Buffalo – Calgary 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:6 (kon.) | Carolina – Boston 2:3 (kon.)
Columbus – Detroit 3:5 (kon.) | Montreal – Dallas 1:4 (kon.) | Tampa Bay – NJ Devils 8:3 (kon.)
Nashville – Vegas 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Ottawa 5:1 (kon.)
Anaheim – Philadelphia 2:3 (kon.) | San Jose – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec
Columbus Blue Jackets
3:5 (0:3, 0:0, 3:2)
Detroit Red Wings
cz Streda 31.10.2018, 00:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:17 Dylan LARKIN - 3:5
     
    59:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    Zcela jistě je o vítězi tohoto zápasu rozhodnuto! Volného puku se ve vlastním obranném pásmu ujal DYLAN LARKIN, který bezpečně zamířil do opuštěné svatyně. Columbusu tak závěrečný nápor nevyšel, nyní se budou domácí pokoušet zkorigovat dvoubrankové manko.
    Bez asistence.
    56:36 Tyler BERTUZZI - 3:4
     
    56:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpět, Blue Jackets nemají na další vyrovnání už moc času! Detroit se konečně usadil v útočném pásmu, načež Cholowski obkroužil branku, aby následně hrací předmět předal TYLERU BERTUZZIMU, jehož bekhendové zakončení skončilo přesně pod břevnem, kam se Bobrovskij nedokázal natáhnout.
    Asistence: Dennis Cholowski, Mike Green.
    51:20 Pierre-Luc DUBOIS - 3:3
     
    51:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    Neskutečné, domácí se dočkali vyrovnání! PIERRE-LUC DUBOIS se naprosto senzačním způsobem dostal s pukem až do útočné třetiny, odkud z pořádného úhlu překvapil doposud výborně chytajícího Howarda, který tak nemá čisté svědomí. Rovněž nezafungovala ani obrana Detroitu, která opět zaspala.
    Bez asistence.
    49:59 Markus NUTIVAARA - 2:3
     
    49:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se opět prosazují, nyní je manko už jen jednobrankové! Velký kus práce má na svém kontě Hännikäinen, jehož zadovka od zadního mantinelu našla zcela osamoceného MARKUSE NUTIVAARU, který bezpečně uklidil puk do horní části brány, kam se Howard nedokázal přemístit.
    Asistence: Markus Hännikäinen.
    42:48 Josh ANDERSON - 1:3
     
    42:48
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se konečně dočkali, Howard je překonán! Nyní pro změnu zaspala obrana Red Wings, který nezachytila hned dvojici protihráčů. Velmi dobře to udělal Hännikäinen, který zadovkou oslovil lépe postaveného JOSHE ANDERSON, jenž nadvakrát překonal Howarda. Columbus potřebuje vstřelit ještě dvě branky.
    Asistence: Markus Hännikäinen, Ryan Murray.
    13:33 Anthony MANTHA - 0:3
     
    13:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté jsou v první třetině nesmírně efektivní! Domácí se ve čtyřech vydali do útoku, čehož soupeř využil dokonalým způsobem. Na pravé straně totiž číhal ANTHONY MANTHA, který ujížděl se svým kolegou na jediného obránce. Kanadský forvard to nakonec vzal sám na sebe, střelou zápěstím bezpečně překonal Korpisala, který bude střídat!
    Asistence: Dylan Larkin, Niklas Kronwall.
    09:30 Dylan LARKIN - 0:2
     
    09:30
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak pozor, hosté totiž skórují v oslabení! Columbus se sice dostal do tlaku, nicméně na modré čáře propadl jeden z domácích hráčů, čehož využil napadající DYLAN LARKIN, který pádil sám na brankáře. Korpisalo zbaštil kličku doprava, načež Larkin zamířil mezi betony. Ukázkové potrestání špatné přesilové hry!
    Asistence: Darren Helm.
    01:06 Michael RASMUSSEN - 0:1
     
    01:06
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak to byla hodně rychlá branka! Red Wings udrželi puk v útočné třetině, posléze za brankou soupeře operoval Vanek, který si všiml lépe postaveného MICHAELA RASMUSSENA, který ránou příklepem propálil Korpisala. Detroit využívá přesilovou hru, domácí tak budou muset dotahovat nepříznivý stav.
    Asistence: Thomas Vanek, Gustav Nyquist.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 43. J. Anderson (Hännikäinen, R. Murray), 50. Nutivaara (Hännikäinen), 52. Dubois – 2. Rasmussen (Vanek, Nyquist), 10. D. Larkin (Helm), 14. Mantha (D. Larkin, Kronwall), 57. Bertuzzi (Cholowski, Green), 60. D. Larkin


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (14. Bobrovskij) – S. Jones, Werenski, Nutivaara, R. Murray, D. Savard, Harrington – Atkinson (A), Dubois, Panarin – J. Anderson, Jenner (A), N. Foligno (C) – Duclair, Wennberg, Bjorkstrand – Sedlák, Riley Nash, Hännikäinen.
    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Green, Cholowski, Ericsson (A), Daley, Kronwall, Jensen (A), Witkowski – Helm, D. Larkin, Mantha – Nyquist, J. de La Rose, Vanek (A) – Bertuzzi, Glendening, Abdelkader – Frk, Rasmussen.

    Rozhodca: Furlatt, Syvret – Amell, Sericolo