Parma – Juventus 0:1 (kon.) | Fiorentina – Neapol 3:4 (kon.)
koniec
ACF Fiorentina
3:4 (1:2)
SSC Neapol
cz Sobota 24.08.2019, 20:45 • Stadio Artemio Franchi • Talianska Seria A • 1. kolo
Predzápasové kurzy
    67. Lorenzo INSIGNE - 3:4
     
    67
    Neapol právě vstřelila branku!
    Neapol jde opět do vedení! Hezká útočná akce. Míč šel z levé strany na pravou stranu, kde z první centroval před brankun Callejón a LORENZO INSIGNE zcela sám před brankou hlavičkou sklepává míč do branky. Asistence: José María Callejón.
    65. Kevin-Prince BOATENG - 3:3
     
    65
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KEVIN-PRINCE BOATENG, který je teprve na hřišti čtyři minuty a po přihrávce od Castrovilliho ihned vystřelil ze středu hřiště a odrazem od levé tyčky dostává míč do branky. Asistence: Gaetano Castrovilli.
    56. José María Callejón - 2:3
     
    56
    Neapol právě vstřelila branku!
    Fiorentina nyní chybovala u postranní čáry, kde přišla o míč. Neapol toho využila k útoku na dvě přihrávky a JOSÉ MARÍA CALLEJÓN střelou k levé tyčce vrací svému celku vedení!
    52. Nikola MILENKOVIĆ - 2:2
     
    52
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Autorem branky je NIKOLA MILENKOVIĆ, který si našel prostor a po centru z rohového kopu se hlavičkou opřel do míče a máme opět srovnáno!
    42. Lorenzo INSIGNE - 1:2
    42. Lorenzo INSIGNE - 1:2
     
    42
    Neapol právě vstřelila branku!
    Autorem branky z pokutového kopu je LORENZO INSIGNE, který poslal přízemní střelu a otáčí vývoj ve skóre.
     
    38
    Neapol právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DRIES MERTENS, který si zpracoval míč, obtočil se kolem soupeře a vystřeli z větší dálky. Jeho pokus přesně zaplaval do pravého horního branky. Brankář si sice na míč lehce sáhnul, ale nezabránil vyrovnávací brance.
    9. Erick PULGAR - 1:0
     
    9
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Autorem branky z pokutového kopu je ERICK PULGAR, který umístil míč přesně k levé tyčce a domácí celek otevírá skóre dnešního utkání.

    Adam Dořák

    Góly: 9. Pulgar (pen.), 52. Milenković (Pulgar), 65. K-P. Boateng (Castrovilli) – 38. D. Mertens (L. Insigne), 42. L. Insigne (pen.), 56. Callejón (L. Insigne), 67. L. Insigne (Callejón)

    Karty:   90+4. K-P. Boateng (FIO), 90+5. Pezzella (FIO) – 19. Allan (NEA), 20. Callejón (NEA), 24. Rui (NEA), 90+1. P. Zieliński (NEA)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 21:16.
    ACF Fiorentina: Drągowski – Venuti, Pezzella (C), Milenković, Lirola – Pulgar, Badelj (73. Benassi), Castrovilli – Sottil (77. Ribéry), Vlahović (61. K-P. Boateng), Chiesa.
    Náhradníci: Terracciano – Benassi, Biraghi, K-P. Boateng, Ceccherini, Cristóforo, Montiel, Ranieri, Ribéry, Simeone, Terzić, Żurkowski.

    SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Rui (71. Ghoulam) – Callejón, Allan (72. Elmas), P. Zieliński, L. Insigne (C) – Ruiz – D. Mertens (84. Hysaj).
    Náhradníci: Karnezis, Ospina – Elmas, Gaetano, Ghoulam, Hysaj, Chiricheş, Luperto, Nikola Maksimović, Malcuit, Verdi, Younes.

    Rozhodca: D. Massa