Lipt. Mikuláš – Zvolen 1:4 (kon.) | Orange 20 – Budapešť 4:5 (po pr.) | B. Bystrica – Nitra 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
HC´ 05 Banská Bystrica
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 1:0)
HK Nitra
Utorok 04.12.2018, 17:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:48
    Banská Bystrica dala gól!
    Je rozhodnuté! Domáci hokejisti využívajú presilovú hru a Nitru zdolali už po dvanástykrát v sérii. Autorom presného zásahu je ÉRIC FAILLE. Ten sa prezentoval pohotovou dorážkou po vyrazenej strele Andreja Šťastného. Asistencie: Andrej Šťastný a Ján Sýkora.
     
    56:02
    Banská Bystrica dala gól!
    A je vyrovnané. Domáci vybojovali puk pri mantineli, smerom na bránu ho poslal Benjamin Marshall a šikovným tečom sa tesne pred bránou prezentoval ERIC SELLECK. Gól odobril aj videorozhodca, a tak je opäť všetko otvorené. Asistencie: Benjamin Marshall a Karol Sloboda.
     
    39:10
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak sa to domácim predsa len podarilo. JÁN SÝKORA si poriadne predĺžil striedanie, no určite toho neľutuje. Prudko vystrelil z pravého kruhu na vhadzovanie a prestrelil všetko, čo mu stále v ceste. Oceniť treba aj prácu Andreja Šťastného na úrovni bránkoviska. Asistencie: Benjamin Marshall a Guillaume Asselin.
     
    07:39
    Nitra dala gól!
    Zverenci Antonína Stavjaňu zvyšujú svoj náskok a ešte budú pokračovať v klasickej presilovke. Domáci brankár iba vyrazil strelu Graema McCormacka od modrej čiary. Následne Judd Blackwater posunul puk na voľného BRANISLAVA RAPÁČA a ten už nemal problém trafiť odkrytú časť brány. Asistencie: Judd Blackwater a Graeme McCormack.
     
    04:06
    Nitra dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia. JURAJ MAJDAN sa dostal k puku tesne pred brankárom Stephonom Williamsom, no prekonať ho nedokázal. Následne vrátil puk do ohňa Lane Scheidl a prvý menovaný hráč šikovným tečom predsa len skóroval. Asistencia: Lane Scheidl.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 40. J. Sýkora (Marshall, Asselin), 57. Selleck (Marshall, K. Sloboda), 62. Faille (Šťastný, J. Sýkora) – 5. Majdan (Scheidl), 8. Rapáč (Blackwater, McCormack)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Marshall, Nemčík, K. Sloboda, Biro, Kubka, Ďatelinka, Bodnár – Asselin, Faille, Selleck – J. Sýkora, Šťastný, Török – Kabáč, Češík, Gabor – R. Varga, Zigo, Lichanec.
    HK Nitra: Šimboch (Foltán) – McCormack, Mezei, Morrison, Rais, Versteeg, M. Pupák, Korím – Blackwater, M. Slovák, Lantoši – Majdan, Kerbashian, Scheidl – Rapáč, Bortňák, S. Buček – Hrušík, Čaládi, J. Šiška – Pätoprstý

    Rozhodca: Vladimír Goga, Peter Stano – Peter Rojík, Šimon Synek – Ján Majling

    Diváci: 2491