Košice – Trenčín 4:2 (kon.) | Žilina – Budapešť 3:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.)
Detva – Poprad 3:4 (0:1 po s.n.) | Zvolen – B. Bystrica 2:4 (kon.) | Miškovec – Nové Zámky 1:2 (1:2 po s.n.)
koniec
MsHK Žilina
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
MAC Budapešť
Piatok 15.02.2019, 17:35Tipos Extraliga (SR) • 51. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:39
    Budapešť dáva gól! Žilinčania sa tešili len 20 sekúnd a inkasujú. Fučík neudržal strelu Nagya, puk ostal niekde pod ním, no a dôrazný MÁTYÁS ODNOGA ho dostal za bránkovú čiaru!

    Asistencie: Krisztián Nagy, Cameron Burt
     
    47:19
    Žilina dala gól!
    Žilina odskakuje na rozdiel dvoch gólov! Beránek prihrával spoza brány, puk sa v bránkovisku odrazil na hokejku MARTINA PODEŠVU, ktorý ho poslal do siete!

    Asistencie: Petr Beránek, Lukáš Dubeň
     
    45:30
    Žilina dala gól!
    Puk spoza brány od Rudolfa Hunu prešiel až na hokejku EMILA BAGINA, ktorý si najprv položil brániaceho hráča a potom zavesil ponad Rajnovu vyrážačku!

    Asistencie: Rudolf Huna, Peter Húževka
     
    25:38
    Žilina dala gól!
    Žilinčania sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, Hvila však poslal nepresnú prihrávku Beránkovi len na korčule. Beránek si puk spracoval a vrátil ho späť pred bránu, kde bol LUKÁŠ HVILA a pred ním už len odkrytá brána.

    Asistencia: Petr Beránek
     
    03:48
    Budapešť dáva gól! V hre 5 na 4 Langkow našiel milimetrovou prihrávkou na druhej strane pri žŕdke BRANCE ORBANA, ktorý sa z prvej nemýlil, puk poslal ponad Fučíkovu lapačku!

    Asistencia: Chris Langkow

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 26. Hvila (Beránek), 46. Bagin (Huna, Húževka), 48. Podešva (Beránek, Dubeň) – 4. Orban (Langkow), 48. Odnoga (Nagy, Burt)


    MsHK Žilina: Fučík – Kučný, Matejka, Jankovič, Dubeň, Piegl, Bagin, Surán, Dlugoš – Jenčík, Húževka, Huna – Hvila, Podešva, Beránek – Rehák, Surovka, Milý – Coma, Ondruš, Síkela
    MAC Budapešť: Rajna – Pozsgai, Macaulay, Negrin, Dudás, Garát, Burt, Vokla – Orban, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Odnoga, Nagy, Terbócs – Pápa, Majoross, Szigeti

    Rozhodca: Orolín, Valach – Vyšný, Valo