma získala faul na útočné polovině. První centr byl ale odvrácen a pro druhý si vyběhl z branky Bartłomiej Drągowski.
     
    74
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Yann Karamoh, přichází Mattia Sprocati.

    Michal Luxa

    Góly: 67. Castrovilli (Dalbert) – 40. Gervinho (Kucka)

    Karty:   56. Dalbert (FIO), 71. Pulgar (FIO) – 28. Gi. Pezzella (PRM), 39. Darmian (PRM)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 11:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 15:20.
    ACF Fiorentina: Drągowski – Venuti, Milenković, Ranieri, Dalbert – Pulgar, Badelj (C), Castrovilli – R. Ghezzal (55. Vlahović), K-P. Boateng (85. Pedro), Chiesa.
    Náhradníci: Terracciano – Pedro, Benassi, Ceccherini, Cristóforo, Eysseric, Lirola, Rasmussen, Sottil, Terzić, Vlahović, Żurkowski.

    FC Parma: Sepe – Darmian, Iacoponi, Dermaku, Gi. Pezzella (68. Barillà) – Kucka, Hernani, Scozzarella – Kulusevski (84. Gagliolo), Gervinho (C), Karamoh (74. Sprocati).
    Náhradníci: Alastra, Colombi – Barillà, Brugman, Cornelius, Gagliolo, Sprocati, Camara.

    Rozhodca: Pairetto – Vivenzi, Vecchi