Novosibirsk – Barys 0:2 (kon.) | Helsinki – Dinamo Minsk 3:2 (kon.) | Kazaň – CSKA Moskva 2:5 (kon.)
Novgorod – Ufa 1:2 (0:2 po s.n.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Barys Nur-Sultan
cz Piatok 11.10.2019, 14:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Pokus Blackera trefit odkrytou klec ze středního pásma. To se hostujícímu hráči nepovedlo, kotouč poslal těsně vedle tyče!
     
    56:45
    Säteri dostal pokyn od domácího kouče a zamířil na střídačku, Sibir to zkouší v šesti!
     
    52:31
    Barys v obrovské příležitosti! Hosté šli do přečíslení dva na jednoho, Pakarinen se ocitl tváří v tvář Säterimu, který jej vychytal!
     
    49:51
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Ivan Glazkov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    42:29
    Tak pozor, vše může být jinak! Do akce zasahuje video, které zkoumá, zda Šesťakov neskóroval bruslí.
    42:29 Arkadij ŠESŤAKOV - 0:2
     
    42:29
    Barys právě vstřelil branku!
    ARozdíl ve skóre je dvoubrankový! Dietz posílal střílenou přihrávku od modré čáry přesně na hůl najíždějícího ARKADIJE ŠESŤAKOVA, který to měl jednoduché, z bezprostřední blízkosti trefil prázdnou branku! Asistence: Darren Dietz a Maxim Musorov.
    37:13 Corban KNIGHT - 0:1
     
    37:13
    Barys právě vstřelil branku!
    Obrovský tlak hostů vyústil v úvodní zápis do střeleckého účtu tohoto zápasu! Michajlis dělal rychlou změnu pohybu a vydal se za branku, odkud poslal skvělou bekhendovou zadovku, kotouč našel hůl CORBANA KNIGHTA, na něj zívala prázdná klec. Úhel nebyl snadný, přesto Kanaďan otevřel skóre! Asistence: Nikita Michajlis.
     
    33:02
    Dvě velmi dobré příležitosti pro Barys během krátké chvíle, pokaždé to bylo z bezprostřední blízkosti Säteriho! Kotouč zůstal ležet na brankovišti a Akolzin se ho snažil dopíchnout do sítě, trefil však pouze ležícího gólmana Novosibirsku!
     
    26:32
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Darren Dietz – 2 min., hákování).
     
    22:47
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jyrki Jokipakka – 2 min., držení).
     
    17:39
    Tlak Barysu pokračoval, opět u toho byl Starčenko, jehož pas na Knighta byl milimetrově přesný. Zakončení druhého jmenovaného šlo těsně vedle branky, Säteri by se nestihl přesunout!
     
    17:17
    Ve stoprocentní příležitosti Starčenko! Ten se ujal mezi kruhy puku, jenže neunáhlil se. Säteri šel ven z branky, ale hostující hráč si vyjel do lepšího střeleckého úhlu a zdálo se, že otevře skóre. Trefil pouze nohu domácího beka, který zastupoval finského gólmana!
     
    14:44
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Anton Sagadejev – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Ilja Morozov – 2 min., držení hole).
     
    00:37
    Jakoby obrana Barysu zůstala v šatně. Na modré čáře zůstal úplně volný Sajustov, který se dostal do samostatného úniku. Pokoušel se o kličku do bekhendu, ovšem Pasquale jeho úmysl přečetl!

    Štěpán Slovák

    Góly a asistencie: 38. Knight (Michajlis), 43. Šesťakov (Dietz, Musorov)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Loginov (C), Jokipakka, Ilja Morozov, K. Alexejev, Timašov, Piganovič, Jefremov, Glazkov – J. Peltola (A), Ruohomaa, Puustinen – Milovzorov (A), Sajustov, Šarov – Torčeňuk, V. Komarov, Česalin – A. Jakovlev, Romancev, Pervušin.
    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Dietz (C), Makljukov, Blacker, Kleščenko, Metalnikov, M. Semjonov, Samat Danijar – Tangradi (A), Valk, Pakarinen – R. Starčenko (A), Knight, Michajlis – Petuchov, Sagadejev, Asetov – Ševčenko, Šesťakov, Akolzin – Musorov.

    Rozhodca: Lavrentěv, Rogačov – Antonov, Osipov