Vladivostok – Helsinki 4:1 (kon.) | Chabarovsk – Jaroslavľ 0:2 (kon.) | Red Star Kunlun – Čerepovec 1:4 (kon.)
Novosibirsk – Soči 5:4 (kon.) | Barys – S.Moskva 4:5 (kon.) | CSKA Moskva – Metallurg Magnitogorsk 3:0 (kon.)
Dinamo Minsk – Viťaz 2:3 (po pr.) | Petrohrad – Nižnekamsk 2:3 (po pr.) | Omsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.)
Riga – Jekaterinburg 1:2 (po pr.) | HC Slovan – Čeljabinsk sk 0:2 (kon.)
koniec
Kunlun
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Severstaľ Čerepovec
cz Utorok 15.01.2019, 12:30 • Feiyang Skating Centre • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:06 Alexej MICHNOV - 1:4
     
    59:06
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Ještě před modrou čárou zamířil ALEXEJ MICHNOV přesně doprostřed opuštěné branky. Je definitivně rozhodnuto! Bez asistence.
     
    55:24
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Ville Lajunen – 2 min., podrážení).
     
    54:53
    Rána jako z děla! Lapenkov (Čerepovec) otestoval pevnost Karhunenovy vyrážečky.
     
    48:41
    Kolem brány nebezpečně motající se Čerepovečtí jsou pro Karhunena opravdu velkou hrozbou. Gólman Kunlunu musel k ledu přikovat svůj beton, aby Gračjov neprostrčil puk pod ním.
     
    46:54
    Právě tým Severstalu mohl jít do trháku! K zadní tyči najíždějící Zacharčuk však dostal kolmou přihrávku na paty a podle toho jeho následné zakončení dopadlo.
     
    44:18
    Hosté měli namále! Neposedný kotouč poskakoval brankovištěm až do té doby, než ho na chvíli dezorientovaný Furch přikryl lapačkou.
     
    41:00
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Alexej Michnov – 2 min., podrážení).
    39:45 Dmitrij MARKOVIN - 1:3
     
    39:45
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Při předchozí trefě jsem chtěl ještě dodat, že domácí odejdou do kabin povzbuzeni o kontaktní gól. Nakonec tomu tak ale není! Kunlunskou radost totiž záhy překazil DMITRIJ MARKOVIN, který Karhunena chladnokrevně prostřelil. Asistence: Alexandr Petunin.
    39:33 Brandon YIP - 1:2
     
    39:33
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Rudá hvězda se poprvé rozzářila až na konci druhé třetiny, kdy hru v početní převaze využil BRANDON YIP. Kunlunský kapitán se u levé tyče dostal k puku, který se po předchozí střele převalil přes ruku gólmana, a s protivníkem pod nohama ho doklepl do prázdné branky. Asistence: Martin St. Pierre a Ville Lajunen.
     
    39:13
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Ivan Glazkov – 2 min., napadení).
     
    36:23
    Karhunen měl nečekané starosti! Po lehkém nahození Sizova totiž natáhl rukavici bránící Lockhart a trochu pozměnil směr puku. Finský gólman naštěstí pro Kunlun stihl zareagovat a kotouč nechal spadnout do koše své lapačky.
     
    26:20
    Další vrásky na Karhunenovo čelo přidělal Gračjov (Čerepovec)! Finský gólman měl štěstí, že ho střela zblízka trefila do výstroje.
    24:01 Geoffrey KINRADE - 0:2
     
    24:01
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A povedlo se! V předbrankovém prostoru nedostatečně bráněný GEOFFREY KINRADE obdržel přihrávku zpoza branky, po které střelou pod břevno zdvojnásobil čerepovecký náskok. Karhunen zůstal bez šance na jakýkoliv zákrok. Asistence: Bogdan Jakimov.
     
    18:16
    Navzdory tomu měl na hokejce vyrovnání Palola! Kunlunský hráč obdržel přihrávku do mezikruží, v tutovce však nechal vyniknout Furcha.
     
    12:17
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Alexandr Petunin – 2 min., podrážení).
    08:11 Jevgenij LAPENKOV - 0:1
     
    08:11
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Možná překvapivě otevírá skóre Severstal! Jakimov poslal puk do jízdy JEVGENIJI LAPENKOVOVI a ten přelstil Karhunena bekhendovým blafákem. Asistence: Bogdan Jakimov a Arturs Kulda.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 40. Yip (St. Pierre, V. Lajunen) – 9. Lapenkov (Jakimov, Kulda), 25. Kinrade (Jakimov), 40. Markovin (Petunin), 60. Michnov


    Kunlun: Karhunen (C. Sun) – V. Lajunen, Järvinen, Viklund, Vitásek, Lofquist, Bartley, Parlett – Yip (C), Shore, Mertl – Palola, Fontain, Lundh – Squires, St. Pierre, Latta – Seto, Lockhart.
    Severstaľ Čerepovec: Furch (Korobov) – Kinrade, Sizov, Glazkov, Lekomcev, Chochlov, Megalinskij, Kulda, Kudako – Jakimov, Monachov, Lapenkov – Michnov, Trubačov (C), Geraskin – Kodola, Petunin, Markovin – Gračjov, I. Zacharčuk, J. Bodrov.

    Rozhodca: Kulakov, Beljajev – Sazonov, Sadovnikov