Slavia – Litoměřice 2:3 (1:2 po s.n.) | Přerov – Třebíč 1:2 (kon.) | Motor ČB – Ústí n/L 2:3 (kon.)
Prostějov – Havířov 3:0 (kon.) | Kadaň – Kladno 1:7 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
HC Dukla Jihlava
3:4 (1:2, 2:0, 0:1 - 0:1)
HC Frýdek-Místek
cz Sobota 29.12.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance Liga (CZ) • 40. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:38 Michal KOVAŘČÍK - 3:4
     
    60:38
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je konec, Frýdek využívá přesilovku a dokonává zmar favoritů v tomto kole! MICHAL KOVAŘČÍK kompletuje hattrick po krásné individuální akci, když nejprve naznačil objetí branky, následně pak zasunul kotouč zpoza branky za zmateného Brože! Asistence: Jan Rudovský, Rostislav Martynek.
    47:43 Adam FLOK - 3:3
     
    47:43
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Dukla si vybrala chvilku smůly, Frýdek srovnává na 3:3! Kotouč šel od pravého mantinelu na modrou k ADAMU FLOKOVI, který vypálil. Jeho střelu ale tečoval jeden z domácích obránců a Brož se lapačkou natahoval marně! Asistence: Lukáš Kaukič.
    29:03 Matěj PEKR - 3:2
     
    29:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava otáčí vývoj zápasu! Nejprve půlka stadionu slavila, to když Pohl trefil od modré boční síť. V tlaku ale domácí zůstali a Skořepa dostal puk na pravý kruh. Počkal si, než mu najede MATĚJ PEKR, který z první trefil vingl a rozjásal tribuny! Asistence: Josef Skořepa.
    23:09 Tomáš HARKABUS - 2:2
     
    23:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Máme opět srovnáno! A tenhle gól jde jednoznačně za Michalem Hlinkou. Byl to on, který u vlastní branky vybojoval puk, šel s ním sám po levém křídle, prohodil si obránce Frýdku a dostal se až před Malíka. Následně jednoduše přihrál najíždějícímu TOMÁŠI HARKABUSOVI, který zametl do prázdné. Asistence: Michal Hlinka.
    08:01 Michal KOVAŘČÍK - 1:2
     
    08:01
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že MICHAL KOVAŘČÍK bude dnes rozdílovým hráčem hostí. V předbrankovém prostoru byl volný, dostal kotouč zpoza brány od Bartka a z nápřahu opět posílá hosty do vedení! Asistence: Jan Bartko.
    06:25 Lukáš KLÍMA - 1:1
     
    06:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava ale dokázala velice rychle srovnat! Ihned po buly si Dukla vytvořila tlak v útočném pásmu a od modré přes clonu pálil po naléhání diváků Štindl. Malík vyrazil pravým betonem přímo na hůl LUKÁŠE KLÍMY, který se jednoduše prosadil a srovnal stav utkání! Asistence: Petr Štindl.
    05:50 Michal KOVAŘČÍK - 0:1
     
    05:11
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Anděl vyjel z trestné současně s tím, kdy Frýdek dal první gól! Na pravé straně se s pukem uvolnil Husák, křižně přehrál na MICHALA KOVAŘČÍKA, který překvapivou střelou z úhlu snížil decibelovou hladinu na domácím stadionu! Asistence: Patrik Husák.

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 7. Klíma (Štindl), 24. Harkabus (M. Hlinka), 30. Pekr (Skořepa) – 6. M. Kovařčík (Husák), 9. M. Kovařčík (Bartko), 48. Flok (Kaukič), 61. M. Kovařčík (Rudovský, Martynek)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Lundström) – J. Pohl, J. Holý, Štebih (A), Černohorský, Štindl, Mareš, Půža – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Klíma, Čachotský, Zeman – Harkabus, M. Hlinka, T. Havránek – D. Čermák, Juda, Hrníčko.
    HC Frýdek-Místek: Malík (Ochman) – Husák, D. Stránský, Zahradníček, Bartko, Krisl, L. Kovář, Hrachovský – Martynek (C), Klimša (A), Kofroň – Kaukič, Przybyla, Rudovský – Motloch, Kuťák, Flok – Kafka, M. Kovařčík.

    Rozhodca: Vokřál, Barek – Kreuzer, Pechánek

    Diváci: 2 625