Buffalo – Calgary 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:6 (kon.) | Carolina – Boston 2:3 (kon.)
Columbus – Detroit 3:5 (kon.) | Montreal – Dallas 1:4 (kon.) | Tampa Bay – NJ Devils 8:3 (kon.)
Nashville – Vegas 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Ottawa 5:1 (kon.)
Anaheim – Philadelphia 2:3 (kon.) | San Jose – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
San Jose Sharks
3:4 (1:1, 0:0, 2:2 - 0:0)
New York Rangers
cz Streda 31.10.2018, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:16
    Počet hráčů na ledě se srovná, pak budou hrát domácí přesilovku. Chris Kreider totiž inkasuje menší trest za sekání, takže se karta obrací. Opravdu zajímavý závěr duelu.
     
    61:39
    V prodloužení uvidíme také jedno vyloučení. Kevin Labanc dostává dvě minuty za podražení Kevina Hayese, takže tu je zajímavá možnost pro hosty rozhodnout.
     
    55:06
    Je tu zároveň vyloučení. Útočník Sharks Kevin Labanc jde pykat týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. A to je samozřejmě za aktuálního stavu komplikace pro domácí.
     
    20:56
    Na začátku druhé třetiny už tu máme vyloučení Rangers. Dvě minuty za držení inkasuje Mika Zibanejad, který bude muset doufat, že jeho tým v oslabení neinkasuje.
     
    15:45
    Vypadalo to, že se bude vylučovat na hostující straně. Jenže místo toho si jde nakonec za vysokou hůl sednout domácí útočník Timo Meier. Takže druhá přesilovka pro New York Rangers.
     
    13:01
    Poprvé v zápase se bude vylučovat. Do přesilovky půjdou hosté, protože Melker Karlsson podrazil na modré čáře soupeře. A tak uvidíme, co si Rangers na početní výhodu připraví.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 4. Burns (Sörensen, M. Karlsson), 49. Meier (Burns), 60. Hertl (Couture, Meier) – 5. Zuccarello (Shattenkirk), 42. Kreider (Skjei, K. Hayes), 51. Kreider (Zuccarello, Zibanejad), rozh. náj. Shattenkirk

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Tomáš Hertl (SJS)
    0:0   Mats Zuccarello (NYR)
    2. séria:
    0:0   Logan Couture (SJS)
    0:0   Mika Zibanejad (NYR)
    3. séria:
    0:0   Joe Pavelski (SJS)
    0:1   Kevin Shattenkirk (NYR)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, E. Karlsson – Meier, J. Thornton, Pavelski – Hertl, Couture, Labanc – E. Kane, Suomela, Donskoi – Sörensen, Goodrow, M. Karlsson.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Skjei, DeAngelo, Br. Smith, Shattenkirk, M. Staal, Pionk – Namestnikov, Zibanejad, Zuccarello – Kreider, K. Hayes, Spooner – Vesey, B. Howden, Fast – C. McLeod, Chytil, Lettieri.

    Rozhodca: Sutherland, Schlenker – Gawryletz, Gibbons

    Diváci: 17 562