Valladolid – Mallorca 3:0 (kon.) | Villarreal – Bilbao 0:0 (kon.) | Osasuna – Alavés 4:2 (kon.)
Vigo – Getafe 0:1 (kon.) | Leganés – Eibar 1:2 (kon.) | Granada – Sociedad 1:2 (kon.)
koniec
Granada CF
1:2 (1:1)
Real Sociedad San Sebastian
Nedeľa 03.11.2019, 21:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada • Španielska LaLiga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:00:59)
     
    Držanie lopty: 38 % : 62 %.
    Strely na bránu: 3:5.
    Strely mimo: 2:2.
    Rohy: 4:5.
    Ofsajdy: 4:1.
    Fauly: 15:19.
     
    I v druhom polčase mal územnú prevahu San Sebastian, podobne ako v prvom dejstve sa však prakticky nedostával do streleckých príležitostí. Napriek tomu, že sa hral pomerne rýchly futbal zo strany na stranu, sa tak odohrával prakticky výhradne medzi šestnástkami. Zaujímavejšie príležitosti prišli až v závere zápasu, keď sa oba tímy snažili strhnúť víťazstvo na svoju stranu. Podarilo sa to napokon San Sebastianu, o ktorého (zrejme zaslúženom) víťazstve rozhodol po krásnej Januzajovej prihrávke druhým gólom v zápase Cristian Portugués. San Sebastian sa vďaka tejto výhre dostáva na priebežné tretie miesto s rovnakým počtom bodov, ako má prvá Barcelona a druhý Real Madrid. Granada je po druhej prehre za sebou na šiestom mieste.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Cristian Portugués, prichádza Ander Guevara.
     
    90+2
    Práve týmto spôsobom to skúšal Duarte, jeho nákop ale skončil v rukaviciach vybiehajúceho brankára hostí Remira Gargalla. Ten si s loptou chvíľu poležal na trávniku a potom ju vyhodil do autu až za stredovou čiarou.
     
    90+1
    Granada vrhla všetky sily do útoky. Vzadu je len dvojica obrancov, ktorá lopty nakopáva naspäť do pokutového územia San Sebastianu.
     
    90
    Nadstavený čas sú tri minúty.
     
    89
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Hostia sa v závere zápasu dostávajú do vedenia! Januzaj získal loptu v strede poľa a krásnou prihrávkou za obrancov Granady našiel nabiehajúceho CRISTIANA PORTUGUÉSA. Ten si loptu posunul na pravačku a okolo vybiehajúceho brankára Ruia Silvu ju poslal do prázdnej brány.
     
    87
    Domáci sa snažia zaútočiť, hostia však dobre prehusťujú stred poľa. Domáci si tak prihrávajú len na vlastnej polovici.
     
    86
    Po Januzajovej prihrávke sa dostal v pokutovom území domácich po súboji s obrancom k lopte Isak, ktorý následne trafil ľavú tyč. Vzrušenie ale bolo napokon zbytočné, Isakov zákrok bol totiž vyhodnotený ako faul.
     
    85
    Center z priameho kopu z pravej strany odhlavičkoval Le Normand na hranicu pokutového územia, odkiaľ z voleja zakončoval Machís. Jeho strela skončila na bočnej sieti brány hostí.
     
    84
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Luca Sangalli, prichádza Adnan Januzaj.
     
    84
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Álvaro Vadillo, prichádza Quini.
     
    82
    Hrá sa teraz rýchly futbal zo strany na stranu, avšak bez veľkých gólových príležitostí na oboch stranách. Domáci držia loptu pod svojou kontrolou v strede poľa a tlačia sa na útočnú polovicu.
     
    81
    Po krátkej kombinácii domácich strieľal zo strednej vzdialenosti Azeez, bránu Realu Sociedad však výrazne minul.
     
    80
    Vico nakopol loptu z vlastnej polovice za obranu San Sebastianu na rozbehnutého Fernándeza, ten ale nemal šancu túto prihrávku stihnúť, a tak si k lopte dokráčal pokojnou chôdzou brankár Remiro Gargallo.
     
    79
    Isak prepustil v rýchlom protiútoku hostí prihrávku Portuguésa z pravej strany na Oyarzabala, ktorý zakončoval z ľavej strany pokutového územia. Rui Silva jeho strelu vyrazil a následne loptu odkopol zo šestnástky Duarte.
     
    78
    Pri nábehu na Monrealov center spadol v súboji so Sánchezom Portugués, hlavný rozhodca mu však hneď ukazuje, aby sa zdvihol z trávnika.
     
    76
    Rohové kopy sa však dnes obom tímom veľmi nedaria a inak neskončil ani tento posledný. Center z neho odkopol Duarte až k brankárovi San Sebastianu Remirovi Gargallovi.
     
    75
    Oyarzabalov center na zadnú tyč vracal pred bránu Granady Portugués, loptu však v sklze odohral na rohový kop kapitán domácich Díaz.
     
    74
    Rui Silva rozohral veľmi nepresne a loptu odkopol len k Isakovi. Tomu odskočila a následne sa dostala k Portuguésovi, ktorého musel faulovať Machís.
     
    73
    Granada sa v posledných minútach začína tlačiť viac dopredu. V druhom polčase sa musela skôr brániť, teraz sú ale domáci čoraz častejšie na polovici hostí.
     
    72
    Center Vadilla z rohu chytil pripravený brankár San Sebastianu Remiro Gargallo. Ten loptu nakopol na útočnú polovicu, kde po Portuguésom centri zakončoval mimo domácej brány Oyarzabal.
     
    71
    Zubeldia podrazil na vlastnej polovici Herreru. Sám faulovaný hráč centroval zo štandardky do pokutového územia, odkiaľ loptu odhlavičkoval na rohový kop Llorente.
     
    70
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Yan Eteki, prichádza Fede Vico.
     
    68
    Hostia ho rozohrali na krátko, následný center však obrana Granady bez problémov vyriešila. Po odkope jedného z brániacich hráčov je lopta na polovici Realu Sociedad.
     
    67
    Merinov jemný oblúčik za obranu Granady musel na poslednú chvíľu odkopnúť akrobaticky pred nabiehajúcim Portuguésom na rohový kop Sánchez.
     
    66
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Willian José, prichádza Alexander Isak.
     
    65
    Azeez sa z pravej strany pretlačil pred Monreala a prihrávkou od bránkovej čiary hľadal Fernándeza. Pred ním loptu odkopol na rohový kop Llorente.
     
    64
    Oyarzabal rozohral priamy kop strieľaným centrom do šestnástky Granady. Loptu ale nedokázal zasiahnuť nikto v zelenom a napokon skončila mimo domácej brány.
     
    63
    Portugués bol faulovaný na pravom krídle Vadillom. Priamy kop pre Real Sociedad.
     
    62
    Monreal si nabehol z ľavého krídla do pokutového územia na výborný center z pravej strany, v kľúčovom momente mu však lopta odskočila.
     
    61
    Držanie lopty: 42 % : 58 %
     
    60
    Bago obrannej štvorice Realu Sociedad pred vlastným pokutovým územím pokračovalo až do momentu, než proti nim vybehli napádajúci hráči Granady. Loptu potom hostia nakopli na Portuguésa, ktorý ju ale nedokázal spracovať a tá sa tak dokotúľala k brankárovi Ruiovi Silvovi.
     
    59
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Antonio Puertas, prichádza Darwin Machís.
     
    58
    Azeez dostal výbornú prihrávku za obranu Realu Sociedad, vybiehal však z ofsajdu. Hostia sa so založením útoku nikam neponáhľajú a loptu si po rozohrávke po faule posúva obranná štvorica na vlastnej polovici.
     
    57
    I v druhom polčase majú miernu územnú prevahu hostia, podobne ako v prvom dejstve sa však prakticky nedostávajú do streleckého zakončenia. Domáci zatiaľ ich útoky s prehľadom zastavujú ďaleko od svojej brány.
     
    56
    Center Vadilla z rohu Granady zachytili hostia a tí hneď vyrazili do rýchleho protiútoku. Spolu s nimi sa ale vrátil dostatočný počet domácich hráčov a tí donútili hostí prejsť do postupného útoku.
     
    54
    Po nedorozumení domácich v strede poľa získali loptu hostia. Tí sa rýchlo dostali na polovicu Granady, tam sa ale ich útok zasekol pred pokutovým územím domáceho tímu.
     
    53
    Vadillov center z tejto štandardky odvrátila obrana Realu Sociedad do bezpečia, odrazenú loptu však získali naspäť domáci hráči, ktorí v tejto chvíli obiehajú pokutové územie hostí.
     
    52
    Fernándezov center z ľavej strany zablokoval na rohový kop Zaldúa.
     
    51
    Oyarzabal kolmou prihrávkou na ľavé krídlo vysunul Monreala, ktorého center z prvej skončil až na opačnej strane. Zaldúa v súboji o odrazenú loptu podrazil Sáncheza a ukončil útočnú akciu svojho tímu.
     
    50
    Úvod druhého polčasu sa nesie v podobnom duchu ako úvod prvého dejstva. Aktivita je na kopačkách hosťujúceho tímu, ktorý však domáci zatiaľ držia na dištanc od svojej šestnástky.
     
    49
    Sangalli hľadal kolmicou za obranu Granady Oyarzabala, ktorý si však loptu pred vybiehajúcim brankárom Ruiom Silvom spracoval veľmi zle a tá mu odskočila za bránkovú čiaru.
     
    48
    Puertas je naspäť na ihrisku a okamžite sa zapojil do kombinácie svojho tímu. Granada však loptu v strede poľa stratila a domáci musia zacúvať dozadu.
     
    47
    Hneď v prvom súboji o loptu trafil Monreal svojim odkopom Puertasa do tváre. Otrasený Puertas musí byť ošetrený.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali domáci. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:06.
     
    Prvý polčas priniesol zaujímavý futbal a dva góly. Hostí poslal do vedenia po výbornej Oyarzabalovej prihrávke Portugués, na čo odpovedal gólom z priameho kopu domáci Vadillo. Hostia mali v prvom dejstve miernu územnú prevahu, avšak viac gólových príležitostí ako domáci si vypracovať nedokázali. Uvidíme, ako zareagujú na tento vývoj obe mužstvá v druhom polčase.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 40 % : 60 %
    Strely na bránu: 3:3
    Strely mimo: 0:1
    Rohy: 0:4
    Ofsajdy: 1:1
    Fauly: 8:10
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+3
    Le Normand si šikovne pokryl loptu pred napádajúcim hráčom Granady a doslova si vypýtal jeho faul. Hostia sa s rozohrávkou nikam neponáhľajú a posúvajú si loptu na vlastnej polovici.
     
    45+2
    Vadillov center odhlavičkoval spred svojej brány do autu Le Normand. Domáci prakticky bez prerušenia pokračujú vo svojom útoku.
     
    45+1
    Merino ostrým sklzom zozadu zasiahol do nohy Herreru. Žltú kartu za tento zákrok nedostal, domáci budú ale mať k dispozícii priamy kop.
     
    45
    Bude sa hrať ešte štyri minúty.
     
    44
    Oyarzabal je napokon v poriadku a po ošetrení za autovou čiarou sa vráti do hry. Tá medzitým pokračuje postupným útokom Granady na polovici San Sebastianu.
     
    43
    Oyarzabal zostáva ležať na trávniku po tom, čo schytal do tváre center Díaza z pravej strany. Už sú pri ňom lekári jeho tímu.
     
    42
    Po góle Vadilla sa hra zasekla medzi šestnástkami a ani jeden z tímov nie je schopný prekonať prehustený stred poľa. Domáci to teraz skúšajú nákopom na útočnú polovicu.
     
    41
    Domáci sa však s loptou tiež ďaleko nedostali a nepresným nákopom ju vrátili obrancom Realu Sociedad. Tí sa postupne dostali so svojimi spoluhráčmi na polovicu Granady.
     
    40
    Portuguésovi sa prienik po pravej strane nevydaril a loptu následne odkopol pod tlakom napádajúcich hráčov len do autu.
     
    39
    Hostia držia loptu na svojich kopačkách a ich postupný útok zastavil až faul Zubeldiu na Etekiho.
     
    38
    José sa pokúsil napraviť faul, po ktorom nasledoval gólový priamy kop Vadilla. Lopta po jeho centri však skončila výrazne mimo domácej brány.
     
    36
    Granada dala gól!
    Je vyrovnané! ÁLVARO VADILLO sa postavil k rozohrávke priameho kopu a zo zhruba 30 metrov vystrelil na bránu. Lopta pred brankárom Remirom Gargallom trochu zaplávala, čo gólmana hostí zrejme trochu zmiatlo a strela Vadilla skončila pri jeho ľavej tyči. Brankár hostí ale i tak nemôže mať pri tomto góle úplne čisté svedomie...
     
    35
    Žltú kartu dostáva za zásah nohy Etekiho ostrým sklzom Willian José (Real Sociedad San Sebastian). Granada bude mať ďalší priamy kop.
     
    34
    Vadillo loptu zakrútil priamo na pripraveného brankára Remira Gargalla. Hostia sa pokúsili o rýchly protiútok, ktorý domáci bleskurýchlo zastavili v strede poľa.
     
    33
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za podrazenie prenikajúceho Etekiho Robin Le Normand (Real Sociedad San Sebastian). Priamy kop pre Granadu z ľavej strany útočnej polovice.
     
    32
    Eteki fauloval v strede poľa v súboji o loptu Sangalliho. Hostia získavajú čas a priestor na pokojnejšiu rozohrávku.
     
    31
    Po faule na Vadilla mali domáci priamy kop. Ten rozohral sám faulovaný Vadillo, prudkým centrom však loptu nacentroval na zadnú tyč, odkiaľ ju nabiehajúci hráč Granady usmernil v záklone len do náručia pripraveného brankára Realu Sociedad.
     
    30
    Až teraz sa Granada dostala na polovicu hostí. Puertasovu strieľanú prihrávku posunul Azeez k Vadillovi, ktorého strelu do stredu brány brankár Remiro Gargallo zlikvidoval.
     
    29
    Domáci sú však gólom otrasení a vôbec sa im nedarí úspešne rozohrať. Ak aj loptu majú pod svojou kontrolou, tak je to na vlastnej polovici a pod veľkým tlakom napádajúcich hráčov Realu Sociedad.
     
    28
    Center Oyarzabala z rohu doletel k Le Normandovi, ktorý však loptu usmernil len výrazne mimo Silvovej brány.
     
    27
    Penalta sa kopať nebude! Podľa názoru hlavného rozhodcu si Neva kryl tvár pred zásahom, hra pokračuje rohovým kopom Realu Sociedad.
     
    25
    Hlavný rozhodca Eduardo Prieto Iglesias sa ide pozrieť na videozáznam sám!
     
    24
    Hlavný rozhodca komunikuje s videoasistentom, podľa opakovaného záberu je totiž zrejmé, že Neva tečoval loptu na rohový kop vo vlastnej šestnástke rukou.
     
    23
    Hostí gól povzbudil a pokračujú v útočnej aktivite. Josého center z pravej strany zrazil obranca Granady Neva na rohový kop.
     
    21
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Hostia otvárajú skóre! Oyarzabal vystihol rozohrávku domácich a okamžite po zisku lopty nádhernou kolmicou vysunul za obranu domácich CRISTIANA PORTUGUÉSA. Ten si loptu potiahol do šestnástky Granady a presnou strelou po zemi k ľavej tyči prekonal gólmana Ruia Silvu.
     
    20
    Držanie lopty: 44 % : 56 %
     
    19
    Hostia stratili loptu pri rozohrávke a Vadillo sa rozbehol do útoku po ľavej strane. Le Normand mu pri svojej šestnástke loptu sklzom odkopol do autu.
     
    18
    Aktivita po predošlých minútach v réžii Granady prechádza znovu na kopačky hostí. Zubeldia si spracoval na ľavej strane nákop brankára Remira Gargalla, loptu však nacentroval len do rukavíc pripraveného Ruia Silvu.
     
    17
    Monreal zakrútil loptu do stredu pokutového územia Granady, kam si ideálne nabehol Le Normand. Hlavičkou v páde loptu usmernil do náručia brankára Ruia Silvu.
     
    16
    Zaldúa dravým prienikom po pravej strane potiahol loptu na polovicu domácich a po faule Díaza získal pre San Sebastian priamy kop.
     
    15
    Vadillov center z ľavej strany odkopol Zaldúa, znovu však odkop spracovali obrancovia Granady pri stredovej čiare. Útok Granady tak pokračuje ďalšou vlnou.
     
    14
    Hostia vytlačili domácich až pred ich šestnástku. Granada po aktívnom úvode hostí postupne preberá iniciatívu.
     
    13
    Nevovo dlhé autové vhadzovanie do pokutového územia odkopol Llorente, jeho odkop však zachytil pri stredovej čiare Duarte a zakladá nový útok Granady.
     
    12
    Hostia sa zahrávali s ohňom pri rozohrávke na vlastnej polovici a vypomstilo sa im to. Domáci ich obrali o loptu a pokračujú vo svojej postupnej kombinácii.
     
    10
    Llorente odhlavičkoval center z ľavej strany za šestnástku k Herrerovi, ktorý z otočky nádhernou strelou zakrútil loptu k ľavej tyči brány San Sebastianu. Brankár Remiro Gargallo musel predviesť výborný zákrok a strelu vyrazil.
     
    9
    Granada sa snáď prvýkrát v zápase usadila k dlhšej postupnej kombinácii na polovicu súpera. Po niekoľkých desiatkach sekúnd sa ale domáci futbalisti nechali pohybom hostí vyhnať naspäť na vlastnú polovicu.
     
    8
    Ďalší útok hostí ukončuje prihrávka na Oyarzabala do ofsajdu. Útočník Realu Sociedad loptu poslal po odpískaní do brány domácich a hlavný rozhodca mu dohovára.
     
    7
    Monrealov center z ľavej strany trochu prekvapivo doletel až do šestnástky k Portuguésovi, ktorého strelu zablokoval do autu Neva. Po ďalšom nevydarenom centri z pravej strany odkopol loptu na polovicu Realu Sociedad Duarte.
     
    6
    Hostia sú v úvode zápasu výrazne aktívnejší a znovu sa tlačia na útočnú polovicu. Center Portuguésa z pravej strany odhlavičkoval Herrera, odrazenú loptu ale znovu získali hostia.
     
    5
    Útok Granady sa ale zasekol v strede poľa, kde napokon obral domácich o loptu Portugués. Prihrávkou dozadu potom posunul loptu k svojim kolegom z obrany.
     
    4
    Center z druhého rohu vyrazil brankár Rui Silva. Llorentemu bol navyše odpískaný útočný faul a domáci tak môžu konečne v pokoji založiť svoju útočnú akciu.
     
    3
    Center od rohovej zástavky letel na prednú tyč na Oyarzabala, pred ktorým loptu odhlavičkoval na ďalší rohový kop Duarte.
     
    2
    Sangalliho center z pravej strany bol zrazený na prvý rohový kop San Sebastianu.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia. Ich prvý nákop na polovicu domácich úspešný nebol a lopty sa zmocnili obrancovia Granady.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Granada bude hrať v červenobielych dresoch, San Sebastian v zelených.
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    Granada CF: Rui Silva – Díaz (C), D. Duarte, Sánchez, Neva – Eteki, Y. Herrera – Puertas, Azeez, Vadillo – C. Fernández.
    Náhradníci: A. Escandell – J. A. Martínez, Ramos, Vico, Quini, Á. Martínez, Machís.

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro Gargallo – Zaldúa, D. Llorente, Le Normand, Monreal – Portugués, Merino, Zubeldia, Oyarzabal (C) – José, Sangalli.
    Náhradníci: Moyà – Isak, Zurutuza, Guevara, Barrenetxea, Gorosabel, Januzaj.

    Rozhodca: Iglesias – Vega, Parfenof.
     
    Vzájomné zápasy

    Keďže Granada strávila predošlé dve sezóny v druhej najvyššej španielskej súťaži, tak sa posledné súboje medzi týmito dvomi klubmi odohrali v ročníku 2016/2017. V tomto desaťročí sa oba kluby stretli v LaLige v 12 zápasoch a vzájomná bilancia hovorí v prospech Realu Sociedad, ktorý vyhral šesťkrát. Granada vyhrala dvakrát a štyri zápasy sa skončili remízou. Real Sociedad vyhral posledné štyri vzájomné zápasy za sebou. Granada vyhrala doma nad týmto súperom len raz, a to ešte vo februári 2012.

    Posledných 5 vzájomných zápasov:
    17.5.2015: Real Sociedad – Granada 0:3
    22.9.2015: Granada – Real Sociedad 0:3
    14.2.2016: Real Sociedad – Granada 3:0
    17.12.2016: Granada – Real Sociedad 0:2
    29.4.2017: Real Sociedad – Granada 2:1
     
    Real Sociedad San Sebastian

    I San Sebastianu sa vstup do sezóny vydaril, z posledných piatich zápasov ale prehral až tri a v tabuľke sa zosunul na priebežné šieste miesto. Na svojho dnešného súpera stráca jediný bod a prípadnou výhrou by mohol dorovnať bodový účet Realu Madrid na druhom mieste. Real Sociedad strelil rovnaký počet gólov ako Granada (18 strelených gólov), dostal však o jeden gól menej (12 inkasovaných gólov). Vonku je zatiaľ najlepším tímom súťaže, keď si z cudzích ihrísk priviezol domov už 10 bodov.

    Posledných 5 zápasov:
    Sevilla – Real Sociedad 3:2
    Real Sociedad – Getafe 1:2
    Real Sociedad – Real Betis 3:1
    Celta Vigo – Real Sociedad 0:1
    Real Sociedad – Levante 1:2
     
    Granada CF

    Nováčik je zatiaľ najväčším prekvapením tejto sezóny LaLigy. Prakticky od začiatku ročníka sa drží na najvyšších priečkach a pred týmto kolom je na priebežnom piatom mieste. Všetky tímy pred Granadou však hrali už včera, Granada sa tak prípadnou výhrou v tomto zápase môže znovu dostať do čela LaLigy. V posledných týždňoch ale šla forma Granady trochu dolu. Z posledných piatich zápasov vyhrala Granada tri, všetky tri však hrala doma a skončili sa najtesnejším rozdielom 1:0. Silnou stránkou domácich je napriek týmto posledným tesným výhram útočná produktivita. Len Barcelona, Villarreal a Real Madrid strelili viac gólov ako Granada (18 strelených gólov). Doma je Granada v tejto sezóne veľmi silná, z piatich domácich zápasov totiž vyhrala štyri a na vlastnom ihrisku zdolala i Barcelonu.

    Posledných 5 zápasov:
    Granada – Leganés 1:0
    Real Madrid – Granada 4:2
    Granada – Osasuna 1:0
    Granada – Real Betis 1:0
    Getafe – Granada 3:1
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Granada CF – Real Sociedad San Sebastian, ktorý uzavrie program 12. kola španielskej LaLigy. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 36. Vadillo – 21. Portugués, 89. Portugués

    Karty:   33. Le Normand (RSC), 35. José (RSC)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:19.
    Granada CF: Rui Silva – Díaz (C), D. Duarte, Sánchez, Neva – Eteki (70. Vico), Y. Herrera – Puertas (59. Machís), Azeez, Vadillo (84. Quini) – C. Fernández.
    Náhradníci: A. Escandell – J. A. Martínez, Ramos, Vico, Quini, Á. Martínez, Machís.

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro Gargallo – Zaldúa, D. Llorente, Le Normand, Monreal – Portugués (90+3. Guevara), Merino, Zubeldia, Oyarzabal (C) – José (66. Isak), Sangalli (84. Januzaj).
    Náhradníci: Moyà – Isak, Zurutuza, Guevara, Barrenetxea, Gorosabel, Januzaj.

    Rozhodca: Iglesias – Vega, Parfenof

    Diváci: 16 898