Litvínov – Chomutov 1:3 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
cz Nedeľa 18.03.2018, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-out extraligy (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    47:39 Erik de la Rose - 4:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Urban podruhé jede z trestné předčasně. Vysoké vyhození hostí si rukou zpracoval ERIK DE LA ROSE a z první vystřelil, kotouč cinkl o levou tyčku a domácí vedou již o čtyři branky! Bez asistence.
    41:32 Petr STRAKA - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Šestnáct sekund je doba, kterou strávil Urban na trestné. Zpoza branky puk vydoloval pod bruslí hostujícího hráče de la Rose, Diviš ho od něj převzal, celosezonní zástupce kapitána si všiml na druhé straně PETRA STRAKY, domácí forvard zakončoval do prázdné. Asistence: Richard Diviš, Erik de la Rose.
    28:42 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Co předvedl LUKÁŠ ŽÁLČÍK, to byla hokejová paráda! Nejprve dostal přihrávku na modrou čáru, prohodil si kotouč mezi nohy a zakončoval, ležícího Kroftu ale nepřekonal. Kotouč si ale dojel Anděl, na druhé straně našel právě volného Žálčíka a hostující gólman byl proti střele do protipohybu bezmocný. Asistence: Lukáš Anděl.
    08:24 Josef SKOŘEPA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    08:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Cink, cink, góóól! Takové citoslovce byly k slyšení na jihlavském zimáku. Špatnou nahrávku od hostujících hráčů vytušil JOSEF SKOŘEPA, domácí prozatimní kapitán se vydal sám do úniku, ač stíhán, za modrou čárou se napřáhl a v oslabení se trefuje do pravého vinglu! Bez asistence.

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 9. Skořepa, 29. Žálčík (Anděl), 42. Straka (Diviš, de la Rose), 48. de la Rose


    HC Dukla Jihlava: Volden (Kořenář) – Šidlík, de la Rose, Bryhnisveen, Stříteský, D. Váňa, Kajínek (A) – Anděl, Skořepa (C), Straka – Jiránek, Rys, D. Čermák – Půža, F. Seman, Žálčík – Diviš (A), Hamill, Rabbit.
    BK Mladá Boleslav: Krofta (Groh) – Kotvan, Kurka, Dlapa, Eminger, Bernad, J. Říha – Orsava (C), Nahodil (A), Valský (A) – Pacovský, Klepiš, Lenc – L. Volf, Urban, Pabiška.

    Rozhodca: Sýkora, Hejduk – Rampír, Klouček

    Diváci: 1 018