Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Nitra 1:6 (kon.) | B. Bystrica – Budapešť 7:2 (kon.)
Detva – Zvolen 6:5 (po pr.) | Nové Zámky – Žilina 6:0 (kon.) | Miškovec – Košice 5:4 (kon.)
koniec
HC MONACObet Banská Bystrica
7:2 (2:0, 2:2, 3:0)
MAC Budapešť
Piatok 28.12.2018, 17:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia teraz absolútne prepadli v strednom pásme. Barani sa dostali do brejku, tentokrát to zobral na seba ÉRIC FAILLE a šikovnou strelou medzi nohy zaznamenáva 12. gól v sezóne. Asistencie: Karol Sloboda a Guillaume Asselin.
     
    50:47
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia predviedli katastrofálnu rozohrávku vo vlastnej obrannej tretine. Prihrávku zachytil Brock Higgs, krásnou "žabkou" posunul puk na JÁNA SÝKORU, ktorý strelou z prvej nedal šancu Miklósovi Rajnovi. Asistencia: Brock Higgs.
     
    45:18
    Banská Bystrica dala gól!
    Na ľadovej ploche pristálo pár čiapok, čo znamená, že GUILLAUME ASSELIN predsa len skompletizoval hetrik v dnešnom zápase. Domáci zachytili rozohrávku, Éric Faille posunul puk na spomínaného hráča, ktorý z tesnej blízkosti prekonal Miklósa Rajnu. Asistencie: Éric Faille a Benjamin Marshall.
     
    31:18
    Budapešť dáva gól! Hostia sa vracajú späť do zápasu. Cameron Burt začal rýchlu akciu krížnou prihrávkou na MÁRTONA PÁPU. Ten vystrelil švihom cez brániaceho obrancu Mareka Bira a trafil presne pod hornú žrď domácej svätyne. Asistencia: Cameron Burt.
     
    30:16
    Budapešť dáva gól! Domáci hokejisti hrali trošku ľahkovážne a sú za to potrestaní inkasovaným gólom. Tentokrát sa dostal do samostatného úniku ISTVÁN TERBÓCS a strelou k pravej žrdi prekonal Stephona Williamsa. Bez asistencie.
     
    25:18
    Banská Bystrica dala gól!
    Vyzerá to tak, že o osude zápasu je rozhodnuté. JÁN SÝKORA zobral puk v obrannom pásme, preštrikoval sa cez brániaceho Zsombora Garáta a bekhendom pretlačil puk do siete. Asistencie: Vladimír Mihalik a Karol Sloboda.
     
    21:22
    Banská Bystrica dala gól!
    Zverenci Dana Cemana strieľajú tretí gól. Vladimír Mihalik strieľal od modrej čiary, Miklós Rajna puk iba vyrazil pred seba, čím umožnil gólovú dorážku pre BROCKA HIGGSA. Asistencie: Vladimír Mihalik a Karol Sloboda.
     
    19:11
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci hokejisti expresne rýchlo využívajú presilovú hru a vedú o dva góly. Éric Faille so šťastím našiel krížnou prihrávkou GUILLAUMA ASSELINA a ten z ľavého kruhu na vhadzovanie trafil presne k bližšej žrdi. Asistencie: Éric Faille a Benjamin Marshall.
     
    13:53
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia. Autorom presného zásahu je GUILLAUME ASSELIN, ktorý dostal prihrávku od pravého mantinelu, natlačil sa až pred bránu súpera a z tesnej blízkosti skóroval. Asistencie: Éric Faille a Eric Selleck.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 14. Asselin (Faille, Selleck), 20. Asselin (Faille, Marshall), 22. Higgs (Mihalik, K. Sloboda), 26. J. Sýkora (Mihalik, K. Sloboda), 46. Asselin (Faille, Marshall), 51. J. Sýkora (Higgs), 59. Faille (K. Sloboda, Asselin) – 31. Terbócs, 32. Pápa (Burt)


    HC MONACObet Banská Bystrica: Williams – Marshall, Southorn, K. Sloboda, Mihalik, Kubka, Ďatelinka, Biro – Asselin, Faille, Selleck – J. Sýkora, Higgs, Bartánus – Koper, Zigo, R. Varga – Gabor, Češík, Kabáč – Török
    MAC Budapešť: Rajna – Macaulay, Pozsgai, J. Dudás, Negrin, Burt, Garát, Vokla, Szigeti – Bodó, Langkow, Orban – Dansereau, K. Nagy, Klempa – Terbócs, J. Brown, Szabad – Pápa, Majoross, Odnoga

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Daniel Konc st. – Jozef Valo, Tomáš Gegáň – Erik Neuzer

    Diváci: 2772