Vancouver – Columbus 5:4 (po pr.) | Toronto – Winnipeg 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:2 (kon.)
NJ Devils – NY Islanders 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:2 (kon.) | Nashville – Buffalo 4:7 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:1 (kon.) | Arizona – St. Louis 6:0 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:2 (kon.)
Vegas – San Jose 3:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 4:3 (po pr.)
koniec
Nashville Predators
4:7 (2:1, 2:5, 0:1)
Buffalo Sabres
cz Nedeľa 01.04.2018, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:47 Sam REINHART - 4:7
     
    48:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    Juuse Saros netušil, kde má puk, který zůstal volný mezi jeho betony a těsně přešel brankovou čáru po táhlé střele SAMA REINHARTA, který zkompletoval svůj druhý hattrick kariéry! Asistence: Ryan O'Reilly.
    39:00 Kyle OKPOSO - 4:6
     
    39:00
    Sabres právě vstřelili branku!
    A další gól v přesilové hře! KYLE OKPOSO napřáhl na vrcholu pravého kruhu ke krásné střele zápěstím, která nad nebo pod lapačkou Pekky Rinneho zamířila k bližší pravé tyči! Sabres skórovali třikrát v řadě během pětiminutového trestu, který dostal Scott Hartnell po vražení Viktora Antipina na hrazení, a byl vyloučen do konce utkání. Buffalo vede v Nashvillu 6:4. Asistence: Rasmus Ristolainen a Jack Eichel.
    37:18 Sam REINHART - 4:5
     
    37:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    SAM REINHART nádhernou střelou z levého kruhu orazítkoval tyč, u levé tyče ale rychle dobruslil volný puk, aby do dorazil do brány! Druhý gól Sabres během pětiminutové přesilové hry, kterým otáčí vývoj zápasu na svou stranu – 4:5! Asistence: Ryan O'Reilly a Jack Eichel.
    35:04 Sam REINHART - 4:4
     
    35:04
    Sabres právě vstřelili branku!
    Rasmus Ristolainen napřáhl na ose útočného pásma od modré čáry po přihrávce Jacka Eichela z levého kruhu pro vhazování ke krásné táhlé střele zápěstím, která těsně nad ledem zaplula ke vzdálenější levé tyči po drobné teči SAMA REINHARTA clonícího před bránou! Sabres využili přesilovou hru a vyrovnali na 4:4! Asistence: Rasmus Ristolainen a Jack Eichel.
    32:50 Nick BONINO - 4:3
     
    32:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nick Bonino po velkém závaru přeskočil betony ležícího Chada Johnsona a u pravé tyče si rychle stáhl puk na bekhend, kterým následně z ostrého úhlu naslepo o vzdálenější levou tyč nad ledem poslal puk do sítě! Sabres si vzali Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáři, jenže neuspěli a přišli o oddechový čas. Gól k radosti fanoušků v Bridgestone Areně platí a Nashville vede v nádherném zápase nyní 4:3. Asistence: Ryan Ellis a Austin Watson.
    27:20 Kyle OKPOSO - 3:3
     
    27:20
    Sabres právě vstřelili branku!
    Mike Fisher před bránou zablokoval levou bruslí zády ke hře střelu Sabres z levého kruhu a KYLE OKPOSO pohodlně poslal puk nad lapačkou přesouvajícího se Pekky Rinneho do pravého horního rohu brány! Sabres skórovali dvakrát v řadě a rychle vyrovnali stav zápasu na 3:3! Asistence: Evan Rodrigues a Casey Mittelstadt.
    25:45 Ryan O'REILLY - 3:2
     
    25:45
    Sabres právě vstřelili branku!
    RYAN O'REILLY se dostal na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování ke kotouči po zablokované střele a rychle ho poslal nad vyrážečkou přesouvajícího se Pekky Rinneho k bližší tyči! Sabres využili přesilovou hru a opět prohrávají v Bridgestone Areně o jeden gól. Asistence: Jack Eichel a Rasmus Ristolainen.
    22:00 Kyle TURRIS - 3:1
     
    22:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    KYLE TURRIS si najel do mezikruží na přihrávku Craiga Smitha zpoza brány a rychlou střelou zamířil nad vyrážečkou Chada Johnsona do bližšího levého horního rohu brány! 3:0 pro Nashville. Asistence: Craig Smith a Kevin Fiala.
    17:00 Austin WATSON - 2:1
     
    17:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Mattias Ekholm po zpětné přihrávce Nicka Bonina na levém křídle prudce vypálil od modré čáry bez přípravy s příklepem a od nohy clonícího AUSTINA WATSONA se puk odrazil na přední tyči k ledu a bližší levé tyči! Predators otočili skóre a vedou krátce před přestávkou 2:1. Asistence: Mattias Ekholm a Nick Bonino.
    02:59 P. K. Subban - 1:1
     
    02:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    P. K. SUBBAN v levém kruhu po přihrávce Romana Josiho od modré čáry z osy útočného pásma napřáhl k prudké ráně s příklepem, která vymetla bližší levý horní roh brány! Chad Johnson byl proti jeho jedovaté ráně bez šance a Predators po využití přesilové hry vyrovnali na 1:1! Asistence: Roman Josi a Ryan Johansen.
    00:43 Jason POMINVILLE - 0:1
     
    00:43
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sabres přečkali přečíslení Predators dva na jednoho zásluhou fantastického defenzivního zákroku Rasmuse Ristolainena a v blízkosti levé tyče se dostal do zakončení Zemgus Girgensons, který sice neuspěl, JASON POMINVILLE ale z dorážky už ano! Pekka Rinne byl překonán. Asistence: Zemgus Girgensons a Jack Eichel.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 3. P. K. Subban (Josi, Johansen), 17. Watson (Ekholm, Bonino), 22. Turris (C. Smith, Fiala), 33. Bonino (Ellis, Watson) – 1. Pominville (Girgensons, Eichel), 26. R. O'Reilly (Eichel, Ristolainen), 28. Okposo (Rodrigues, Mittelstadt), 36. S. Reinhart (Ristolainen, Eichel), 38. S. Reinhart (R. O'Reilly, Eichel), 39. Okposo (Ristolainen, Eichel), 49. S. Reinhart (R. O'Reilly)


    Nashville Predators: Rinne (41. Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm, P. K. Subban, Jemelin, Bitetto – Tolvanen, Johansen (A), Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Sissons, Bonino, Watson – Hartnell, Fisher, Hartman.
    Buffalo Sabres: Ch. Johnson – Scandella, Ristolainen, Guhle, C. Nelson, Falk, Antipin – S. Wilson, R. O'Reilly (A), S. Reinhart – Girgensons, Eichel (A), Pominville – Rodrigues, Mittelstadt, Okposo (A) – B. Pouliot, Jo. Larsson, Baptiste.

    Rozhodca: Ian Walsh, Peter MacDougall. Čároví: Jonny Murray, Derek Nansen

    Diváci: 17551