Levante – Atlético Madrid 2:2 (kon.) | Espanyol – Sociedad 2:0 (kon.) | Getafe – Villarreal 2:2 (kon.)
Sevilla – Bilbao 2:0 (kon.) | Valladolid – Valencia 0:2 (kon.) | Alavés – Girona 2:1 (kon.)
Vigo – Rayo Vallecano 2:2 (kon.) | Huesca – Leganés 2:1 (kon.)
koniec
Levante UD
2:2 (2:0)
Atlético Madrid
Sobota 18.05.2019, 13:00 • Estadi Ciutat de València, Valencia (Španielsko) • Španielska LaLiga • 38. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas nám priniesol takisto dva presné zásahy, o tie sa pre zmenu postarali hostia, ktorí síce hrali od 51. minúty v oslabení o jedného hráča, ale Rodri v 69. minúte a Camello v 79. minúte zariadili konečný výsledok 2:2! Bol to teda zápas dvoch rôznych polčasov, keď v tom prvom dominovali domáci, tak v tom druhom zase hostia a tak si v poslednom stretnutí tejto sezóny body podelili.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim, ďakujem vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok soboty. Pri ďalších športových prenosoch sa na vás teší Miroslav Revaj. (14:56:05)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Krátko pred koncom avizovaného nadstaveného času ešte hostia predsa len kombinujú na útočnej polovici. Levante sa teda musí sústrediť na bránenie.
     
    90+1
    Ešte sledujeme útočné snaženie v nadstavenom čase na oboch stranách, ale už to teda vyzerá, že viacej gólov sa už nedočkáme.
     
    90
    Toto stretnutia sa ešte predĺži o 3 minúty!
     
    89
    Riadny hrací čas druhého polčasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, koľko sa ešte bude nadstavovať a či vôbec.
     
    88
    Domáci boli blízko ku vedúcemu gólu! Martí sa po skvelej prihrávke dostal k strele na bránu súpera, ale trafil len jej brvno! Svoj druhý gól tak v tomto stretnutí nezaznamenal.
    87. Roger Martí (LVN)
     
    87
    Situáciu pred svojou bránou však hostia zvládli úspešne a získavajú loptu na svoje kopačky. Je tu samotný záver riadneho hracieho času tohto stretnutia, stav zápasu je vyrovnaný 2:2.
     
    86
    Ten však úspešný nebol, naopak zaútočili znova domáci a vybojovali si rohový kop. Atlético Madrid sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    85
    Nový muž na ihrisku Morales sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti, ale jeho pokus nič zaujímavého nepriniesol. Teraz sledujeme rýchly brejk hosťujúceho výberu.
     
    84
    Zrejme remíza by bola spravodlivým výsledkom tohto stretnutia. Levante určite nezvládlo druhý polčas, hostia zase ten prvý. Uvidíme, ako sa to napokon ešte celé vyvinie.
     
    83
    Domácich však určite môže veľmi mrzieť, že stratili dvojgólové vedenie a to je ich na ihrisku o jedného viac.
     
    82
    Levante však úspešne bráni svoje územie a súpera už do ďalších šancí nepúšťa. Sme teda ešte zvedaví, či sa dočkáme aj ďalších zaujímavých situácii pred jednou či druhou bránou.
     
    81
    A k ešte väčšej aktivite zavelili práve hostia. Predsa len, už nemajú čo stratiť a zrejme chcú sezónu zakončiť víťazstvom. Podarí sa im to?
     
    80
    Do konca tohto stretnutia ostáva približne desať minút, zrejme ešte aj nejaký ten nadstavený čas. Oslabené Atlético dokázalo vyrovnať a tak je samotný záver stretnutia ešte otvorený na oboch stranách.
    79. Sergio Camello (ATM) - 2:2
     
    79
    Atlético dalo gól!
    Obrovská radosť v tábore hostí! Atlético Madrid, ktoré hrá len s desiatimi hráčmi dáva svoj druhý gól v druhom polčase a tak vyrovnáva stav stretnutia na 2:2! Pekný prechod hostí pred pokutové územie zakončil strelou Koke, jeho pokus niekto z domácich nešťastne zblokoval len k úplne voľnému SERGIOVI CAMELLOVI a ten z blízka nezaváhal!
     
    78
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Pedro López, prichádza José Luis Morales.

    Miroslav Revaj

    Góly: 6. Cabaco, 36. Martí – 69. Rodri, 79. Camello

    Karty:   41. Montero (ATM)   51. Á. Correa (ATM)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 9:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:6.
    Levante UD: Koke – Cabaco, Vezo, Chema – Pedro López (C) (78. Morales), Rochina (33. Manzanara), Campaña, E. Bardhi, Luna (72. Simon) – Martí, Dwamena.
    Náhradníci: Olazábal – B. Mayoral, Pepelu, Morales, Simon, Manzanara, Moore.

    Atlético Madrid: Adán – Juanfran (C), Godín, Montero (75. Mollejo), Luís – Koke, Rodri, Partey (46. Camello), Lemar (63. Vitolo) – Á. Correa, Griezmann.
    Náhradníci: Dos Santos – Arias, Vitolo, Mollejo, Camello, Moya, Sánchez.

    Rozhodca: Iglesias – Costoya, Alcoba

    Diváci: 20 575