Levante – Atlético Madrid 2:2 (kon.) | Espanyol – Sociedad 2:0 (kon.) | Getafe – Villarreal 2:2 (kon.)
Sevilla – Bilbao 2:0 (kon.) | Valladolid – Valencia 0:2 (kon.) | Alavés – Girona 2:1 (kon.)
Vigo – Rayo Vallecano 2:2 (kon.) | Huesca – Leganés 2:1 (kon.)
koniec
Levante UD
2:2 (2:0)
Atlético Madrid
Sobota 18.05.2019, 13:00 • Estadi Ciutat de València, Valencia (Španielsko) • Španielska LaLiga • 38. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Domáci boli blízko ku vedúcemu gólu! Martí sa po skvelej prihrávke dostal k strele na bránu súpera, ale trafil len jej brvno! Svoj druhý gól tak v tomto stretnutí nezaznamenal.
    79. Sergio Camello (ATM) - 2:2
     
    79
    Atlético dalo gól!
    Obrovská radosť v tábore hostí! Atlético Madrid, ktoré hrá len s desiatimi hráčmi dáva svoj druhý gól v druhom polčase a tak vyrovnáva stav stretnutia na 2:2! Pekný prechod hostí pred pokutové územie zakončil strelou Koke, jeho pokus niekto z domácich nešťastne zblokoval len k úplne voľnému SERGIOVI CAMELLOVI a ten z blízka nezaváhal!
     
    78
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Pedro López, prichádza José Luis Morales.
     
    75
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Javier Montero, prichádza Víctor Mollejo.
     
    72
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Antonio Luna, prichádza Moses Simon.
    69. Rodri (ATM) - 2:1
     
    69
    Atlético dalo gól!
    A dávajú gól! Predsa len budeme mať v tomto zápase o drámu ešte postarané, oslabení hostia skvelo zakombinovali pred pokutovým územím súpera, k lopte sa dostal RODRI a parádnou strelou do ľavej šibenice znižuje na 2:1!
     
    65
    Po veľmi dlhej dobe je tu konečne aj niečo zaujímavejšie! Campaña to skúsil parádnou strelou zo strednej vzdialenosti, ale Adán skvelo zasiahol a loptu vyrazil do bezpečia!
     
    63
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Thomas Lemar, prichádza Vitolo.
     
    54
    Ale pozor! Veľa nechýbalo a hostia aj v oslabení mohli znížiť! Nový muž na ihrisku Camello sa dostal k nebezpečnej hlavičke, ale jeho pokus na bránkovej čiare zachránil jeden z obrancov.
    51. Ángel Correa (ATM)
     
    51
    No a je tomu naozaj tak! Ángel Correa predčasne končí toto stretnutie a tak svojim spoluhráčom už nijak nepomôže. Nepríjemný moment pre hostí, ktorí prehrávajú o dva góly.
     
    49
    Tak toto je veľmi zaujímavá situácia! Á. Correa dostal najprv žltú kartu za incident s Chemym, keď oplácal osobný súboj. Hlavný rozhodca však teraz hru zastavuje a ide celú situáciu prezrieť s VAR!
     
    46
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Thomas Partey, prichádza Sergio Camello.
     
    45+1
    Tretí gól domácich bol takmer na svete! Ďalšie zaváhanie defenzívy Atlética, Bardhi sa ocitol sám pred bránkou súpera, ale jeho strelecký pokus vynikajúco zneškodnil brankár Adán!
     
    42
    Tak teraz veľa nechýbalo, aby domáci ešte navýšili svoje vedenie! Na centrovanú loptu od rohovej zástavky si výborne nabehol Martí, ale autor druhého gólu poslal svoju hlavičku tesne vedľa brány súpera!
     
    41
    Žltú kartu dostáva Javier Montero (Atlético Madrid).
    36. Roger Martí (LVN) - 2:0
     
    36
    Levante dalo gól!
    Druhé veľké zaváhanie obrany súpera však už teraz domáci využívajú a ujímajú sa dvojgólového vedenia! Partey teraz úplne zbytočne stratil loptu a do samostatného prieniku na bránu súpera sa dostal ROGER MARTÍ, ktorý pohodlne prekonal vybiehajúceho brankára Adána – 2:0!
    35. Raphael Dwamena (LVN)
     
    35
    Zahanbiť sa teraz nenechal ani brankár hostí Adán, ktorý zabránil druhému gólu domácich! Tak toto bolo veľké zaváhanie hosťujúcej obrany, ktorá nechala poľahky prejsť Dwamenu až pred brankára Adána, ale ten jeho strelu fantastickým zákrokom nohou vyrazil do bezpečia!
     
    33
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Rubén Rochina, prichádza Fran Manzanara.
     
    32
    Zatiaľ však narážajú na pevnú skalu v bráne Levante! Spoza pokutového územia vyslal Lemar jedovatú strelu, ale brankár Koke mal dobrý výhľad a výborným zákrokom vyrazil loptu na rohový kop!
    22.
     
    22
    Obrovská šanca pre hostí na vyrovnanie! Teraz to bolo veľké zaváhanie domácej defenzívy vo vlastnom pokutovom území, k odrazenej lopte sa dostal Luís, oklamal obranu súpera a následne nebezpečne vystrelil. Skvelým zákrokom sa však prezentoval domáci brankár Koke a lopty vyrazil do bezpečia!
    6. Erick Cabaco (LVN) - 1:0
     
    6
    Levante dalo gól!
    V zápätí tu máme otvárací gól tohto stretnutia! Svoj prvý rohový kop v tomto zápase získalo už aj Levante a zahralo ho priam výborne. Centrovanú loptu na zadnú tyč si obrana Atlética nedokázala postrážiť, tá sa následne odrazila na kopačku ERICKA CABACA a ten parádne pätičkou zakončil do siete – 1:0!
     
    5
    No a máme tu prvá zaujímavejšiu situáciu v tomto stretnutí! Sledovali sme ďalší rýchly útočný výpad v podaní hosťujúceho celku, s loptou sa až pred bránu domácich dostal Lemar, ale jeho zakončenie vyráža do bezpečia brankár Koke!

    Miroslav Revaj

    Góly: 6. Cabaco, 36. Martí – 69. Rodri, 79. Camello

    Karty:   41. Montero (ATM)   51. Á. Correa (ATM)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 9:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:6.
    Levante UD: Koke – Cabaco, Vezo, Chema – Pedro López (C) (78. Morales), Rochina (33. Manzanara), Campaña, E. Bardhi, Luna (72. Simon) – Martí, Dwamena.
    Náhradníci: Olazábal – B. Mayoral, Pepelu, Morales, Simon, Manzanara, Moore.

    Atlético Madrid: Adán – Juanfran (C), Godín, Montero (75. Mollejo), Luís – Koke, Rodri, Partey (46. Camello), Lemar (63. Vitolo) – Á. Correa, Griezmann.
    Náhradníci: Dos Santos – Arias, Vitolo, Mollejo, Camello, Moya, Sánchez.

    Rozhodca: Iglesias – Costoya, Alcoba

    Diváci: 20 575