Buffalo – Calgary 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:6 (kon.) | Carolina – Boston 2:3 (kon.)
Columbus – Detroit 3:5 (kon.) | Montreal – Dallas 1:4 (kon.) | Tampa Bay – NJ Devils 8:3 (kon.)
Nashville – Vegas 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Ottawa 5:1 (kon.)
Anaheim – Philadelphia 2:3 (kon.) | San Jose – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec
Tampa Bay Lightning
8:3 (2:2, 3:1, 3:0)
New Jersey Devils
cz Streda 31.10.2018, 00:40 • Amalie Arena, Tampa (kapacita 19 092 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    45:51 Ryan MCDONAGH - 8:3
     
    45:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácím tam dnes padne snad úplně všechno, osmý puk v hostující brance. Cory Schneider si ani nesáhl na kotouč. Lightning se dostali ke střele z mezikruží, ale puk skončil na zadním mantinelu. Od něj se odrazil k pravé tyčce, kde čekal RYAN MCDONAGH. Asistence: Brayden Point a Yanni Gourde.
    45:02 Nikita KUČEROV - 7:3
     
    45:02
    Tampa právě vstřelila branku!
    Toto pro hosty nevypadá dobře a smrdí to pořádným debaklem! Damon Severson špatně rozehrál a domácí se dostali do skvělé kombinaci, kterou zakončil střelou do odkryté branky NIKITA KUČEROV! Asistence: J. T. Miller a Steven Stamkos.
    43:40 Tyler JOHNSON - 6:3
     
    43:40
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté začali aktivně, ale přecijen inkasují a Tampa Bay se dostává do důležitého vedení! Brayden Point zakončoval do Kinkaida, bekhend TYLERA JOHNSONA u levé tyčky byl ovšem již nechytatelný. Asistence: Brayden Point a Ryan McDonagh.
    36:47 Kyle PALMIERI - 5:3
     
    36:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils rychle využívají přesilovku a dostávají se zpátky do utkání! KYLE PALMIERI posílal kotouč do brankoviště, kde se kotouč za záda domácího brankáře dostal od hokejky Ryana McDonagha! Asistence: Taylor Hall a Will Butcher.
    28:08 Steven STAMKOS - 5:2
     
    28:08
    Tampa právě vstřelila branku!
    Následně se STEVEN STAMKOS již prosazuje a domácí celek jde již do tříbrankového vedení, hosty hrozně sráží oslabení! Domácí střelec dostal nabito na levý kruh a po přesné střele navyšuje stav duelu na 5:2. Asistence: Nikita Kučerov a Brayden Point.
    26:33 Nikita KUČEROV - 4:2
     
    26:33
    Tampa právě vstřelila branku!
    Následně se ale NIKITA KUČEROV prosazuje a dává svou čtvrtou branku v sezóně! Ruský útočník dostal nabito na pravý kruh a z voleje překonává Kinkaida jako čtvrtý střelec v utkání. Asistence: Ryan McDonagh a Steven Stamkos.
    20:31 Brayden POINT - 3:2
     
    20:31
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se hned dostali do útoku a po tlaku do branky Kinkaida dávají branku na 3:2! Yanni Gourde zakončoval mezi kruhy a BRAYDEN POINT posílal kotouč do odkryté branky u levé tyčky. Tampa poprvé v utkání vede! Asistence: Yanni Gourde a Tyler Johnson.
    13:30 Braydon COBURN - 2:2
     
    13:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    Z protiútoku se prosazují domácí, kteří ještě tak v první třetině srovnávají dvoubrankové manko! Lightning se dostali do útoku, BRAYDON COBURN dostal přihrávkou mezi kruhy a po střele k pravé tyčce dává svou druhou branku v duelu i sezóně. Asistence: Cédric Paquette a Adam Erne.
    07:30 Braydon COBURN - 1:2
     
    07:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    Následně se ale domácí celek již prosadil a máme tu třetí branku v duelu! BRAYDON COBURN dostal kotouč na modrou čáru, odkud svižně zakončoval. Kotouč změnil směr a od nohy Andyho Greenea se dostal za záda Kinkaida! Asistence: Brayden Point a Yanni Gourde.
    05:04 Travis ZAJAC - 0:2
     
    05:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Ryan Callahan se na levé straně dostával do zakončení, ale trefil jen bránícího Lovejoye. Ve střední třetině následně vybojoval kotouč TRAVIS ZAJAC, jenž postupoval sám na Vasilevskiho, kterého bekhendem po ledě překonal a Devils brzy vedou 2:0! Asistence: Miles Wood.
    01:01 Miles WOOD - 0:1
     
    01:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils pokračovali v aktivní hře, ale pokus Vatanena od modré čáry nevyšel. Následně od pravého mantinelu nahazoval do brankoviště jeden z hostů, aby se před domácím brankářem prosadil poprvé v sezóně MILES WOOD! Asistence: Sami Vatanen a Mirco Müller.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 8. Coburn (B. Point, Gourde), 14. Coburn (Paquette, Erne), 21. B. Point (Gourde, T. Johnson), 27. Kučerov (McDonagh, Stamkos), 29. Stamkos (Kučerov, B. Point), 44. T. Johnson (B. Point, McDonagh), 46. Kučerov (J. T. Miller, Stamkos), 46. McDonagh (B. Point, Gourde) – 2. Wood (Vatanen, Müller), 6. Zajac (Wood), 37. Palmieri (Hall, Butcher)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Koekkoek, Girardi, McDonagh, Strålman, Coburn, Sergačov – J. T. Miller, Stamkos, Kučerov – Gourde, B. Point, T. Johnson – Killorn, Cirelli, Joseph – Erne, Paquette, Callahan.
    New Jersey Devils: Kinkaid (46. Schneider) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Dea – Coleman, Zajac, Wood – Boyle, Rooney, Noesen.

    Rozhodca: Hebert, Nicholson – Gibbs, Kovachik

    Diváci: 19 092