Žrebovanie štvrťfinále LM (kon.) | Žrebovanie štvrťfinále EL (kon.)
koniec udalosti
Žrebovanie štvrťfinále Ligy majstrov

Piatok 16.03.2018, 12:00Žrebovanie súťaží
     
    Losovanie je teda už na konci, poznáme štvrťfinálové dvojice pre tento ročník Ligy majstrov. Uvidíme vzájomnú konfrontáciu anglického futbalu či veľký súboj Juventusu a Realu Madrid. FC Barcelona dostala z tejto ponuky najpriechodnejšieho súpera a uvidíme, ako si s úspešným celkom Európskej ligy poradí Bayern Mníchov.

    To je už na teraz všetko, ale približne o 13:00 sa ešte začne žreb štvrťfinále Európskej ligy. Ja vám teda ďakujem za pozornosť a a prajem pekný deň. Priebehom žrebu štvrťfinále Ligy majstrov vás sprevádzal Miroslav Revaj. (12:23:03)
     
    12:19
    Žrebovanie štvrťfinále Ligy majstrov bolo práve ukončené!
     
    12:18
    Štvrťfinálové dvojice:
    Liverpool FC (ENG) – Manchester City (ENG)
    Juventus FC (ITA) – Real Madrid (ESP)
    Sevilla FC (ESP) – Bayern Mníchov (GER)
    FC Barcelona (ESP) – AS Rímm (ITA)
     
    12:17
    Takže je už jasné, že posledná dvojička bude z Anglicka. Zaujímavú konfrontáciu teda zvedie Manchester City a Liverpool FC! Uvidíme teda, kto túto konfrontáciu zvládne lepšie ale isté už teda je, že Anglicko bude mať svojho zástupcu v semifinále.
     
    12:17
    Budeme svedkami veľmi zaujímavej konfrontácie! Juventus Turín sa stretne s Realom Madrid!
     
    12:17
    Ako ďalšie mužstvo je vylosovaný taliansky Juventus Turín! Taliansky celok tak už čaká na svojho súpera.
     
    12:16
    A aj pre toto prekvapenie štvrťfinále je tu veľmi náročná prekážka! Sevillu totižto čaká Bayern Mníchov.
     
    12:15
    Ďalším vylosovaným mužstvom je Sevilla. Opäť je to tak španielsky celok, ktorý už netrpezlivo čaká na svojho súpera.
     
    12:14
    Uvidíme súboj španielskeho a talianskeho futbalu! FC Barcelona sa stretne pri AS Rím. Prekvapenie štvťfinálne tak má pred sebou veľmi náročnú úlohu.
     
    12:13
    Prvým vylosovaným celkom je FC Barcelona.
     
    12:12
    Ten napokon ešte raz pripomenul všetkých účastníkov a prichádza sa už k dôležitému momentu a to k samotnému žrebu!
     
    12:11
    Andriy Shevchenko sa už teší na finálové stretnutie, ktoré sa odohrá v Kyjeve. Po krátkych otázkach na ktoré odpovedal si opäť berie hlavné slovo riaditeľ súťaže Giorgio Marchetti.
     
    12:09
    Už určite legenda ukrajinského futbalu takisto pogratuloval všetkým tímom, ktoré sa prebojovali do tejto fázy turnaja. Zároveň spomína aj na svoju futbalovú kariéru a opisuje aj jednotlivé stretnutia, ktoré sa doposiaľ v tomto ročníku Ligy majstrov odohrali.
     
    12:08
    Po úvodných slovách riaditeľa súťaží prichádza na pódium Andriy Shevchenko, ktorý je ambasádorom tohto ročníka Ligy majstrov.
     
    12:05
    Giorgio Marchetti takisto privítal všetkých a pogratuloval všetkým tímom, ktoré sa prebojovali do štvrťfinále Ligy majstrov. Takisto pripomenul významnú métu Lionela Messiho, ktorý v osemfinálovom zápase proti Chelsea dosiahol svoj 100. gól v Lige majstrov.
     
    12:04
    Takisto je pripomenuté, že finále Ligy majstrov sa uskutoční tento rok v Kyjeve, teda na Ukrajine. Na pódium už prichádza Giorgio Marchetti, ktorý je riaditeľom súťaží UEFA.
     
    12:03
    Momentálne sú na veľkoplošnej obrazovke premietané vizitky všetkých účastníkov štvrťfinále Ligy majstrov pre tento ročník. Môžme si ich teda ešte raz zopakovať:

    Liverpool FC (ENG)
    Real Madrid (ESP)
    Juventus FC (ITA)
    Manchester City (ENG)
    AS Rím (ITA)
    Sevilla FC (ESP)
    Bayern Mnichov (GER)
    FC Barcelona (ESP)
     
    12:03
    Pedro Pinto, ktorý nás bude sprevádzať žrebom štvrťfinále je už prítomný na pódium a prihovára sa všetkým zúčastnením priamo v dejisku žrebu, ale aj k divákom pri TV obrazovkách.
     
    Prajem príjemné piatkové popoludnie všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku žrebovania štvrťfinále Ligy majstrov vo švajčiarskom Nyoene už veľa času neostáva, v sídle UEFA je teda už všetko pripravené, čaká sa len na aktérov tohto žrebovania.

    Pred samotným začiatok si ešte môžme povedať niečo málo o pravidlách losovania: v osemfinále proti sebe nemohli nastúpiť mužstvá z rovnakej základnej skupiny a ani z rovnakej krajiny. Teraz to však už možné je! Tím, ktorý bude vylosovaný ako prvý, tak bude mať v prvom zápase výhodu domáceho prostredia.

    Najväčším prekvapením je určite taliansky AS Rím, ale určite sa to záverečnej osmičky dostal zaslúžene. Španielsky celok FC Sevilla predvádzal v posledných sezónach vynikajúce výsledky v Európskej lige a určite môže zamiešať postupové karty z hľadiska postupu do semifinále.

    Toľko teda na úvod, čo chvíľa už očakávame priebeh samotného žrebu. Sprevádzať vás ním prostredníctvo nášho prenosu bude Miroslav Revaj.

    Miroslav Revaj

    Štvťfinálové dvojice:
    Liverpool FC (ENG) - Manchester City (ENG)
    Juventus FC (ITA) - Real Madrid (ESP)
    Sevilla FC (ESP) - Bayern Mníchov (GER)
    FC Barcelona (ESP) - AS Rím (ITA)