Litvínov – Chomutov 1:3 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
cz Nedeľa 18.03.2018, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-out extraligy (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Šidlík od modré trefuje břevno!
     
    57:20
    Dlapa potěšil malé děti sedící v sektoru B. Bez okolků vyhazoval puk přímo do těchto míst a dostává jednak dvě minuty, ale taktéž salvu posměchu z domácích tribun.
     
    50:00
    15 sekund 5 na 3 pro Boleslav! Vyloučen je Diviš za hákování.
     
    48:15
    Nemusí ho to ale vůbec mrzet, Bryhnisveen vyhodil kotouč přímo na tribuny a dostává dvě minuty.
    47:39 Erik de la Rose - 4:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Urban podruhé jede z trestné předčasně. Vysoké vyhození hostí si rukou zpracoval ERIK DE LA ROSE a z první vystřelil, kotouč cinkl o levou tyčku a domácí vedou již o čtyři branky! Bez asistence.
     
    46:58
    Seman jel do přečíslení, dokonce ho i sám vedl, Urban ho dojížděl a lehce ho škádlil, za hákování dostává dvě minuty. Přesilovka se rozehraje po komerční přestávce.
     
    45:44
    To mohl být velice kuriózní gól! Po buly napálil puk od modré Bryhnisveen, tečoval ho Čermák tak zvláštně, že se vysokým obloukem snášel kotouč k levé tyči, do branky ale nedoputoval!
     
    43:06
    Snížit mohl za hosty právě Pacovský, který se zjevil na pravém kruhu sám před Voldenem, jenže domácí gólman výborně vyjel a zneškodnil střelu!
     
    42:05
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Nicolai Bryhnisveen – 2 min., sekání).
    41:32 Petr STRAKA - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Šestnáct sekund je doba, kterou strávil Urban na trestné. Zpoza branky puk vydoloval pod bruslí hostujícího hráče de la Rose, Diviš ho od něj převzal, celosezonní zástupce kapitána si všiml na druhé straně PETRA STRAKY, domácí forvard zakončoval do prázdné. Asistence: Richard Diviš, Erik de la Rose.
     
    41:16
    Současně s zakázaným uvolněním Bruslařů je vyloučen i Urban za podražení.
     
    31:24
    Na Řihu momentálně chleba, narozdíl od posledního utkání Boleslavi zde v Jihlavě, nepoletí. Naopak se mu dostane ohlasů, v Jihlavě zanechal nesmazatelnou stopu. Teď je ale vyloučen za držení Půži.
    28:42 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Co předvedl LUKÁŠ ŽÁLČÍK, to byla hokejová paráda! Nejprve dostal přihrávku na modrou čáru, prohodil si kotouč mezi nohy a zakončoval, ležícího Kroftu ale nepřekonal. Kotouč si ale dojel Anděl, na druhé straně našel právě volného Žálčíka a hostující gólman byl proti střele do protipohybu bezmocný. Asistence: Lukáš Anděl.
     
    25:55
    Těžko říci, zda by případně gól platil, neboť současně se střelou signalizoval čárový sudí šest hostí na ledě. Trest odsedí Orsava a Dukla má druhou přesilovku.
     
    25:32
    Žálčík vytáhl do útoku zpětnou přihrávkou Půžu, který měl nalevo Semana, ale přihrál velmi nepřesně. Boleslav kontrovala Valským, jeho bekhendová klička končí přesně na levé tyči!
     
    22:35
    Do třetiny vstoupili lépe hosté, kteří jsou přesnějším celkem. Jenže chyba přišla a na pravém kruhu byl úplně volný Rabbit, který z první trefuje boční síť!
     
    19:03
    Fanoušci na jedné straně mohli křičet po dvojité střele Žálčíka, kdy ale domácí forvard z dorážky přestřelil branku, na druhé straně byl pak puk předložen Urbanovi, z první mířila střela mimo!
     
    17:27
    Skořepa je dnes při chuti a tlačí se do šancí, při jedné takové se zbavil Říhy, Kotvan ho dojel a následně nohou podrazil, je tak vyloučen.
     
    15:16
    Lenc s Váňou sváděli menší souboje u mantinelu, rozhodčí se jal vylučovat oba, což vzhledem k pasivnímu postoji Váni nebylo asi úplně fér, ale to není naší kompetencí, rozhodovat o trestech. Hraje se 4 na 4.
     
    13:56
    Tutovka domácích! Anděl zpoza branky našel úplně volného Skořepu na hranici brankoviště, Skořepa však nezvedl puk natolik, aby překonal ležícího Kroftu!
    08:24 Josef SKOŘEPA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    08:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Cink, cink, góóól! Takové citoslovce byly k slyšení na jihlavském zimáku. Špatnou nahrávku od hostujících hráčů vytušil JOSEF SKOŘEPA, domácí prozatimní kapitán se vydal sám do úniku, ač stíhán, za modrou čárou se napřáhl a v oslabení se trefuje do pravého vinglu! Bez asistence.
     
    07:46
    Nápor hostí v útočném pásmu znamená první trest na straně Dukly. Vyloučen je Diviš za hákování.

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 9. Skořepa, 29. Žálčík (Anděl), 42. Straka (Diviš, de la Rose), 48. de la Rose


    HC Dukla Jihlava: Volden (Kořenář) – Šidlík, de la Rose, Bryhnisveen, Stříteský, D. Váňa, Kajínek (A) – Anděl, Skořepa (C), Straka – Jiránek, Rys, D. Čermák – Půža, F. Seman, Žálčík – Diviš (A), Hamill, Rabbit.
    BK Mladá Boleslav: Krofta (Groh) – Kotvan, Kurka, Dlapa, Eminger, Bernad, J. Říha – Orsava (C), Nahodil (A), Valský (A) – Pacovský, Klepiš, Lenc – L. Volf, Urban, Pabiška.

    Rozhodca: Sýkora, Hejduk – Rampír, Klouček

    Diváci: 1 018