Ufa – Metallurg Magnitogorsk 5:1 (kon.) | Kazaň – Omsk 1:4 (kon.) | D. Moskva – Helsinki 2:3 (po pr.)
Soči – Jaroslavľ 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
Dynamo Moskva
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:1) Stav série: 2:1
Jokerit Helsinki
cz Piatok 01.03.2019, 17:30 • Megasport Arena • Play-off KHL • Osemfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Druhý zápas
    Počet vyloučení: 1 (Jokerit):5 (Dynamo)
    Jokerit vstupoval do druhého utkání s cílem vyrovnat sérii. Zápas otevřel brankou N. Jensen, soupeř však dokázal ještě během první třetiny otočit vývoj zápasu ve svůj prospěch. Skórovali P. Zackrisson a M. Indrasis. Vedení si Dynamo již dokázalo držet po celý zbytek zápasu. Ve druhé třetině se totiž prosadil M. Koivisto a ten donutil brankáře Zapolského odejít z branky. Do branky se postavil Kalninš (který chytal první zápas v sérii). Výměna brankáře dala týmu impuls, ale snižující branky se dočkali až na začátku třetí třetiny, kdy skóroval B. O´Neill. V závěrečných deseti minutách hry šlo Dynamo třikrát do oslabení! Avšak ani to nepomohlo domácím vyrovnat stav utkání. Dynamo tedy uspělo i ve druhém zápase těsným výsledkem 2:3!
     
    Předchozí dva zápasy

    První zápas
    Počet vyloučení: 4 (Jokerit) : 3 (Dynamo)
    První třetina branku nepřinesla a o první branku v této sérii se postaral D. Tarasov přibližně v polovině hrací doby. Finský celek odpověděl velmi brzy brankou J. Normana. Vstup do třetí třetiny zvládlo lépe Dynamo a po brankách I. Muranova a V. Šipačova se ujalo dvou brankového vedení. Osm minut před koncem vykřesal naději pro Jokerit K. Vesalainen. Domácím se následně nepodařilo závěrečné play off a inkasovali rozhodující úder do prázdné branky z hole Y. Mozera.
    Dynamo Moskva zvládlo první utkání lépe a ujalo se vedení v sérii po výsledku 2:4!
     
    Jokerit zatím hodně žehrá na svou defenzívu, kterou momentálně neumí vyvážit svou dobrou ofenzívou, která se v počtu vstřelených branek umístila na druhé pozici v rámci celé KHL základní části. Zatímco Dynamo Moskva vychází z pevné obrany a taktéž dokáží proměňovat své šance. Tato taktika, zdá se, je proti Jokeritu zatím účinná. Defenzíva Dynama má i svou další dobrou vizitku, neboť ve dvou zápasech šlo Dynamo celkem osmkrát do oslabení a ani jednou neinkasovalo. Finský celek byl o oslabení celkem pětkrát a taktéž dokázal ubránit přesilovky Dynama. Ve dvou zápasech, kdy padlo dohromady jedenáct branek, jsme tedy neviděli ani jeden přesilový gól.
     
    Série Dynama Moskva s Jokeritem se stěhuje na led Dynama. Moskevští mají luxusní náskok, když dokázali v prvních dvou zápasech dvakrát porazit finský celek a jen potvrdili, že se jim proti tomuto soupeři velmi daří! Jokerit s Dynamem nedokázal vyhrát ani jednou (ve čtyř vzájemných zápasech!) v rámci základní části KHL a ke čtyřem porážkám přidal i další dvě v rámci osmifinále play off! Prolomí dnes tuto černou sérii a vykřesá naději do dalších bojů o Gagarinův pohár?
     
    VS.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Domácí se pokoušeli zahrozit ihned ze svého prvního útoku, ale hráč Dynama nedokázal zpracovat přihrávku před branku!
     
    01:04
    Domácí od začátku zápasu operovali před brankou Jokeritu. Nakonec se jejich soupeř brání jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    01:18
    První útok od hostujícího celku, který pouze vystřelil od modré čáry a Bočarov nemusel zasahovat.
     
    01:58
    Norman z levé strany vyslal puk, ale pro brankáře Dynama to neznamenalo nebezpečí. Následně se domácímu celku daří dostat puk z vlastní třetiny.
     
    02:44
    Kalninš utlumil nahození ze střední pásma, ale nepřerušuje hru a ihned rozehrává na svého spoluhráče. Hosté zakládají další útočnou akci.
     
    03:34
    Vladislav Jefremov vybojoval puk v rohu kluziště a poměrně hladce si nabruslil před branku, kde se dostal do zakončení. Kalninš zabránil jeho akci a tohle bylo první vážnější zaváhání defenzívy Žolíků.
     
    04:27
    Již delší dobu se hraje bez přerušení a hra má v úvodu zápasu velký spád.
     
    05:10
    Jokerit zastavuje Dynamo ve středním pásmu, avšak jejich útok neznamenla ohrožení branky. Domácí se snaží odpovědět svým útokem.
     
    05:31
    Po delší době se přerušuje v pásmu Jokeritu a vhazuje se uprostřed hrací plochy.
     
    05:48
    Tommi Kivistö pálil z první po vyhraném buly. Bočarov tlumí ránu ve své výstroji.
     
    06:49
    Pasáž hry, kdy se oba celky střídají v útočných akcí bez zakončení na jednu či druhou branku.
     
    07:10
    Velká šance hostů po jejich dalším útoku. Bočarov předvedl jeden z dobrých zákroků a reagoval i na dorážku z levého úhlu!
     
    07:38
    Dynamo následně získává puk a vyváží jej do středního pásma. Následovalo nahození ze středního pásma a Kalninš přerušuje hru. Následuje první komerční pauza.
     
    08:00
    Po vyhraném buly se domácí dostali do před brankového prostoru Kalninše. Ten nakonec zvládá celou situaci a vyráží puk k mantinelu. Hosté následně vyhazují puk do středního pásma.
     
    08:40
    Bočarov předvádí další jistý zákrok. Hosté se snaží, ale zatím střílí do připraveného brankáře soupeře.
     
    09:08
    Nicklas Jensen si vybruslil zpoza branky a dostal se do zakončení. Nakonec byl puk sražen a Bočarov nyní mohl zůstat v klidu.
     
    09:47
    Zákrok hráče Dynama u mantinelu byl na hranici podražení. Rozhodčí nepřerušují a hra pokračuje dále.
     
    10:25
    Hosté se snaží vytvářet tlak, ale zatím je to tlak jen v držení kotouče.
     
    10:57
    Ani tento útok Žolíků nepřinesl zakončení. Puk byl zavezen za branku Gočarova a následně opouští útočné pásmo Dynama do středního pásma.
     
    11:21
    První komplikace. Vyloučen hráč Dynama za špatné střídání.
     
    12:15
    Jokerit se v úvodu přesilovky dostal do kombinace, ale následně přichází o puk. Jejich další snaha o založení útoku končí ofsajdem.
     
    12:51
    Boj o puk za Bočarovem, aktivní Nicklas Jensen se snaží něco vymyslet. Poslal puk na Mosese a pokračuje kombinace hostů.
     
    13:21
    Dynamo Moskva ustálo první oslabení tohoto třetího zápasu v sérii a na úvodní branku stále čekáme. Jokerit měl tlak, ale bez zakončení na branku.
     
    14:07
    Dobrý průnik Jokeritu po pravé straně a před branku si najížděl Steve Moses, avšak v tísni obránce nedokázal zpracovat přihrávku a poslat puk na branku.
     
    15:12
    Nyní je Dynamo nastěhováno v obranném pásmu soupeře. Dobrá střela, kterou Kalninš jen vyrazil. Po zisku puku zaútočili hosté a ti taktéž dokázali Bočarova donutit k zásahu a přerušení hry.
     
    16:15
    Hosté jsou aktivnějším týmem, avšak zatím si nedokázali vytvořit brankovou příležitost. Bočarov zatím chytá bez větších problémů. Avšak stejně tak Kalninš na druhé straně.
     
    17:07
    Puk za brankou Bočarova, Volkov čeká na vystřídání svého mužstva. Útok Dynama vedl skrze nahození do rohu kluziště, kde probíhal souboj o puk, který vyhrál soupeř.
     
    18:00
    Poslední dvě minuty první třetiny. Dynamo v pásmu Jokeritu nic nevymyslelo a puk se dostává zpět na hokejky Jokeritu.
     
    19:15
    Zakázané uvolnění Jokeritu a ještě budeme svědky vhazování před Kalninšem.
     
    19:35
    Rychlý útok Jokeritu a Bočarov vyráží přízemní střelu svým betonem.
     
    19:51
    Další zakončení na Bočarova a tentokrát chytá puk do své lapačky, tak ještě vhazování před jeho brankou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Stejně jako v úvodním zápase této série, jsme byli svědky bezbrankové první třetiny. Sledovali jsme vyrovnanou hru, kdy byli více na puku hosté, ale ani jeden celek se nedostal do vážnější šance, která by mohla vést k úvodní brance. Oba brankáři prozatím chytají spolehlivě. Domácí zatím spíše vyčkávají s čím přijel jejich soupeř, který musí dnes vyhrát, aby zdramatizovali tuto sérii.
     
    Střely na branku po první třetině: 7:10!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:35
    První vyloučení na straně hostů a i Jokerit se provinil špatným střídáním, stejně jako jejich soupeř v první třetině.
     
    20:54
    Dynamo se ihned dostalo do kombinace, ale špatná přihrávka zpět na modrou, kterou vystihl obránce a vyrazil puk do středního pásma.
     
    21:28
    Po dalším zavezení puku do obranného pásma Jokeritu znamenalo již zakončení. Kalninš bez problémů chytá puk.
     
    21:34
    Jokerit se osvobozuje ihned po vyhraném buly. Dynamu zbývá ještě minuta přesilové hry.
     
    22:14
    Po další delší a pomalé kombinaci se dostal do zakončení Ilja Nikulin, ale nemířil přesně a puk opouští obranné pásmo Jokeritu.
     
    22:25
    Hosté v plném počtu.I Jokerit zvládá své první oslabení a v této sérii i nadále čekáme na přesilovou branku.
     
    23:30
    Moses s pukem za brankou, ale následně nedokázal přihrát před branku a soupeř zahajuje ofenzívu.
     
    23:57
    Ta nepřinesla nic a hosté opět míří do útoku.
     
    24:20
    A po něm dobrá dorážka před brankou, Bočarov připraven a posílá puk do rohu kluziště, kde se jej ujímají jeho spoluhráči.
     
    25:22
    Bočarov rozehrál dlouhou přihrávkou puk do středního pásma, kde byl zachycen soupeřem a puk se k němu záhy vrací. Následně rozehrává již na svého obránce.
     
    25:37
    Je tu druhé vyloučení na straně hostí. Na trestnou lavici usedá Marko Anttila za pozdní dohrání.
     
    26:31
    Domácím se v první polovině přesilovky nedaří vůbec usadit v pásmu Jokeritu.
     
    27:00
    Dmitrij Kagarlickij v šanci, Kalninš drží bezbrankový stav zápasu!
     
    Nakonec je tu zkoumání branky přes video, tak uvidíme, zda nakonec bude platit. Nicméně, osobně, nevidím důvod, proč by branka neměla platit. Kalninš neměl puk plně pod kontrolou.
     
    27:20
    Tak POZOR! Branka nakonec není uznána! Hostující trenér byl se svým protestem úspěšný a na první přesilový gól budeme i nadále čekat!
    27:20 Neuznaná branka Dynama!
     
    28:01
    Domácí se cítí ukřivděni a nyní zvýšili svůj pohyb a pokračuje v obléhání branky Kalninše.
     
    28:20
    Jokerit dostává hru před Bočarova a ten po lehčí střele přerušuje hru a dává prostor ke komerční pauze.
     
    29:00
    Michal Čajkovský si dobře najížděl na odražený puk, nakonec nedokázal zpracovat a Jokerit vyhazuje puk.
     
    29:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak o této brance již nemůže být pochyb. VLADIMIR BRJUKVIN se dostal do pásma do volného prostoru. Na pravé straně mu najížděl ještě Patrik Zackrisson, avšak Brjukvin to vzal na sebe a střílí branku k pravé tyči. Asistence: Michal Čajkovský a Daniil Tarasov.
    29:19 Vladimir BRJUKVIN - 1:0
     
    30:02
    Moskva v další šanci, Kalninš měl nyní co dělat, aby vyrazil puk. Nakonec svízelnou situaci zvládá a Jokerit se snaží dostat na puk.
     
    31:13
    Defenzíva Jokeritu je nyní hodně propustná a hráči domácího celku se lehce dostávají ke střelám. Kalninš odolává.
     
    31:30
    Na druhé straně se dostal do zakončení Pekka Jormakka, který však byl ubráněn a nedokázal dorazit puk do branky.
     
    32:11
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit přežil další kritickou chvíli, kdy Kalninš jen vyrazil puk před svou brankou. Ve středním pásmu si hráči Dynama nerozuměli a puku se zmocnil PEKKA JORMAKKA, který svůj únik proměnil přízemní trefou podél betonu brankáře a vyrovnává stav třetího utkání této série. Asistence: Brian O'Neill.
    32:11 Pekka JORMAKKA - 1:1
     
    33:21
    Vedení domácích dlouho netrvalo a ti se nyní přihrávkami ve vlastním pásmu snaží uklidnit hru.
     
    33:38
    Rychlý útok Dynama a skvělý zákrok Kalninše. Dynamo nyní nebylo daleko od dalšího vedení v dnešním zápase!
     
    34:07
    Pěkná střela od modré čáry, kterou Bočarov vyrazil nad svou branku. Puk skončil za jeho brankou. Jokerit se jej zmocnil a i nadále kombinuje před Bočarovem.
     
    34:22
    Vše končím vyloučením na straně Dynama. Mozer jde na trestnou za držení
     
    34:55
    Pekka Jormakka se dostal ke střele. Bočarov připraven!
     
    35:36
    Následující čas přesilovky se Jokeritu příliš nedaří a mají problém s usazením v pásmu.
     
    35:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Fatální chyba Jokeritu ve středním pásmu. IVAN IGUMNOV se dostal k puku a jeho samostatný únik končí brankou v oslabení! Nicklas Jensen se jej snažil stíhat, ale marně. Asistence: Igor Makarov.
    35:45 Ivan IGUMNOV - 2:1
     
    37:00
    Poslední tři minuty druhé části hry. Jokerit se snaží napravit své zaváhání, ale Bočarov nyní předvedl další důležitý zákrok.
     
    37:46
    Puk v obranném pásmu hostů, kteří se budou pokoušet o další zteč branky svého soupeře. Zatím se jejich situace ani ve třetím zápase nevyvíjí vůbec dobře.
     
    38:42
    Nicklas Jensen dobře převzal puk na útočné modré čáře, ale jeho zakončení z levého úhlu nemělo šanci na úspěch.
     
    39:22
    Krátce před koncem druhé třetiny tu ještě uvidíme vyloučení a to na straně Jokeritu. Nicklas Jensen se za svou brankou provinil sekáním.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá perioda už nám přinesla branky. Dynamo Moskva bylo vždy o krok před svým soupeřem. Nejprve jim rozhodčí neuznali branku, na žádost hostujícího trenéra a video odhalilo, že o branku se nejednalo. Dynamo se však nadechlo k další ofenzívě a jejich další branka již byla plně regulérní. Žolíci velmi brzy vyrovnali, ale následně udělali hrubou chybu ve středním pásmu při své přesilovce a inkasovali podruhé! Jokerit i nadále žehrá na své horší defenzívě a uvidíme, jestli se jim podaří ve třetí části vykřesat naději na úspěch v tomto třetím vzájemném střetnutí této série!
     
    Střely na branku ve druhé třetině: 13:11!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Začala nám závěrečná třetina a domácí celek dohrává svou přesilovku z konce druhé třetiny.
     
    40:45
    Helsinský celek se dobře nyní brání a nedovoluje soupeři se uhnízdit v jejich pásmu.
     
    41:10
    Až nyní se Dynamu podařilo zakotvit v pásmu soupeře, ale není z toho žádná střelecká příležitost.
     
    41:38
    Hosté v plném počtu.
     
    41:44
    Zakázané uvolnění Dynama a Bočarov se nyní musí plně koncentrovat, protože hra se stěhuje zpět před jeho branku.
     
    42:17
    Přerušení hry a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    43:09
    Nyní sledujeme pasáž hry, kdy se bojuje hlavně o puk a nesledujeme žádné útočné akce na jednu či druhou branku.
     
    43:40
    Na obranném modré čáře Dynama došlo k menší strkanici, ale rozhodčí vše v zárodku zastavili.
     
    43:40
    Přece se jen bude vylučovat! Oba kohouti, Patrik Zackrisson a Kristian Vesalainen si půjdou odpočinout za hrubost.
     
    44:21
    Jokerit v obranném pásmu a chystá se k založení útočné akce. To se jim však vůbec nedaří a hra se odvíjí spíše ve středním pásmu.
     
    44:50
    Díky zakázanému uvolnění Dynama se Žolíci dostávají do pásma soupeře. Následovala delší kombinace, na jejímž konci zakončoval Nicklas Jensen, ale Bočarov je připraven a ukrývá puk pod svou lapačku.
     
    45:07
    John Norman vyzkoušel Bočarova a ten si připisuje další rychlý a pohotový zákrok.
     
    45:17
    Další zajímavá pobídka před Bočarova, tentokrát se však puku zmocnil obránce a ten jej vyváží ze svého pásma do bezpečnější zóny.
     
    45:51
    Jokerit opět v pásmu a začíná si vytvářet menší tlak. Hraje se již v plném počtu na obou stranách.
     
    46:18
    Tlak Jokeritu končí další úspěšným zásahem Bočarova. Dynamo je nyní v menším útlumu, který započal při hře čtyři na čtyři a více prostoru svědčilo hostům.
     
    47:23
    Krátký oddech při reklamní přestávce pomohl Dynamu, které se dostalo z tlaku a nyní drželi puk v pásmu soupeře, avšak bez střelby na Kalninše.
     
    47:51
    Dynamo vyhrálo buly ve vlastní pásmu, ale to se záhy opakuje, protože se provinili zakázaným uvolněním.
     
    48:41
    Sakari Manninen pospíchá za pukem, ale v souboji neuspěl a Dynamo podniká protiútok.
     
    49:10
    A jejich protiútok přinesl nebezpečnou situaci. Dva hráči ujížděli na dva obránce a po přihrávce nedokázal Ivan Muranov trefit puk a zamířil mimo levou tyčku!
     
    49:25
    Tarasovu střelu zpoza obránce vyrazil pozorný Kalninš!
     
    51:00
    Devět minut do konce zápasu a Jokeritu se krátí čas na potenciální úspěch a snížení stavu v sérii.
     
    51:30
    Dynamu se daří nyní přihrávat přes celou ledovou plochu a jejich soupeř urputně napadá a snaží se dostat puk pod svou kontrolu.
     
    52:07
    Střela hráče hostí, která byla blokována obranou a puk se na Bočarova vůbec nedostal. Z následného protiútoku musel zasahovat i Kalninš.
     
    52:54
    Šance pro Jokerit! Michal Čajkovský vyloučen za vysokou hůl a tohle je komplikace pro domácí celek. Uvidíme první přesilový gól?
     
    53:11
    Hosté vyváží puk z vlastní třetiny a zakládají útok. Ale nepodařilo se jim dostat do pásma a musí zpět pro puk ke své brance.
     
    53:54
    Po vyhraném souboji u mantinelu měli hráči hodně prostoru. Nejprve střílel Sami Lepistö, který nastřelil obránce, následnou střelu kryje Bočarov!
     
    54:00
    Střela ihned po vyhraném vhazování a puk jen o kousek minul branku. Následně se hostům nepodařilo udržet pásmo.
     
    54:40
    Tvrdá rána od modré a Jokerit mačká nyní svého soupeře. Ale zatím se jim nedaří podruhé rozvlnit síť za Bočarovem.
     
    54:54
    Domácí v plném počtu. Ani tahle přesilovka není využita a velká šance Jokeritu vzala za své.
     
    55:25
    Domácí celek nyní čeká bezesporu tvrdá šichta v defenzívě. Zvládnou udržet jednobrankové vedení nebo uvidíme prodloužení?
     
    55:51
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A nakonec se hostům daří opět vyrovnat! Tak tady to dnes vypadá na prodloužení. Sami Lepistö vystřelil od modré čáry a před brankou tečoval puk SAKARI MANNINEN. Asistence: Sami Lepistö a Marko Anttila.
    55:51 Sakari MANNINEN - 2:2
     
    57:06
    Nyní se dá očekávat opatrná hra od obou týmů a ani jeden z nich nebude chtít udělat chybu.
     
    57:30
    Nicméně Kalninš nyní musel dávat pozor. Soupeř nebezpečně nahazoval puk na jeho branku. Vše pro hostující tým dobře dopadlo.
     
    58:56
    Blíží se konec třetí třetiny. Jokerit nyní před brankou Bočarova nevymyslel nic zajímavého.
     
    59:35
    Dynamo má puk v držení a vše pomalu a jistě směřuje k prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Uf! Jokerit měl v těsném závěru závar před brankou soupeře, ale Nicklas Jensen nedokázal puk propasírovat za záda Bočarova. Výsledek 2:2 po třech odehraných třetinách znamená to, že se bude pokračovat dokud někdo z týmů nedá branku. Jokerit mířil ve třetí třetině za vyrovnáním, dokonce měl možnost přesilové hry, kterou nevyužil. Nicméně po jejím skončení se přece jen dostal ke své druhé brance a i nadále živí naději na snížení stavu v sérii.
     
    Střely ve třetí třetině: 5:12!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:16
    Započalo nám prodloužení, které se hraje ve čtyřech hráčích.
     
    60:30
    V první vážnější situaci se ocitl Sami Lepistö, ale nepřekonal Bočarova v jeho brance.
     
    61:00
    Jokerit vlétl do prodloužení aktivně a opět poslal puk na branku Dynama. V následném souboji za brankou ztrácí nad pukem kontrolu.
     
    61:37
    První zásah Kalninše v prodloužení a to proti zakončení Tarasova.
     
    62:18
    Začátek prodloužení započal hodně útočně, zejména ze strany Jokeritu.
     
    62:52
    Dmitrij Kagarlickij si najížděl do střelecké pozice, jeho pokus byl sražen a Kalninš byl ušetřen zásahu.
     
    63:10
    Kalninš kryje nahození. Nebezpečně před ním kroužil Daniil Tarasov, který se však k dorážce nedostal.
     
    64:18
    Útočení onou týmů opadlo a již oba celky hrají více na jistotu. Nyní mají puk v držení hosté, kteří s ním operují v pásmu soupeře.
     
    64:48
    Jokerit právě vstřelil branku!
    SAKARI MANNINEN je dnes platným tečujícím hráčem. I při této důležité brance dokázal před brankou sklepnout puk tak šikovně, že zapadl za záda Bočarova! Asistence: Sami Lepistö a Nicklas Jensen.
    64:48 Sakari MANNINEN - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Jokerit zvládá, pro něj, důležité utkání a snižuje stav série na 1:2! Jedno je po dnešním utkání jisté. Ať už další zápas na ledě Dynama dopadne jakkoliv, tato série se bude vracet zpět do Helsinek. Jestli to bude za stavu 2:2 nebo bude mít Dynamo blíže k postupu, to uvidíme, jak dopadne jejich další střetnutí, které je na programu v neděli.
     
    Československá stopa v utkání
    Michal Čajkovský: 0+1 = 1 bod, 3 střely na branku, jedno vyloučení, čas na ledě 12:23! (20:19:22)

    Adam Dořák

    Góly a asistencie: 30. Brjukvin (Čajkovský, Tarasov), 36. Igumnov (I. Makarov) – 33. Jormakka (O'Neill), 56. Manninen (Lepistö, Anttila), 65. Manninen (Lepistö, Nicklas Jensen)


    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Volkov, I. Nikulin, Čajkovský, Hietanen, Mironov, J. Zajcev, Koivisto, Menšikov – Kagarlickij, Indrašis, Šipačov – Brjukvin, Tarasov, Zackrisson – Rajsov, I. Makarov, Mozer – Igumnov, Jefremov, Muranov.
    Jokerit Helsinki: Kalniņš (Zapolski) – Kivistö, Lepistö, Jensen Aabo, O. Lauridsen, Lööv, A. Grant, E. Räsänen – Vesalainen, Joensuu, Regin – O'Neill, Jormakka, Norman – Moses, Manninen, Nicklas Jensen – Anttila, Platt, Pihlström – H. Ikonen.

    Rozhodca: D. Naumov, A. Ravodin – A. Sadovnikov, D. Sivov
    D. Moskva 4 2 Helsinki
    #1 Pondelok 25.02.2019 • 17:30
    Helsinki - D. Moskva 2:4
    #2 Streda 27.02.2019 • 17:30
    Helsinki - D. Moskva 2:3
    #3 Piatok 01.03.2019 • 17:30
    D. Moskva - Helsinki 2:3 koniec po predl.
    #4 Nedeľa 03.03.2019 • 15:00
    D. Moskva - Helsinki 3:0
    #5 Utorok 05.03.2019 • 17:30
    Helsinki - D. Moskva 2:1
    #6 Štvrtok 07.03.2019 • 17:30
    D. Moskva - Helsinki 6:2