Rouen – Hradec Králové 2:0 (kon.) | Djurgården – Storhamar 5:2 (kon.) | Junosť Minsk – Mníchov 0:3 (kon.)
Kometa Brno – Eisbären 4:3 (kon.) | Tappara – Třinec 3:2 (po pr.) | Jyväskylä – B. Bystrica sk 6:0 (kon.)
Lugano – Plzeň 2:3 (kon.)
koniec po predl.
Tappara Tampere
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
HC Oceláři Třinec
cz Nedeľa 09.09.2018, 18:00 • Hakametsä Stadium, Tampere • Liga majstrov • Skupina E
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:05 Valtteri KEMILÄINEN - 3:2
     
    64:05
    Tappara právě vstřelila branku!
    Třinečtí mají smůlu, však podívejte se sami. Jan-Mikael Järvinen poslal k ledu Chmielewského, získal puk a domácí šli sami dva na gólmana. Järvinen přihrál VALTTERIMU KEMILÄINENOVI, který střelou do prázdné brány rozhodl o vítězství Tappary 3:2. Asistence: Jan-Mikael Järvinen.
    52:40 Marek VIEDENSKÝ - 2:2
     
    52:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři sehráli akci dva na jednoho znamenitě! Dravecký přihrál před bránu MARKU VIEDENSKÉMU, který střelou mezi betony překonal Heljanka! Asistence: Vladimír Dravecký, Jan Hladonik – 2:2!
    41:03 Aleksi ELORINNE - 2:1
     
    41:03
    Tappara právě vstřelila branku!
    Kuusela si vybruslil od pravého mantinelu před bránu, ale backhandovou střelou Hrubce nepřekonal. Pár sekund na to se však kotouč dostal na modrou k ALEKSIJOVI ELORINNEMU, který tvrdou střelou po ledě o pravou tyč překonal Hrubce a poslal Tapparu do vedení! Asistence: Juho Rautanen, Kristian Kuusela – 2:1!
    37:17 Matti JÄRVINEN - 1:1
     
    37:17
    Tappara právě vstřelila branku!
    Třinečtí hokejisté nedokázali po závaru před vlastní bránou vyhodit puk za modrou čáru, kotouče se zmocnil Mäntylä, přihrál do levého kruhu MATTIMU JÄRVINENOVI, který rychlou střelou do pravého horního růžku vyrovnal na 1:1! Asistence: Tuukaa Mäntylä.
    20:27 Erik HRŇA - 0:1
     
    20:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a dostávají se do vedení, poté co střelu Doudery tečoval před brankářem Heljankem ERIK HRŇA a nasměroval puk pod horní tyčku! Asistence: Milan Doudera, Martin Adamský – 0:1!

    Igor Mainka

    Góly a asistencie: 38. M. Järvinen (Mäntylä), 42. Elorinne (Rautanen, Kuusela), 65. Kemiläinen (J. Järvinen) – 21. Hrňa (Doudera, Adamský), 53. Viedenský (Dravecký, Hladonik)


    Tappara Tampere: Heljanko (Bäckström) – Vittasmäki (A), Rantakari, Mäntylä (A), Kemiläinen, Rautanen, Elorinne, Utunen, Moilanen – Erkinjuntti, J. Järvinen, Kuusela (C) – Záborský, Malinen (TS), Levtchi – Rauhala, Jasu, Ojamäki – Luoto, M. Järvinen, Tanus.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), Doudera, Musil, Matyáš, Gernát, Haman, Bartko, Adámek – Chmielewski, Marcinko, Hrňa – Cienciala, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský (A), Vlach, Svačina – Hladoník, Viedenský, Dravecký (TS, A).

    Rozhodca: Zrnič (SLO), Fonselius (FIN) – Elonen (FIN), Hägerström (FIN).

    Diváci: 3351