Vancouver – Columbus 5:4 (po pr.) | Toronto – Winnipeg 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:2 (kon.)
NJ Devils – NY Islanders 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:2 (kon.) | Nashville – Buffalo 4:7 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:1 (kon.) | Arizona – St. Louis 6:0 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:2 (kon.)
Vegas – San Jose 3:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 4:3 (po pr.)
koniec
Nashville Predators
4:7 (2:1, 2:5, 0:1)
Buffalo Sabres
cz Nedeľa 01.04.2018, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Austin Watson dostal dvě minuty za sekání plus dvě minuty za nesportovní chování a ještě na vrh deset minut poté, co zbytečně sekl u střídaček jednoho z hráčů Buffala po odpískání v přerušené hře.
     
    57:15
    Ryan Ellis v pravém kruhu napřáhl k prudké ráně s příklepem, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, puk se ale od horní tyče odrazil do ochranné sítě!
     
    56:27
    Ryan Johnson se ocitl před bránou ve velké šanci, jenže Chad Johnson ho vychytal pravým betonem!
     
    56:06
    Ryan Ellis v levém kruhu vystřelil bez přípravy po přihrávce od modré čáry a mířil nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Chad Johnson ale předvedl krásný semafor!
     
    55:36
    Kevin Fiala na pravém křídle pronikl do útočného pásma a Brendan Guhle byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Peter Laviolette si vyžádal oddechový čas a Juuse Saros zůstal na střídačce!
     
    52:18
    Nick Bonino před bránou skvěle tečoval puk a poté se dostal k dorážce, Chad Johnson nepřekonán!
     
    49:55
    Kyle Okposo krásně vystřelil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a puk se od tyče odrazil zpět do hry!
     
    49:24
    Mike Fisher byl vyloučen na dvě minuty za podržení a Sabres si po reklamní přestávce zahrají přesilovou hru.
    48:47 Sam REINHART - 4:7
     
    48:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    Juuse Saros netušil, kde má puk, který zůstal volný mezi jeho betony a těsně přešel brankovou čáru po táhlé střele SAMA REINHARTA, který zkompletoval svůj druhý hattrick kariéry! Asistence: Ryan O'Reilly.
     
    47:46
    Sabres se v blízkosti pravé tyče dostali ke střele, kterou Juuse Saros skvělý zákrokem vyrazil za bránu!
     
    45:58
    Colton Sissons vyfasoval dvě minuty za vysokou hůl a Nashville Predators bude hrát ve hře 4 na 3.
     
    45:32
    Benoit Pouliot byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Nashville si zahraje přesilovou hru 5 na 3!
     
    45:31
    Ryan Johansen mohl rychle využít přesilovou hru, jeho střela z blízkosti ale skončila na pravé tyči!
     
    44:56
    Zemgus Girgensons vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a byl vyloučen na dvě minuty za zdržování hry.
     
    41:15
    Jack Eichel si z levého kruhu krásně sjel před bránu a snažil se prosadit bekhendem, střídající Juuse Saros ale včas sevřel betony a neumožnil mu skórovat!
     
    40:01
    Střídání v týmu Nashville Predators: ze hřiště odchází Pekka Rinne, přichází Juuse Saros.
    39:00 Kyle OKPOSO - 4:6
     
    39:00
    Sabres právě vstřelili branku!
    A další gól v přesilové hře! KYLE OKPOSO napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke krásné střele zápěstím, která nad nebo pod lapačkou Pekky Rinneho zamířila k bližší pravé tyči! Sabres skórovali třikrát v řadě během pětiminutového trestu, který dostal Scott Hartnell po vražení Viktora Antipina na hrazení, a byl vyloučen do konce utkání. Buffalo vede v Nashvillu 6:4. Asistence: Rasmus Ristolainen a Jack Eichel.
    37:18 Sam REINHART - 4:5
     
    37:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    SAM REINHART nádhernou střelou z levého kruhu orazítkoval tyč, u levé tyče ale rychle dobruslil volný puk, aby do dorazil do brány! Druhý gól Sabres během pětiminutové přesilové hry, kterým otáčí vývoj zápasu na svou stranu – 4:5! Asistence: Ryan O'Reilly a Jack Eichel.
     
    36:58
    Kyle Okposo nádhernou ránou z vrcholu pravého kruhu mířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány, puk se ale od brankové konstrukce odrazil mimo!
    35:04 Sam REINHART - 4:4
     
    35:04
    Sabres právě vstřelili branku!
    Rasmus Ristolainen napřáhl na ose útočného pásma od modré čáry po přihrávce Jacka Eichela z levého kruhu pro vhazování ke krásné táhlé střele zápěstím, která těsně nad ledem zaplula ke vzdálenější levé tyči po drobné teči SAMA REINHARTA clonícího před bránou! Sabres využili přesilovou hru a vyrovnali na 4:4! Asistence: Rasmus Ristolainen a Jack Eichel.
    34:09 Domácí Scott Hartnell vyřadil ze hry Viktora Antipina!
     
    34:09
    Viktor Antipin opustil ledovou plochu na nosítkách poté, co ho za vlastní bránou během forčekingu nepříjemně pravým loktem narazil Scott Hartnell, který dostal pět minut za vražení na hrazení plus trest do konce utkání a ještě deset minut za nesportovní chování, na hrazení. Pět minut za něj odsedí Kevin Fiala.
     
    34:09
    Viktor Antipin zůstal ležet na ledové ploše, na které se vzápětí objevila dokonce nosítka!
    32:50 Nick BONINO - 4:3
     
    32:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nick Bonino po velkém závaru přeskočil betony ležícího Chada Johnsona a u pravé tyče si rychle stáhl puk na bekhend, kterým následně z ostrého úhlu naslepo o vzdálenější levou tyč nad ledem poslal puk do sítě! Sabres si vzali Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáři, jenže neuspěli a přišli o oddechový čas. Gól k radosti fanoušků v Bridgestone Areně platí a Nashville vede v nádherném zápase nyní 4:3. Asistence: Ryan Ellis a Austin Watson.
     
    29:11
    Rasmus Ristolainen nádherně vypálil od modré čáry a jeho rána orazítkovala vzdálenější pravou tyč, od které se puk odrazil pod Pekku Rinneho, který vleže zabránil Sabres otočit utkání a nakonec kotouč za svá záda i přes několik dorážek nepustil!
    27:20 Kyle OKPOSO - 3:3
     
    27:20
    Sabres právě vstřelili branku!
    Mike Fisher před bránou zablokoval levou bruslí zády ke hře střelu Sabres z levého kruhu a KYLE OKPOSO pohodlně poslal puk nad lapačkou přesouvajícího se Pekky Rinneho do pravého horního rohu brány! Sabres skórovali dvakrát v řadě a rychle vyrovnali stav zápasu na 3:3! Asistence: Evan Rodrigues a Casey Mittelstadt.
    25:45 Ryan O'REILLY - 3:2
     
    25:45
    Sabres právě vstřelili branku!
    RYAN O'REILLY se dostal na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování ke kotouči po zablokované střele a rychle ho poslal nad vyrážečkou přesouvajícího se Pekky Rinneho k bližší tyči! Sabres využili přesilovou hru a opět prohrávají v Bridgestone Areně o jeden gól. Asistence: Jack Eichel a Rasmus Ristolainen.
     
    24:37
    Kyle Turris dostal dvě minuty za hákování poté, co před bránou fauloval Sama Reinharta.
    22:00 Kyle TURRIS - 3:1
     
    22:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    KYLE TURRIS si najel do mezikruží na přihrávku Craiga Smitha zpoza brány a rychlou střelou zamířil nad vyrážečkou Chada Johnsona do bližšího levého horního rohu brány! 3:0 pro Nashville. Asistence: Craig Smith a Kevin Fiala.
     
    19:36
    Nicholas Baptiste po zpětné přihrávce rychle vystřelil z vrcholu levého kruhu pro vhazování, Pekka Rinne byl ale připravený a jeho střelu skvěle vykopl pravým betonem!
    17:00 Austin WATSON - 2:1
     
    17:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Mattias Ekholm po zpětné přihrávce Nicka Bonina na levém křídle prudce vypálil od modré čáry bez přípravy s příklepem a od nohy clonícího AUSTINA WATSONA se puk odrazil na přední tyči k ledu a bližší levé tyči! Predators otočili skóre a vedou krátce před přestávkou 2:1. Asistence: Mattias Ekholm a Nick Bonino.
     
    16:05
    Scott Wilson napřáhl před vrcholem levého kruhu pro vhazování k nádherné střele s příklepem, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Pekka Rinne ji ale po fantastickém semaforu ukryl v lapačce! Komerční přestávka.
     
    15:03
    Sabres se v rychlém sledu dostali ke třem střelám! První z pravého kruhu vyrazil Pekka Rinne před sebe, dorážka z mezikruží byla zablokována Mattiasem Ekholmem a poslední ránu Jacka Eichela z vrcholu levého kruhu na přední tyči vyrazil vyrážečkou Pekka Rinne.
     
    13:41
    Ryan Johansen dostal dvě minuty za sekání a úvodní přesilovou hru v zápase si nyní zahraje Buffalo.
     
    11:31
    Mike Fisher dnes nastoupil v dresu Nashvillu ke svému jubilejnímu 1100. zápasu NHL! Blahopřejeme!
     
    09:47
    Scott Hartnell zřejmě nebezpečně tečoval puk před bránou po nahození z pravého křídla, Chad Johnson ale skvěle kotouč v rozštěpu vyrazil!
     
    06:59
    Craig Smith práskl na bodu pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, která nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Chad Johnson ji ale vyrazil do rohu ledové plochy!
    02:59 P. K. Subban - 1:1
     
    02:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    P. K. SUBBAN v levém kruhu po přihrávce Romana Josiho od modré čáry z osy útočného pásma napřáhl k prudké ráně s příklepem, která vymetla bližší levý horní roh brány! Chad Johnson byl proti jeho jedovaté ráně bez šance a Predators po využití přesilové hry vyrovnali na 1:1! Asistence: Roman Josi a Ryan Johansen.
     
    02:07
    Kyle Okposo byl vyloučen na dvě minuty za podržení a Predators mají příležitost rychle vyrovnat.
     
    01:46
    Casey Mittelstadt nádhernou přihrávkou z pravé strany našel na vzdálenější Kylea Okposa, Pekka Rinne se ale rychle přesunul ke své pravé tyči a jeho pokus z blízkosti vyrazil!
    00:43 Jason POMINVILLE - 0:1
     
    00:43
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sabres přečkali přečíslení Predators dva na jednoho zásluhou fantastického defenzivního zákroku Rasmuse Ristolainena a v blízkosti levé tyče se dostal do zakončení Zemgus Girgensons, který sice neuspěl, JASON POMINVILLE ale z dorážky už ano! Pekka Rinne byl překonán. Asistence: Zemgus Girgensons a Jack Eichel.
     
    00:19
    Puk dopadl na led a Predators se po pouhých 19 sekundách řítili do přečíslení dva na jednoho. Ryan Johansen chtěl z pravého kruhu přihrát na vzdálenější levé tyči debutujícímu Eelimu Tolvanenovi, jenže jeho přihrávku vleže fantasticky zablokoval v mezikruží Rasmus Ristolainen.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 3. P. K. Subban (Josi, Johansen), 17. Watson (Ekholm, Bonino), 22. Turris (C. Smith, Fiala), 33. Bonino (Ellis, Watson) – 1. Pominville (Girgensons, Eichel), 26. R. O'Reilly (Eichel, Ristolainen), 28. Okposo (Rodrigues, Mittelstadt), 36. S. Reinhart (Ristolainen, Eichel), 38. S. Reinhart (R. O'Reilly, Eichel), 39. Okposo (Ristolainen, Eichel), 49. S. Reinhart (R. O'Reilly)


    Nashville Predators: Rinne (41. Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm, P. K. Subban, Jemelin, Bitetto – Tolvanen, Johansen (A), Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Sissons, Bonino, Watson – Hartnell, Fisher, Hartman.
    Buffalo Sabres: Ch. Johnson – Scandella, Ristolainen, Guhle, C. Nelson, Falk, Antipin – S. Wilson, R. O'Reilly (A), S. Reinhart – Girgensons, Eichel (A), Pominville – Rodrigues, Mittelstadt, Okposo (A) – B. Pouliot, Jo. Larsson, Baptiste.

    Rozhodca: Ian Walsh, Peter MacDougall. Čároví: Jonny Murray, Derek Nansen

    Diváci: 17551