Chabarovsk – Vladivostok 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Nižnekamsk 3:4 (kon.) | Barys – Novgorod 4:1 (kon.)
Ufa – Kazaň 4:5 (2:3 po s.n.) | Dinamo Minsk – Soči 1:3 (kon.) | Petrohrad – S.Moskva 2:1 (kon.)
Viťaz – Helsinki 1:4 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
Spartak Moskva
cz Piatok 14.09.2018, 18:30 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    32:04 Sergej PLOTNIKOV - 2:1
     
    32:04
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní akce v podání SERGEJE PLOTNIKOVA. Ruský reprezentant se nenechal odstavit od puku a prodral se až před Júliuse Hudáčka. Jeho zakončení kolem betonu brankáře končí za brankovou čárou. Asistence: Vasilij Tokranov.
    30:19 Nikita GUSEV - 1:1
     
    30:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Po zbytečné chybě Spartaku je vyrovnáno! Pavel Dacjuk získal černou gumu a prohnal se kolem mantinelu do útočného pásma. Největší hvězda Petrohradu prohodila puk na NIKITU GUSEVA, který ukázal proč je obávaným střelcem. Jeho pokus z mezikruží zamířil do levé šibenice a rázem smazal čisté konto slovenskému brankáři. Asistence: Pavel Dacjuk.
    02:28 Gleb ŠAŠKOV - 0:1
     
    02:28
    Spartak právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic padá úvodní branka zápasu, o kterou se trochu se štěstím postaralo hostující mužstvo. Od modré čáry vystřelil Andrej Kutějkin, jehož pokus zřejmě letěl vedle branky. Ovšem na hranici brankoviště operoval GLEB ŠAŠKOV, od jehož brusle zamířil puk za záda švédského gólmana. Asistence: Andrej Kutějkin a Maxim Cyplakov.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 31. N. Gusev (Dacjuk), 33. S. Plotnikov (Tokranov) – 3. Šaškov (Kutejkin, Cyplakov)


    SKA Petrohrad: Hellberg (Šestorkin) – Hersley, Gavrikov, Zub, Tokranov, Rukavišnikov, Belov (A), Sjomin – N. Gusev, Dacjuk (C), Jakupov – Kuzmenko, Prochorkin, Barabanov – Karpov, Kručinin, O. Li – Dergačov, Koskiranta, S. Plotnikov (A) – Nikolajev.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Kutejkin (A), Kulik, Gončarov, Pedan, Aliajev, Osipov, Kalinin (C) – Filatov, Zubov (A), Chochlačov – Karsums, Daugavinš, R. Hanzl – Maxwell, Nikoncev, Truňov – Kosov, Cyplakov, Šalagin – Šaškov.

    Rozhodca: Ovčinnikov, Fatejev – Viljugin, Ponamarenko

    Diváci: 11 197