Den Haag – Zwolle 1:0 (kon.)
koniec
HFC ADO Den Haag
1:0 (1:0)
PEC Zwolle
cz Piatok 15.02.2019, 20:00 • Cars Jeans Stadion • Holandská Eredivisie • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Utkání je u konce. Nepříliš pohledné utkání dnes rozhodla jediná branka, kterou dal šťastnější tým. Jediným střelcem duelu byl Giovanni Troupee, který se prosadil v poslední minutě prvního poločasu. ADO Den Haag tak zapisuje důležité body a odskakuje svému dnešnímu soupeři. (22:02:45)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Dobrá akce hostujícího celku. Jeden z hostů se dostal do šestnáctky, kde šel na dlouhý míč do skluzu. Ten ale jen protečoval, o faul se určitě nejednalo a sudí zvládli i tuto situaci.
     
    90+4
    Poslední šance na vyrovnání. Domácí faulovali ve středu hřiště, všichni hráči pádí do šestnáctky a brankář Mickey van der Hart posílá míč do ohně.
     
    90+3
    Snaha Zwolle by byla, ale Den Haag tenhle styl hry ubránil devadesát minut a pravděpodobně se to v následujících dvou minutách už moc nezmění. Nyní domácí jsou navíc v útoku.
     
    90+1
    Nad rámec druhého poločasu se bude hrát ještě dalších pět minutek. Do nastavení jdou s míčem na kopačkách hosté, ale těm už zbývá pramálo času...
     
    90
    Zwolle již nemyslí moc obranu a vsází vše na jednu kartu. Jeden z domácích se nyní dostal do vápna a přihrával na penaltu. Zde na poslední chvíli zasáhl pozorný obránce.
     
    89
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází John Goossens, přichází Shaquille Pinas.
     
    88
    Otevřela se hostující obrana a Erik Falkenburg mohl potvrdit výhru domácího celku. Na penaltě zakončoval pravačkou, ale pokus ze vzduchu skončil nad brankou.
     
    86
    Hosté mají větší držení míče i více ze hry, ale je to právě Den Haag, který dal branku a na ty se hraje... Zwolle se snaží, ale nejde to, prostě ne.
     
    85
    Zwolle kombinuje na útočné polovině, ale Den Haag vysoce napadá a nechce pustit hosty k něčemu, co by mohlo vést ke vstřelení vyrovnávací branky.
     
    83
    Cesta hostů alespoň za bodem se slušně zdramatizovala. Nyní to hráči v modrém zkoušeli centrem do vápna, kde se ale k míči jeden z hráčů nedostal a ten skončil v zámezí.
     
    82
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Tomáš Necid, přichází Erik Falkenburg.
     
    81
    Červenou kartu dostává Younes Namli (PEC Zwolle).
     
    81
    Younes Namli a Sheraldo Becker se po souboji na levé straně dostali do potyčky a nakonec je z toho pořádná karetní mela! Hostující hráč po řečích dokonce vidí červenou kartu!
     
    80
    Zwolle ovšem v aktivitě pokračovalo a bylo opět nebezpečné. Jejich tlak se začínám stupňovat a pokud to tak bude pokračovat, máme se ještě na co těšit.
     
    79
    Hosté se dostávali po pravé straně do útoku a jeden z hráčů přihrával na penaltu. Zde se ale nikdo v modrém neprosadil a domácím se povedlo míč odehrát.
     
    78
    Střídání v týmu PEC Zwolle: ze hřiště odchází Ouasim Bouy, přichází Zian Flemming.
     
    77
    Abdenasser El Khayati se nyní na levé straně dostal pod tlak a dokázal odkopnout alespoň do autu. Hra bude pokračovat vhazováním Zwolle na pravé straně.

    David Panuška

    Góly: 45. Troupee

    Karty:   81. Becker (HAA) – 30. Ehizibue (ZWO), 62. Namli (ZWO)   81. Namli (ZWO)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:8.
    HFC ADO Den Haag: Zwinkels – Troupee (71. Malone), Beugelsdijk, Kanon, Meijers – Immers, D. Bakker, El Khayati – Becker, Necid (82. Falkenburg), Goossens (89. Pinas).
    Náhradníci: Groothuizen, Havekotte – Malone, Gorter, Pinas, Goppel, Falkenburg, Lorenzen, Hooi, Čang.

    PEC Zwolle: van der Hart – Hamer, van Polen, Lam, Ehizibue – Bouy (78. Flemming), Namli, Clement – V. van Crooij (73. Dekker), Thy, Elbers (69. Leemans).
    Náhradníci: Boer, Bouzanis – Leemans, Flemming, Dekker, Genreau, Lachman, S. van den Berg, van den Belt.

    Rozhodca: Kooij – Bluemink, Vandeursen