Arsenal – Southampton 2:0 (kon.) | Manchester United – Liverpool 0:0 (kon.)
koniec
Manchester United
0:0 (0:0)
Liverpool FC
Nedeľa 24.02.2019, 15:05 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 27. kolo
Predzápasové kurzy
     
    79
    Spomínané striedanie je v tejto chvíli realitou. Možno trošku prekvapujúco končí v zápase Mohamed Salah, ktorého nahradí Divock Origi. Poradí sa mu podobný husársky kúsok ako v súboji s Evertonom?
     
    72
    Jürgen Klopp posiela na trávnik švajčiarskeho záložníka Xherdana Shaqiriho, ktorý rozhodol úvodné meranie síl v rámci tejto sezóny. Naopak, dnešné stretnutie sa končí pre Jordana Hendersona.
     
    43
    Skutočne neuveriteľné. Ole Gunnar Solskjær musel tretíkrát striedať už v prvom dejstve dnešného zápasu. Jesse Lingard si zrejme obnovil svoje staré svalové zranenie a namiesto neho prichádza Alexis Sánchez.
     
    31
    Prvýkrát v zápase musí striedať aj nemecký tréner Jürgen Klopp. Roberto Firmino odchádza na lavičku náhradníkov zrejme kvôli problémom s členkom a na jeho miesto prichádza útočník Daniel Sturridge.
     
    25
    To sú veci. Ole Gunnar Solskjær musí druhýkrát v dnešnom dueli nútene striedať. Tentokrát má zdravotné problémy španielsky tvorca hry Juan Mata. Na jeho miesto prichádza mladý Angličan Jesse Lingard.
     
    21
    Jordan Henderson bol v tesnom postavení mimo hry. Okrem toho sme svedkami avizovaného striedania. Ander Herrera kvôli zdravotným problémom končí a na jeho miesto prichádza Andreas Pereira.

    Miroslav Kováčik

    Góly:

    Karty:   82. Young (MAN) – 24. Milner (LIV), 83. Shaqiri (LIV), 90. Wijnaldum (LIV)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 1:4. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:17.
    Manchester United: de Gea – Young (C), Smalling, Lindelöf, Shaw – A. Herrera (21. Pereira), McTominay, P. Pogba – Mata (25. Lingard, 43. Alexis Sánchez) – R. Lukaku, Rashford.
    Náhradníci: Romero – Bailly, Dalot, Lingard, Pereira, Fred, Alexis Sánchez.

    Liverpool FC: Alisson – Milner, Matip, V. van Dijk, Robertson – Henderson (C) (72. Shaqiri), Fabinho, Wijnaldum – M. Salah (79. Origi), Firmino (31. Sturridge), Mané.
    Náhradníci: Mignolet – Alexander-Arnold, Keïta, Lallana, Origi, Sturridge, Shaqiri.

    Rozhodca: Michael Oliver – Stuart Burt, Simon Bennett – Andre Marriner