Levante – Atlético Madrid 2:2 (kon.) | Espanyol – Sociedad 2:0 (kon.) | Getafe – Villarreal 2:2 (kon.)
Sevilla – Bilbao 2:0 (kon.) | Valladolid – Valencia 0:2 (kon.) | Alavés – Girona 2:1 (kon.)
Vigo – Rayo Vallecano 2:2 (kon.) | Huesca – Leganés 2:1 (kon.)
koniec
Levante UD
2:2 (2:0)
Atlético Madrid
Sobota 18.05.2019, 13:00 • Estadi Ciutat de València, Valencia (Španielsko) • Španielska LaLiga • 38. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas nám priniesol takisto dva presné zásahy, o tie sa pre zmenu postarali hostia, ktorí síce hrali od 51. minúty v oslabení o jedného hráča, ale Rodri v 69. minúte a Camello v 79. minúte zariadili konečný výsledok 2:2! Bol to teda zápas dvoch rôznych polčasov, keď v tom prvom dominovali domáci, tak v tom druhom zase hostia a tak si v poslednom stretnutí tejto sezóny body podelili.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim, ďakujem vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok soboty. Pri ďalších športových prenosoch sa na vás teší Miroslav Revaj. (14:56:05)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Krátko pred koncom avizovaného nadstaveného času ešte hostia predsa len kombinujú na útočnej polovici. Levante sa teda musí sústrediť na bránenie.
     
    90+1
    Ešte sledujeme útočné snaženie v nadstavenom čase na oboch stranách, ale už to teda vyzerá, že viacej gólov sa už nedočkáme.
     
    90
    Toto stretnutia sa ešte predĺži o 3 minúty!
     
    89
    Riadny hrací čas druhého polčasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, koľko sa ešte bude nadstavovať a či vôbec.
     
    88
    Domáci boli blízko ku vedúcemu gólu! Martí sa po skvelej prihrávke dostal k strele na bránu súpera, ale trafil len jej brvno! Svoj druhý gól tak v tomto stretnutí nezaznamenal.
    87. Roger Martí (LVN)
     
    87
    Situáciu pred svojou bránou však hostia zvládli úspešne a získavajú loptu na svoje kopačky. Je tu samotný záver riadneho hracieho času tohto stretnutia, stav zápasu je vyrovnaný 2:2.
     
    86
    Ten však úspešný nebol, naopak zaútočili znova domáci a vybojovali si rohový kop. Atlético Madrid sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    85
    Nový muž na ihrisku Morales sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti, ale jeho pokus nič zaujímavého nepriniesol. Teraz sledujeme rýchly brejk hosťujúceho výberu.
     
    84
    Zrejme remíza by bola spravodlivým výsledkom tohto stretnutia. Levante určite nezvládlo druhý polčas, hostia zase ten prvý. Uvidíme, ako sa to napokon ešte celé vyvinie.
     
    83
    Domácich však určite môže veľmi mrzieť, že stratili dvojgólové vedenie a to je ich na ihrisku o jedného viac.
     
    82
    Levante však úspešne bráni svoje územie a súpera už do ďalších šancí nepúšťa. Sme teda ešte zvedaví, či sa dočkáme aj ďalších zaujímavých situácii pred jednou či druhou bránou.
     
    81
    A k ešte väčšej aktivite zavelili práve hostia. Predsa len, už nemajú čo stratiť a zrejme chcú sezónu zakončiť víťazstvom. Podarí sa im to?
     
    80
    Do konca tohto stretnutia ostáva približne desať minút, zrejme ešte aj nejaký ten nadstavený čas. Oslabené Atlético dokázalo vyrovnať a tak je samotný záver stretnutia ešte otvorený na oboch stranách.
    79. Sergio Camello (ATM) - 2:2
     
    79
    Atlético dalo gól!
    Obrovská radosť v tábore hostí! Atlético Madrid, ktoré hrá len s desiatimi hráčmi dáva svoj druhý gól v druhom polčase a tak vyrovnáva stav stretnutia na 2:2! Pekný prechod hostí pred pokutové územie zakončil strelou Koke, jeho pokus niekto z domácich nešťastne zblokoval len k úplne voľnému SERGIOVI CAMELLOVI a ten z blízka nezaváhal!
     
    78
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Pedro López, prichádza José Luis Morales.
     
    77
    Sledovali sme rýchly útočný výpad hostí, na hranicu pokutového územia dostal veľmi dobrú prihrávku Koke, ale jeho pokus bol zblokovaný a tak bránu Levante nijak neohrozil.
     
    76
    Atlético Madrid pri lopte a okupuje pokutové územie súpera. Žeby sa hostia ešte aj v oslabení nadýchli k nejakému náporu a dočkali sa aspoň vyrovnania?
     
    75
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Javier Montero, prichádza Víctor Mollejo.
     
    74
    Po veľmi peknej kombinácii sa k lopte dostal domáci Dwamena, ktorý sa následne pokúsil o prízemnú strelu, ale jeho pokus nijak bránu súpera neohrozil.
     
    73
    Teraz sledujeme útočné snaženie domáceho výberu. Hostia sa tak musia brániť, ale stále sa pokúšajú o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    72
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Antonio Luna, prichádza Moses Simon.
     
    71
    Domáci však pridávajú na svojej aktivite a snažia sa hrať aj s loptou na polovici súpera. Predsa len, hostia hrajú oslabení o jedného hráča a tak by aktivita mala byť na kopačkách Levante.
     
    70
    Menšia pasivita domáceho celku je teda potrestaná. Uvidíme, čo všetko nás ešte v priebehu druhého polčasu čaká, Levante je razom nervóznejšie.
    69. Rodri (ATM) - 2:1
     
    69
    Atlético dalo gól!
    A dávajú gól! Predsa len budeme mať v tomto zápase o drámu ešte postarané, oslabení hostia skvelo zakombinovali pred pokutovým územím súpera, k lopte sa dostal RODRI a parádnou strelou do ľavej šibenice znižuje na 2:1!
     
    68
    Podľa očakávania sa jeho rozohrávky chopil Griezmann, ale jeho strelu zblokovala obrana do bezpečia. Hostia však ešte ostávajú usadení na útočnej polovici.
     
    67
    Tento útok sa však hosťom vydaril pomerne úspešne a po nedovolenom zákroku získavajú priamy kop z veľmi dobrej pozície.
     
    66
    Atlético úspešne zvládlo rohový kop súpera a už sa snaží o rýchlu ofenzívnu odpoveď. Levante však dobre prehusťuje stred pola.
     
    65
    Po veľmi dlhej dobe je tu konečne aj niečo zaujímavejšie! Campaña to skúsil parádnou strelou zo strednej vzdialenosti, ale Adán skvelo zasiahol a loptu vyrazil do bezpečia!
    64. José Campaña (LVN)
     
    64
    Levante zahrávalo rohový kop, ktorý však súper úspešne ubránil a loptu dostáva do bezpečia. Domáci však zakladajú ďalší útok zo svojej polovice ihriska.
     
    63
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Thomas Lemar, prichádza Vitolo.
     
    61
    Pri lopte je domáce Levante, ktoré sa nemusí nikam ponáhľať a tak pohodlne drží loptu na svojich kopačkách. Atlético aj keď hrá v desiatich, snaží sa o vysoké napádanie.
     
    60
    Hodina z tohto stretnutia je už minulosťou. Oba tímy tak čaká ešte niečo málo cez 30 minút v tejto sezóne španielskej LaLigy. Podarí sa hosťom ešte zdramatizovať toto stretnutie?
     
    59
    Sledovali sme center z ľavej strany pred bránu domácich, ale brankár Koke bol vo vzdušnom priestore úspešný a loptu schoval do svojich rukavíc.
     
    58
    Pomerne ticho je aj v hľadisku. Domáci fanúšikovia síce majú dôvod na radosť, ale určite by ich potešilo viacej zaujímavejších momentov či už pred jednou alebo druhou bránou.
     
    57
    Pomerne dlho trvala táto kombinácia hosťujúceho celku, ale nič zaujímavého neponúkla. Levante si tak aj naďalej drží svoje dvojgólové vedenie.
     
    56
    Tá nedávna červená karta zrejme viacej vyburcovala hosťujúci celok. Atlético drží loptu na svojich kopačkách a ako to vyzerá, ešte toto stretnutia len tak zabaliť nehodlá.
     
    55
    Sme teda ešte určite zvedaví, či sa dočkáme aj ďalších podobných situácii, prípadne ešte aj presný zásahov. Do konca zápasu je predsa len času dosť.
     
    54
    Ale pozor! Veľa nechýbalo a hostia aj v oslabení mohli znížiť! Nový muž na ihrisku Camello sa dostal k nebezpečnej hlavičke, ale jeho pokus na bránkovej čiare zachránil jeden z obrancov.
     
    53
    Krátke prerušenie hry tak už máme za sebou a môžme pokračovať v tomto súboji. Domáci celok je pri lopte a smerom dopredu začína byť čoraz viac odhodlanejší.
     
    52
    No a domácim to napokon vyhovuje. Stále vyhrávajú o dva góly, súper hrá navyše len s desiatimi hráčmi. Zrejme sa ukazuje, že domáci mali v tomto stretnutí väčšiu motiváciu.
    51. Ángel Correa (ATM)
     
    51
    No a je tomu naozaj tak! Ángel Correa predčasne končí toto stretnutie a tak svojim spoluhráčom už nijak nepomôže. Nepríjemný moment pre hostí, ktorí prehrávajú o dva góly.
     
    50
    Hlavný rozhodca tohto stretnutia Iglesias je práve pri obrazovke a celú predchádzajúcu situáciu ešte skúma na videu. Podľa opakovaných záberov to však vyzerá, že Correa skôr uvidí kartu červenej farby!
     
    49
    Tak toto je veľmi zaujímavá situácia! Á. Correa dostal najprv žltú kartu za incident s Chemym, keď oplácal osobný súboj. Hlavný rozhodca však teraz hru zastavuje a ide celú situáciu prezrieť s VAR!
     
    48
    Pri lopte je aj naďalej domáci celok, ktorý má už jeden útočný výpad v tomto dejstve za sebou, ale nijak úspešne nedopadol.
     
    47
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop teraz patril domácemu celku. Tréner hostí siahol už aj k jeden výmene, Atlético prehráva o dva góly a tak bude mať čo robiť, aby tento stav zvrátilo.
     
    46
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Thomas Partey, prichádza Sergio Camello.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Prvý polčas prvého stretnutia záverečného kola španielskej LaLigy je už minulosťou, diváci v ňom mohli vidieť dva presné zásahy. O oba sa postaral domáci celok Levante, keď sa najprv v 6. minúte parádne po rohovom kope trafil Cabaco a po ňom využil veľké zaváhanie súpera v 36. minúte Martí a tak domáci vyhrávajú nad Atléticom Madrid 2:0! Dve zaujímavé šance mali však aj hostia, ale v závere prvého polčasu kopili jednu chybu za druhou a napokon môžu byť radi, že Levante svoje vedenie nenavýšilo.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 14:05.
    45+2. Enis Bardhi (LVN)
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Tretí gól domácich bol takmer na svete! Ďalšie zaváhanie defenzívy Atlética, Bardhi sa ocitol sám pred bránkou súpera, ale jeho strelecký pokus vynikajúco zneškodnil brankár Adán!
     
    45
    Napokon sa prvý polčas ešte predĺži o 2 minúty!
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa o malú chvíľu naplní. Sme tak teda ešte zvedaví, čo hlavný rozhodca tohto stretnutia Iglesias ešte niečo nadstaví.
     
    43
    Hostia budú mať teda na čom popracovovať do druhého polčasu. Teraz je pre nich však najdôležitejšie, aby zvládli samotný záver prvého polčasu a už žiaden gól neinkasovali.
     
    42
    Tak teraz veľa nechýbalo, aby domáci ešte navýšili svoje vedenie! Na centrovanú loptu od rohovej zástavky si výborne nabehol Martí, ale autor druhého gólu poslal svoju hlavičku tesne vedľa brány súpera!
     
    41
    Žltú kartu dostáva Javier Montero (Atlético Madrid).
     
    40
    Dostávame sa do záverečnej päťminútovky úvodného dejstva. Levante po góloch Cabaca a Marího vyhráva dvojgólovým rozdielom a zatiaľ tak kráča k úspešnej rozlúčke s touto sezónou.
     
    39
    Priamy kop na druhej strane potom vybojovali hráči Levante. Bardhi to skúsil priamou strelou na bránu, ale úspešný teda nebol. Domáci však v závere prvého polčasu nazbierali cenné minúty na polovici súpera.
     
    38
    Zodpovednosť teraz na seba zobral Griezmann, ale jeho individuálna akcia hosťom žiadnu zaujímavú príležitosť neponúkla. Zatiaľ to teda vyzerá, že Levante zvládne prvý polčas na výbornú.
     
    37
    Pomaly sa nám blíži záver úvodného dejstva. Levante zatiaľ využilo svoje najväčšie gólové príležitosti a hrá tak teraz vo väčšej pohode ako súper. No, Atlético bude mať čo robiť, ak sa chce so sezónou rozlúčiť lepším výsledkom.
    36. Roger Martí (LVN) - 2:0
     
    36
    Levante dalo gól!
    Druhé veľké zaváhanie obrany súpera však už teraz domáci využívajú a ujímajú sa dvojgólového vedenia! Partey teraz úplne zbytočne stratil loptu a do samostatného prieniku na bránu súpera sa dostal ROGER MARTÍ, ktorý pohodlne prekonal vybiehajúceho brankára Adána – 2:0!
    35. Raphael Dwamena (LVN)
     
    35
    Zahanbiť sa teraz nenechal ani brankár hostí Adán, ktorý zabránil druhému gólu domácich! Tak toto bolo veľké zaváhanie hosťujúcej obrany, ktorá nechala poľahky prejsť Dwamenu až pred brankára Adána, ale ten jeho strelu fantastickým zákrokom nohou vyrazil do bezpečia!
     
    34
    Ešte pred rohovým kopom tu bolo prvé striedanie v tábore domácich. Zrejme táto výmena bola z kategórie vynútených. Spomínaný rohový kop napokon Levante ubránilo a získava loptu na svoje kopačky.
     
    33
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Rubén Rochina, prichádza Fran Manzanara.
     
    32
    Zatiaľ však narážajú na pevnú skalu v bráne Levante! Spoza pokutového územia vyslal Lemar jedovatú strelu, ale brankár Koke mal dobrý výhľad a výborným zákrokom vyrazil loptu na rohový kop!
     
    31
    V posledných chvíľach však na ihrisku jasne dominuje Atlético. Hostia však majú veľmi ťažké presadiť sa cez prepracovanú obranu súpera, ale chcú vynaložiť všetko úsilie, aby do konca prvého polčasu vyrovnali.
     
    30
    Polhodina z tohto stretnutia medzi Levante a Atléticom Madrid je už minulosťou. V záverečnom kole tohto ročníka španielskej LaLigy zatiaľ sledujeme skôr také priemerné stretnutie.
     
    29
    Pri lopte sú teda opäť hostia, ktorí sa usadili na útočnej polovici a snažia sa nájsť recept na prekonanie súperovej defenzívy. Levante sa počas prvého polčasu bráni úspešne, ale vyhrávať už dávnejšie nemuselo.
     
    28
    Zároveň si však hostia musia dávať veľký pozor na rýchle protiútoky súpera. Práve teraz sme jeden taký zo strany Levante mohli sledovať, ale tesne pred pokutovým územím ho hostia včas zastavili.
     
    27
    Atlético má snahu do konca prvého polčasu minimálne vyrovnať a je v týchto chvíľach aktívnejšie. Malo už aj dve veľmi dobré príležitosti na skórovanie, ale domácich podržal brankár Koke.
     
    26
    Už sme dávnejšie v druhej polovici prvého polčasu. Zatiaľ nesledujeme až tak záživné stretnutie, ale pár zaujímavých situácii už bolo na oboch stranách. Tou najpodstatnejšiu informáciou však je, že Levante stále vyhráva najtesnejším rozdielom po presnom zásahu Cabaca.
    25. Diego Godín (ATM)
     
    25
    Atlético zahrávalo rohový kop, na centrovanú loptu si najvyššie vyskočil Godín a pokus kapitána hostí končí na tyčke. Píska sa však útočný faul a tak celé toto vzrušenie bolo zbytočné.
     
    24
    Loptu si na miesto previnenia postavil Griezmann, ale jeho pokus ide tesne vedľa brány domáceho celku. Levante tak teraz zvládlo veľmi krušné chvíle a aj naďalej tak vyhráva 1:0!
     
    23
    Po tejto situácii však ešte vznikla skrumáž pred pokutový územím a rozhodca to celé vyhodnotil ako faul domácich a tak hostia ešte získavajú zaujímavý priamy kop z hranice pokutového územia.
    22.
     
    22
    Obrovská šanca pre hostí na vyrovnanie! Teraz to bolo veľké zaváhanie domácej defenzívy vo vlastnom pokutovom území, k odrazenej lopte sa dostal Luís, oklamal obranu súpera a následne nebezpečne vystrelil. Skvelým zákrokom sa však prezentoval domáci brankár Koke a lopty vyrazil do bezpečia!
     
    21
    Po krátkej rozohrávke od brány je tak pri lopte hosťujúci celok, ktorý sa môže pokúsiť o rýchlu odpoveď. Levante však takisto výborne napáda rozohrávku súpera.
     
    20
    Bardhi nešpekuloval a z dobrej pozície to vyskúšal priamo na bránu súpera. Jeho strela mu však vôbec nevyšla a lopta len letela vysoko nad bránu súpera.
     
    19
    Rýchly prechod na útočnú polovicu sa teraz vydaril domácim futbalistom, ktorý si tak vypýtali faul a Levante teda získava takisto priamy kop. Uvidíme, ako v ňom obstojí defenzíva Atlética.
     
    18
    A tak Levante znova kombinuje na svojej polovici ihriska a nikam sa neponáhľa. Komornejšia atmosféra vládne aj v hľadisku, divákov by určite ďalšia zaujímavá šanca potešila.
     
    17
    Po nedovolenom zákroku zahrávali hostia priamy kop na útočnej polovici. Jeho exekúcie sa ujal Koke, ale centrovaná lopta pred pokutové územie sa stala korisťou domácich.
     
    16
    Dlhšiu dobu sme teda nič zaujímavého nevideli. Tempo zápasu navyše čoraz viac opadá a tak by jeho priebehu nejaká zaujímavá situácia určite pomohla.
     
    15
    Pri lopte je teraz domáci celok, ktorý sa aj naďalej nikam neponáhľa a zatiaľ bezpečne kombinuje na svojej polovici ihriska. Hostia sa však ihneď snažia o vysoké napádanie rozohrávky súpera.
     
    14
    Zakrátko hosťujúce Atlético znova kombinovalo pred pokutovým územím domáceho celku, ale nevydarená strela zo strednej vzdialenosti nijak bránu Kokeho neohrozila.
     
    13
    K lopte sa dostal hosťujúci Corea a pokúsil sa o samostatný prienik až do pokutového územia. Ten sa mu aj vydaril, ale k presnému zakončeniu sa už spomínaní futbalista nedostal.
     
    12
    Levante sa smerom na útočnú polovicu presúva naopak postupne. Predsa len sa domáci nemajú kam ponáhľať, vyhrávajú nad určite veľkým favoritom a zatiaľ svojou hrou tešia divákov v hľadisku.
     
    11
    Na obraze hry sa prakticky nič nemení, hostia zakladajú rýchle útočné výpady, ale vo finále sú z toho len nepresné prihrávky a tie končia na kopačkách domáceho celku.
     
    10
    Po desiatich minútach hry tak Levante aj naďalej vyhráva 1:0 po góle Cabaca. Ešte za stavu 0:0 mali veľkú šancu na otvorenie skóre hostia, ale domácich podržal brankár Koke.
     
    9
    Hostia sa už snažia o čo najrýchlejšiu odpoveď a snažia sa zakladať veľmi rýchle útočné akcie. Defenzíva domáceho celku je však zatiaľ veľmi pozorná.
     
    8
    Atlético pricestovalo na toto stretnutie aj s viacerými mladíkmi, ktorí sú zatiaľ na lavičke náhradníkov. Je však pravdepodobné, že dnes v tomto stretnutí šancu dostanú.
     
    7
    Práve domáci celok má ešte akú takú motiváciu v tomto zápase. V prípade víťazstva by sa mohol posunúť vyššie z 15. miesta. Zakončiť sezóny víťazstvom nad vicemajstrom je však takisto veľmi veľká motivácia.
    6. Erick Cabaco (LVN) - 1:0
     
    6
    Levante dalo gól!
    V zápätí tu máme otvárací gól tohto stretnutia! Svoj prvý rohový kop v tomto zápase získalo už aj Levante a zahralo ho priam výborne. Centrovanú loptu na zadnú tyč si obrana Atlética nedokázala postrážiť, tá sa následne odrazila na kopačku ERICKA CABACA a ten parádne pätičkou zakončil do siete – 1:0!
     
    6
    Zároveň sme potom boli svedkami aj prvého rohového kopu v tomto zápase, ale ten už nič zaujímavého neponúkol. Šancu na založenie útoku tak teraz získava Levante.
     
    5
    No a máme tu prvá zaujímavejšiu situáciu v tomto stretnutí! Sledovali sme ďalší rýchly útočný výpad v podaní hosťujúceho celku, s loptou sa až pred bránu domácich dostal Lemar, ale jeho zakončenie vyráža do bezpečia brankár Koke!
     
    4
    Lopty sa zmocnil Griezmann a ihneď tak založil rýchly útočný výpad svojho tímu až pred pokutové územie súpera. Jeho prízemný center však končí len u brankára Kokeho.
     
    3
    Oba tímy však v samotnom úvode stretnutia kazia svoje prihrávky a tak sa už lopta dostáva späť na kopačky futbalistov Atlética. Zatiaľ sa nie je kam ponáhľať, určite chcú však futbalisti potešiť divákov na tribúne, aj keď v tomto zápase prakticky o nič nejde.
     
    2
    Hosťujúci celok sa okamžite po výkope presunul na útočnú polovicu a snažil sa o prvé ohrozenie súperovej brány. Napokon bol z toho len odkop brankára Kokeho a tak sa už o svoj prvý útočný výpad snažia futbalisti Levante.
     
    1
    Prvý polčas stretnutia medzi Levante a Atlético Madrid na Estadi Ciutat de València sa práve začal, o úvodný výkop sa postarali hosťujúci futbalisti.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na hracej ploche ešte prebieha jeden menší ceremoniál, úvodný výkop tohto stretnutia sa tak troška posunie.
     
    Oba tímy sa už spoločne s rozhodcami zápasu nachádzajú na hracej ploche, čo je teda jasný signál, že prvý polčas sa čoskoro začne. Prajem vám všetkým príjemný športový zážitok.
     
    Prajem príjemné športové popoludnie všetkým fanúšikom futbalu! Dnes sú na programe posledné stretnutia tohto ročníka španielskej LaLigy, odohrá sa jej záverečné 38. kolo. V tomto súboji medzi Levante a Atléticom Madrid už obom celkom o nič nejde, aj keď domáci ešte v prípade víťazstva môžu zaznamenať posun v tabuľke vyššie. Dnes to však bude v hosťujúcom drese rozlúčka pre dlhoročné opory Antoineho Griezmanna a Diega Godina. Do úvodného výkopu už veľa času neostáva, zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov a tesne pred začiatkom prvého polčasu sa vám znova prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    Levante UD: Koke – Cabaco, Vezo, Chema – Pedro López (C), Rochina, Campaña, E. Bardhi, Luna – Martí, Dwamena

    Náhradníci: Olazábal – B. Mayoral, Pepelu, Morales, Simon, Manzanara

    Atlético Madrid: Adán – Juanfran, Godín (C), Montero, Luís – Koke, Rodri, Partey, Lemar – Á. Correa, Griezmann

    Náhradníci: Dos Santos – Arias, Vitolo, Mollejo, Camello, Moya

    Rozhodca: Iglesias – Costoya, Alcoba
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Levante UD a Atlético Madrid. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 13:00.

    Tento ročník španielskej LaLigy sa dostal do svojho samého záveru, na programe je jej 38. kolo a Estadi Ciutat de València bude hostiť stretnutia tímov z opačných častí tabuľky.

    Levante UD:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte 43 bodov a tak im patrí predbežné 15. miesto, čiže Levante sa napokon v najvyššej súťaži udrží. Navyše, ak by toto stretnutie vyhralo, mohlo by poskočiť v tabuľke aj vyššie, alebo v prípade prehry a ďalších výsledkov klesnúť o jednu priečku.

    Atlético Madrid:
    Hostia počas sezóny bojovali o popredné umeistnenia. Atlético sa nachádza na druhom mieste so 75 bodmi a už sa nemôže posunúť vyššie ani nižšie. Zrejme aj preto sa im v dvoch posledných stretnutiach nedarilo.

    V tomto zápase tak už o nič nejde. Určite by však oba celky chceli sezónu zakončiť čo najlepšie.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 6. Cabaco, 36. Martí – 69. Rodri, 79. Camello

    Karty:   41. Montero (ATM)   51. Á. Correa (ATM)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 9:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:6.
    Levante UD: Koke – Cabaco, Vezo, Chema – Pedro López (C) (78. Morales), Rochina (33. Manzanara), Campaña, E. Bardhi, Luna (72. Simon) – Martí, Dwamena.
    Náhradníci: Olazábal – B. Mayoral, Pepelu, Morales, Simon, Manzanara, Moore.

    Atlético Madrid: Adán – Juanfran (C), Godín, Montero (75. Mollejo), Luís – Koke, Rodri, Partey (46. Camello), Lemar (63. Vitolo) – Á. Correa, Griezmann.
    Náhradníci: Dos Santos – Arias, Vitolo, Mollejo, Camello, Moya, Sánchez.

    Rozhodca: Iglesias – Costoya, Alcoba

    Diváci: 20 575