Lipt. Mikuláš – Zvolen 1:4 (kon.) | Orange 20 – Budapešť 4:5 (po pr.) | B. Bystrica – Nitra 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
HK Orange 20
4:5 (0:1, 2:3, 2:0 - 0:1)
MAC Budapešť
Utorok 04.12.2018, 17:00 • ZŠ Piešťany • Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:10
    Budapešť dáva gól!
    K puku sa vo vlastnom pásme dostal CHRIS LANGKOW, ktorý individuálnym spôsobom prešiel cez brániaceho hráča, pohral sa aj s gólmanom, ktorého oklamal šikovnou kľučkou a následne len zasunul puk do prázdnej brány. Budapešť zvíťazila nad mladíkmi 5:4 po predĺžení. Asistencie: Chris Bodó, Jesse Ray Dudás.
     
    57:03
    HK Orange 20 dalo gól!
    Toto je veľmi studená sprcha pre hráčov Budapešti, keď v prebiehu niekoľkých sekúnd inkasovali druhýkrát, a tak prišli o dvojgólové vedenie. Aj tento gól strelil MILOŠ FAFRÁK, ktorý sa nikým nekrytý nachádzal pred odkrytou bránou súpera, kde mu Jakub Urbánek poslal presnú prihrávku, do ktorej sa oprel z prvej a opäť skóroval. Stav stretnutia je vyrovnaný 4:4! Asistencie: Jakub Urbánek, Marcel Dlugoš
     
    56:27
    HK Orange 20 dalo gól!
    MILOŠ FAFRÁK sa po vyhratom vhadzovaní dostal k puku po prihrávke Andreja Kollára, priblížil sa bližšie k bráne a neskôr švihom našiel medzeru medzi brankárom a pravou tyčkou. Stav stretnutia je 3:4! Domáci hokejisti budú pokračovať presilovou hrou piati proti štyrom. Asistencie: Andrej Kollár, Oliver Giertl.
     
    56:21
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Scott Macalay – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    54:52
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Chris Bodó – 2 min., hákovanie).
     
    50:24
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Kevin Szabad – 2 min., podrazenie).
     
    49:47
    Domáci hráči sa dostali do prečíslenia traja proti jednému. Pri puku bol Juščák, ktorý to zobral na seba, ale bol z toho len slabý strelecký pokus, s ktorým si Miklós Rajna poradil.
     
    39:02
    HK Orange 20 dalo gól!
    Miloš Fafrák poslal milimetrovú prihrávku do predbránkového priestoru, kde sa už nachádzal nikým nekrytý OLIER GIERTL, ktorý strelou z prvej rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 2:4! Domáci budú dohrávať presilovú hru piati proti štyrom. Asistencie: Miloš Fafrák, Martin Kupec.
     
    38:49
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Jesse Ray Dudás – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    38:26
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Krisztián Nagy – 2 min., sekanie).
     
    36:44
    Budapešť dáva gól!
    Keegan Dansereau krásnym pohybom oklamal brániaceho hráča a keď sa už zdalo, že bude zakončovať, posunul puk lepšie postavenému JESSEMU RAYOVI DUDÁSOVI, ktorý strelou z prvej trafil odkrytú časť bránky. Stav stretnutia je 1:4! Asistencie: Keegan Dansereau, Jared Brown.
     
    31:33
    Budapešť dáva gól!
    Sledovali sme peknú kombinačnú akciu hostí počas presilovky, ktorú presnou strelou zakončil JOHN NEGRIN. Ten svojou bombou prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Chris Bodó, Krisztián Nagy.
     
    30:54
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Jakub Kover – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    27:51
    HK Orange 20 dalo gól!
    Oliver Giertl vysunul v strednom pásme rýchlejšieho ANDREJA KOLLÁRA, ktorý sa v útočnom pásme odpútal od brániaceho hráča a neskôr strelou švihom našiel voľný priestor v ľavej časti bránky. Stav stretnutia je 1:2! Asistencia: Oliver Giertl.
     
    26:06
    Budapešť dáva gól!
    Jesse Ray Dudás zakončil z dobrej pozície, ale túto strelu ešte obetavo zblokoval brániaci hráč. Puk sa mu však odrazil späť na hokejku, poslal ho vedľa stojacemu CHRISOVI LANGKOWI, ktorý nemal problém zasunúť puk do odkrytej bránky. Stav stretnutia je 0:2! Asistencie: Jesse Ray Dudás, Chris Bodó.
     
    22:40
    K puku sa dostal jeden z hráčov Budapešti, ktorý svoju delovku namieril len do konštrukcie bránky Samuela Hlavaja. To bola šanca!
     
    20:54
    Sledovali sme fantastický zákrok v podaní Samuela Hlavaja, ktorý ešte dokázal vyraziť puk, ktorý pomaly smeroval za bránkovú čiaru.
     
    12:45
    Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Ján Nahálka – 2 min., držanie hokejky).
     
    11:35
    Budapešť dáva gól!
    Hostia sa v oslabení dostali do prečíslenia dvaja proti jednému. Pri puku bol TOMÁŠ KLEMPA, ktorý to zobral na seba a strelou z backhandu prekonal domáceho gólmana. Stav stretnutia je 0:1! Asistencia: John Negrin.
     
    11:23
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Roland Vokla – 2 min., podrazenie).
     
    08:19
    Keegan Dansereau sa snažil využiť fatálnu chybu Luntera. Ocitol sa zoči-voči gólmanovi, ktorého však nedokázal ani nadvakrát prekonať.

    Róbert Gašpárek

    Góly a asistencie: 28. Kollár (Giertl), 40. Giertl (Fafrák, Kupec), 57. Fafrák (Kollár, Giertl), 58. Fafrák (Urbánek, Dlugoš) – 12. Klempa (Negrin), 27. Langkow (Dudás, Bodó), 32. Negrin (Bodó, Nagy), 37. Dudás (Dansereau, Brown), 64. Langkow (Bodó, Dudás)


    HK Orange 20: Hlavaj – Švec, Kupec, Dlugoš, Boldižár, Nahálka, Brincko, Štefanka, Golian – Fafrák, Kollár, Giertl – Urbánek, Havrila, Kover – Minárik, Sojka, Čenka – Juščák, Džugan, Lunter
    MAC Budapešť: Rajna – Macalay, Pozsgai, Dudás, Vokla, Burt, Negrin, Csollák – Bodó, Langkow, Nagy – Dansereau, Brown, Klempa – Szabad, Terbócs, Odnoga – Kedves, Majoross, Pápa

    Rozhodca: Jonák, Novák – Valo, Orolin