Jekaterinburg – HC Slovan sk 3:2 (po pr.) | Metallurg Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Čerepovec – Omsk 1:4 (kon.)
Jaroslavľ – Ufa 4:2 (kon.) | D. Moskva – Novosibirsk 6:3 (kon.)
koniec po predl.
Avtomobilist Jekaterinburg
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 06.09.2018, 16:00 • Uralec Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:59 Anatolij Golyšev (JEK) - 3:2
     
    64:59
    Jekaterinburg dal gól!
    Veľká smola pre Slovan, ktorý inkasuje len sekundu pred koncom predĺženia. O rozhodujúci presný zásah sa postaral ANATOLY GOLYŠEV.

    Asistencie: Nigel Dawes, Ivan Višnevskij.
    59:11 Jeff Taffe (SBA) - 2:2
     
    59:11
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hrdina JEFF TAFFE vyrovnáva v poslednej minúte tretej tretiny. Dobre to urobil Rau, ktorý celú akciu začal, posunul puk Sersenovi na modrej, ktorý bez váhania páli, puk sa poodrážal a našiel si ho práve Taffe, ktorý ho posiela do odkrytej brány.

    Asistencie: Michal Sersen, Chad Rau.
     
    24:34
    Jekaterinburg dal gól!
    Paré nahadzoval puk na bránu, na teč Sextona dokázal Štěpánek ešte zareagovať, no puk vyrazil len pred seba, kde jeho spoluhráči neustrážili GEORGYHO BELOUSOVA, ktorý po ľade poľahky zasunul puk za Štěpánkov chrbát.

    Asistencie: Francis Paré.
    24:34 Georgij Belousov (JEK) - 2:1
    12:49 Michal Sersen (SBA) - 1:1
     
    12:49
    Slovan Bratislava dal gól!
    Už v hre 5 na 5 sa do puku na modrej čiare oprel MICHAL SERSEN a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Pred bránou bolo husto, no zdá sa, že puku sa nikto nedotkol. Kapitán belasých tak zrovnáva na 1:1.

    Asistencie: Adam Liška, Kyle Chipchura
    06:36 Stéphane Da Costa (JEK) - 1:0
     
    06:36
    Jekaterinburg dal gól!
    Dawes našliapol popri mantineli, naviazal na seba hráčov a poslal prudkú prihrávku pred bránkovisko, kam si nakorčuľoval STEPHANE DA COSTA a jemne usmernil puk za Štěpánkov chrbát!

    Asistencia: Nigel Dawes

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 7. S. Da Costa (Dawes), 25. Belousov (Paré), 65. Golyšev (Dawes, Višnevskij) – 13. Sersen (Liška, Chipchura), 60. Taffe (Sersen, Rau)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (Sochackij) – Trjamkin (C), Alexej Vasilevskij, Mamkin, Mišarin, Gurkin, Višnevskij, Valitov – Česalin, Kučeriavenko, Krikunov (A) – Golyšev, S. Da Costa, Dawes (A) – Sexton, Paré, Belousov – Litovčenko, V. Popov, Rassejkin – Obidin.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Sersen (C), Gelinas, Grman, Meszároš (A), Schaus, Jánošík, Bačik, Švarný – Řepík (A), Taffe, Červený – Liška, Chipchura, Lunter – Buc, Sukel', Rau – Hedera, Šimun, Hrnka.

    Rozhodca: Gamalei, Kislov – Maksimovskij, Osipov