Lipt. Mikuláš – Zvolen 1:4 (kon.) | Orange 20 – Budapešť 4:5 (po pr.) | B. Bystrica – Nitra 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
HK Orange 20
4:5 (0:1, 2:3, 2:0 - 0:1)
MAC Budapešť
Utorok 04.12.2018, 17:00 • ZŠ Piešťany • Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec stretnutia, kde sa rozhodlo až po predĺžení. Tam boli úspešnejší hostia. Bol to Chris Langkow kto svojím presným zásahom stanovil konečný výsledok 5:4 po predĺžení. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:23:33)
     
    Koniec zápasu.
     
    63:10
    Budapešť dáva gól!
    K puku sa vo vlastnom pásme dostal CHRIS LANGKOW, ktorý individuálnym spôsobom prešiel cez brániaceho hráča, pohral sa aj s gólmanom, ktorého oklamal šikovnou kľučkou a následne len zasunul puk do prázdnej brány. Budapešť zvíťazila nad mladíkmi 5:4 po predĺžení. Asistencie: Chris Bodó, Jesse Ray Dudás.
     
    62:57
    Kupec sa prezentoval obetavým zákrokom, po ktorom nedovolil súperovi presne zakončiť.
     
    62:05
    Puk sa nachádza za bránou mladíkov, kde jeden z nich čaká, kým jeho spoluhráči stihnú vystriedať.
     
    60:47
    Dlugoš priviezol puk do útočného pásme, kde nemal komu prihrať, a tak zakončil spoza brániaceho hráča. Jeho strelecký pokus Miklós Rajna vyrazil do rohu klziska.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Máme tu koniec tretej tretiny, kde dvomi rýchlymi gólmi dokázali pomaranče vyrovnať nepriaznivý stav stretnutia na 4:4, a tak budeme pokračovať do predĺženia. My sa vám opäť hlásime po krátkej prestávke.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:20
    K puku sa po chybe brániaceho hráča dostal Odnoga, ktorý sa strelou z otočky snažil prekonať Samuela Hlavaja. Ten si na tento pokus dal pozor a puk zachytil.
     
    58:00
    Do konca riadnej hracej časti ostávajú posledné dve minúty.
     
    57:03
    HK Orange 20 dalo gól!
    Toto je veľmi studená sprcha pre hráčov Budapešti, keď v prebiehu niekoľkých sekúnd inkasovali druhýkrát, a tak prišli o dvojgólové vedenie. Aj tento gól strelil MILOŠ FAFRÁK, ktorý sa nikým nekrytý nachádzal pred odkrytou bránou súpera, kde mu Jakub Urbánek poslal presnú prihrávku, do ktorej sa oprel z prvej a opäť skóroval. Stav stretnutia je vyrovnaný 4:4! Asistencie: Jakub Urbánek, Marcel Dlugoš
     
    56:27
    HK Orange 20 dalo gól!
    MILOŠ FAFRÁK sa po vyhratom vhadzovaní dostal k puku po prihrávke Andreja Kollára, priblížil sa bližšie k bráne a neskôr švihom našiel medzeru medzi brankárom a pravou tyčkou. Stav stretnutia je 3:4! Domáci hokejisti budú pokračovať presilovou hrou piati proti štyrom. Asistencie: Andrej Kollár, Oliver Giertl.
     
    56:21
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Scott Macalay – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    55:15
    Puk sa nachádza v obrannom pásme mladíkov, odkiaľ sa pokúsia niečo vymyslieť smerom dopredu.
     
    54:52
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Chris Bodó – 2 min., hákovanie).
     
    54:11
    Puku sa dotkol aj Miklós Rajna, ktorý išiel za vlastnú bránu, aby spracoval puk svojmu spoluhráčovi.
     
    52:24
    Hostia v plnom počte.
     
    51:20
    Mladíci sa už usadili v útočnej tretine, kde roztočili svoj presilovkový kolotoč.

    Róbert Gašpárek

    Góly a asistencie: 28. Kollár (Giertl), 40. Giertl (Fafrák, Kupec), 57. Fafrák (Kollár, Giertl), 58. Fafrák (Urbánek, Dlugoš) – 12. Klempa (Negrin), 27. Langkow (Dudás, Bodó), 32. Negrin (Bodó, Nagy), 37. Dudás (Dansereau, Brown), 64. Langkow (Bodó, Dudás)


    HK Orange 20: Hlavaj – Švec, Kupec, Dlugoš, Boldižár, Nahálka, Brincko, Štefanka, Golian – Fafrák, Kollár, Giertl – Urbánek, Havrila, Kover – Minárik, Sojka, Čenka – Juščák, Džugan, Lunter
    MAC Budapešť: Rajna – Macalay, Pozsgai, Dudás, Vokla, Burt, Negrin, Csollák – Bodó, Langkow, Nagy – Dansereau, Brown, Klempa – Szabad, Terbócs, Odnoga – Kedves, Majoross, Pápa

    Rozhodca: Jonák, Novák – Valo, Orolin