Vegas – Vancouver 3:0 (kon.) | Anaheim – Colorado 2:1 (kon.) | Florida – Ottawa 2:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 2:5 (kon.) | Minnesota – Nashville 2:3 (1:2 po s.n.) | San Jose – Chicago 5:2 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
Chicago Blackhawks
cz Pondelok 04.03.2019, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:38 Melker KARLSSON - 5:2
     
    57:38
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! MELKER KARLSSON dojel s pukem k útočné modré a prázdnou brankou nepohrdl. Asistence: Barclay Goodrow a Micheal Haley.
    48:16 Melker KARLSSON - 4:2
     
    48:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají výhodu při signalizovaném vyloučení hráče Chicaga! Puk zavezl do útočného pásma Micheal Haley, jehož střelu Ward vyrazil. Haley kotouč za brankou dojel a vytáhl ho na modrou čáru, odkud vystřelil Brent Burns a MELKER KARLSSON letící gumový předmět sklepl pod Wardovu vyrážečku – 4:2. Asistence: Brent Burns a Micheal Haley.
    44:27 Marcus SÖRENSEN - 3:2
     
    44:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí potřetí v zápase vedou! Joe Thornton potvrdil pověst výborného nahrávače, když z rohu kluziště předložil puk mezi kruhy MARCUSOVI SÖRENSENOVI, který zamířil k pravé tyčce z pohledu brankáře Warda. Asistence: Joe Thornton a Joonas Donskoi.
    26:40 Erik GUSTAFSSON - 2:2
     
    26:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Ke střele z osy hřiště se dostal ERIK GUSTAFSSON, který se trefil od vyrážečku Martina Jonese, jenž měl zakrytý výhled – 2:2. Asistence: Jonathan Toews a Duncan Keith.
    21:38 Timo MEIER - 2:1
     
    21:38
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks se dostávají do vedení 2:1! Již druhou asistenci v zápase si připisuje obránce Tim Heed, do jehož nahození vložil na pravém kruhu hokejku TIMO MEIER, který puk usměrnil mimo dosah brankáře Warda. Asistence: Tim Heed a Joonas Donskoi.
    19:32 Dylan STROME - 1:1
     
    19:32
    Chicago právě vstřelilo branku!
    V závěru třetiny se hrálo nahoru – dolů a Chicago vytěžilo z otevřené hry vyrovnání! Hosté se dostali do přečíslení 2 na 1. DYLAN STROME se rozhodl z levého kruhu vystřelit a trefil se k bližší tyčce nad vyrážečku klekajícího Martina Jonese, který možná čekal ještě nahrávku na DeBrincata. Asistence: Alex DeBrincat a Brent Seabrook.
    12:16 Tomáš HERTL - 1:0
     
    12:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nádhernou akci teď předvedl TOMÁŠ HERTL! Český útočník dostal přihrávku do jízdy od Heeda, v útočném pásmu snadno obešel zkušeného obránce Keitha a už byl sám před Wardem. Brankáře Blackhawks si roztáhl a mezi jeho betony poslal puk do branky. Asistence: Tim Heed.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 13. Hertl (Heed), 22. Meier (Heed, Donskoi), 45. Sörensen (J. Thornton, Donskoi), 49. M. Karlsson (Burns, Haley), 58. M. Karlsson (Goodrow, Haley) – 20. D. Strome (DeBrincat, Seabrook), 27. E. Gustafsson (J. Toews, Keith)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, R. Šimek, Heed, Vlasic, Braun, Dillon – Pavelski (C), Couture (A), Meier – Labanc, Hertl, Donskoi – Nyquist, J. Thornton (A), Sörensen – M. Karlsson, Goodrow, Haley.
    Chicago Blackhawks: C. Ward (Crawford) – Seabrook (A), Keith (A), E. Gustafsson, C. Murphy, Forsling, Dahlström – P. Kane, J. Toews (C), Saad – Kahun, D. Strome, DeBrincat – Sikura, Anisimov, Perlini – Hayden, Krüger, Kunitz.

    Rozhodca: Hanson, Syvret – Gawryletz, Cherrey

    Diváci: 17 252