Montreal – Tampa Bay 1:4 (kon.) | Washington – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Islanders – NJ Devils 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 0:5 (kon.) | Detroit – Edmonton 3:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 1:5 (kon.)
Nashville – Boston 1:0 (kon.) | Vegas – Carolina 3:0 (kon.) | Calgary – Chicago 5:3 (kon.)
LA Kings – Columbus 4:1 (kon.) | San Jose – Philadelphia 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
Washington Capitals
3:4 (0:2, 2:1, 1:0 - 0:1)
Dallas Stars
cz Nedeľa 04.11.2018, 00:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:17 Jason DICKINSON - 3:4
     
    63:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    Druhý bod získává parta okolo kapitána Jamieho Benna! Carlson se vydal až k vlastní brance, odkud špatně přihrál rozjíždějícímu se Vránovi. Puk vystihl JASON DICKINSON a rychle si připravil střelu z vrcholku pravého kruhu, která Holtbymu prošla mezi betony až do sítě. Bez asistence.
     
    60:59
    Seguin byl v šanci faulován a po ponechané výhodě dostal možnost reparátu z trestného střílení. Kanadský útočník mířil nad lapačku, kterou Holtby vyškrábl kotouč nad břevno!
    47:57 Jevgenij KUZNĚCOV - 3:3
     
    47:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals využívají přesilovku a po dlouhé době srovnávají se svým soupeřem krok! JEVGENIJ KUZNĚCOV držel puk za koncovou čárou. Nabízela se mu přihrávka na Oshieho, nicméně to z pravé strany zkusil sám a podruhé nachytal Bishopa, který si trestuhodně nepohlídal prostor u bližší tyče. Asistence: T. J. Oshie, Nicklas Bäckström.
     
    46:39
    Domácím může pomoct přesilová hra. Roman Polák podle rozhodčích fauloval Burakovského a jde si odsedět trest za nedovolené bránění.
     
    38:41
    V 39. minutě si Capitals zahrají svou druhou přesilovou hru. Za nedovolené bránění Alexandra Ovečkina si jde odpočinout centr čtvrté formace Jason Dickinson.
    32:31 Brett CONNOLLY - 2:3
     
    32:31
    Washington právě vstřelil branku!
    Další šance Capitals už končí gólem na 2:3! BRETT CONNOLLY se dostal k dorážce své vlastní střely z levého kruhu a na úrovni břevna baseballově uklidil vysoko letící puk do sítě. Bishop byl bez šance, neboť se trochu zasekl mezi třemi bojujícími hráči na kraji brankoviště. Asistence: Dmitrij Jaškin.
    30:36 Jamie BENN - 1:3
     
    30:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se vrací do dvougólového náskoku! Jakub Vrána zaváhal zadním mantinelu, kde se kotouče se zmocnil Ničuškin a přes Spezzu ho dostal až na JAMIEHO BENNA. Kapitán Dallasu byl před brankovištěm úplně sám a pohotově zvedl puk mimo dosah Bradena Holtbyho. Asistence: Jason Spezza, Valerij Ničuškin.
     
    26:44
    Oshie bojoval o puk po buly v útočném pásmu. U pravého mantinelu fauloval Heatheringtona a vyfasoval dvě minuty za podražení.
     
    23:11
    Trochu netradiční trest pro brankáře Washingtonu Bradena Holtbyho, který si opět nebyl jistý při rozehrávce z krátkého mantinelu a při návratu do branky trefil vysokou holí obličej Comeaua. Dvě minuty odsedí Stephenson.
    20:38 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:2
     
    20:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Lepší vstup do druhého dějství si hráči ani fanoušci Capitals nemohli přát! NICKLAS BÄCKSTRÖM převzal puk od Burakovského a z levého křídla vyslal přes Heiskanena nenápadnou střelu k bližší tyči, kterou Bishop nezavřel a poměrně lacině nechal projít puk až do sítě. Asistence: André Burakovsky, Michal Kempný.
     
    16:46
    Právě Christian Djoos byl seknut Blakem Comeauem, který vyfasoval menší trest a jako první dnes usedá na trestnou lavici Capital One Areny.
    11:01 Tyler PITLICK - 0:2
     
    11:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Uteklo jen pár vteřin a hosté přidali i druhý přesný zásah! Značnou míru viny na tom má Holtby, který pokazil vyhození po prknech. Vysoký puk se zastavil o TYLERA PITLICKA, jenž rychle vybruslil zpoza branky a zleva snadno zvýšil na 2:0, protože domácí gólman se nestihl vrátit do klasického postavení. Bez asistence.
    10:51 Jason SPEZZA - 0:1
     
    10:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se v jedenácté minutě ujímají vedení! Niskanenovu přihrávku podél modré čáry zachytil místo Ovečkina Smith. Od jeho hole se puk odrazil k JASONU SPEZZOVI a ten vyrazil do úniku, při kterém vystřelil mezi Holtbyho betony a může se těšit z třetí trefy v sezóně. Asistence: Gemel Smith.
     
    00:58
    Seguin posunul puk z pravé strany před kruhy, odkud zkusil štěstí Esa Lindell a hned z první střely trefil tyčku!

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 21. Bäckström (Burakovsky, Kempný), 33. Connolly (Jaškin), 48. Kuzněcov (Oshie, Bäckström) – 11. Spezza (G. Smith), 12. Pitlick, 31. Ja. Benn (Spezza, Ničuškin), 64. Dickinson


    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Niskanen, Orlov, Carlson (A), Kempný, Bowey, Djoos – J. Vrána, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), Burakovsky – Connolly, Eller, Jaškin – Smith-Pelly, Dowd, Stephenson.
    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg, Lindell, R. Polák, Heiskanen, Honka – Janmark, Seguin (A), D. Shore – Ničuškin, Spezza (A), Ja. Benn (C) – Pitlick, Faksa, Comeau – B. Ritchie, Dickinson, G. Smith.

    Rozhodca: McIsaac, Sutherland – Miller, Nowak

    Diváci: 18 506